תיזכורת

תיזכורת

היום תשודר תוכניתו של יצפאן בה יקחו חלק שרית וסוטיס וולניס וישירו את הדואט הנפלא שלהם הנה המילים לדואט התוכנית ב-10: אין גבול לאהבה ביצוע: שרית חדד וסוטיס וולניס מילים ולחן: סוטיס וולניס גירסה עברית: דוד זיגמן איסדו פיחונו סציה ספיטימו איסדו פגלי סווה פיקימו דונסיחונו מוריססיל ריינס סמוקיט נוין איסדו פייגה סיסוין יסנה מורוסוס פסייסומה פסיסומה דפלה מוסוס פוסוסה אגאפו פסייסומה.... דונסיחונו..... איסדו..... איסדו..... דונסיחונו.... תשמרי עלי ודי חייכי תמיד אלי כי אני רוצה לשמור עלייך תשמור עלי ודי חייך תמיד אלי כי אני רוצה לשמור עלייך דונסיחונו..... יסנה מורוסוס.... פוסוסה אגאפו פסייסומה פסייסומה דפלה מוסוס יסנה מורוסוס

תודה על התיזכורת ../images/Emo9.gif

בעזרת השם הערב ניראה את המלכה שרית

XPP

New member
איך זה לא לקט היום?

זה לא לקט של יצפאן היום?

לא ...

אתמול שודר לקט עקב המישחק הכדורגל של ישראל - וצרפת. היום זה תוכנית רגילה אבל לא שיגור חי תוכנית מוקלטת מיום שלישי. יומטוב צפייה מהנה

רק השיר של שרית מוקלט מיום שלישי

כל השאר או שידור חי או מצולם אבל לא מיום שלישי... ובאמת יום חמישי אמור להיות לקט!!!

Music4Life

New member
היא לא תתראיין לדעתי

היא באה רק בשביל לשיר עם הזמר היווני ההוא, וזהו נראה לי... בכל מקרה, עוד כמה שעות כולנו נדע. תהנו

שיראל מ

New member
שי אתה רואה..

היא לא התראיינה..לא משנה בכל מקרה ביצוע מדהים!.. חח איך יצפאן רקד על השולחן..

Music4Life

New member
יצפאן על השולחן - ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח אני וחביבה ודנה, כל מי שעמד לידי בצד מזה צחקנו עליו איזה קרוע הוא! מסובב.... הוא תמיד מצחיק אותי, האיש הזה! חבל ששרית לא ראתה אותו...

חחח.. איזה גנוב הוא אמאאא... ../images/Emo13.gif

רקד על השולחן אני ניקרעתי הוא ממש סטלן...

איזה יפה היההה!!

וואי וואי...אני מקווה שראיתם אותי שם?!?! חחחח
ואת לאה ויפעת...איזה יפה שריתתתת!!!
אגב ניבה שרית כן ראתה את אלי יצפאן רוקד כי היה קטע שהיא הסתכלה עליו ועשתה לו כזה תנועה עם היד...
שרית=>אוהבת אותך!!

Music4Life

New member
שני -->

הא, אז שרה ראתה את יצפאן על השולחן??? חחחחחחח
זה הגיוני שהיא תראה אותו כי הוא היה מולה..אבל ממה שאני ראיתי היא היתה מרוכזת מידי בסוטיס ובשיר והיתה מצלמה שנתקעה לי מול הפנים, אז הסתירה לי חלק... אבל אם את אומרת אני מאמינה לך, חחחחחחחח איזה גדול....

למעלה