תיזהרו אה ??

ממש לא הגזימו .. החוק לא קשה מספיק../images/Emo70.gif זה צריך להיות קנס של 10,000 שקל למי שיתפס מעשן במקום ציבורי שנחשב לאיזור ללא עישון .. ואני הייתי מוסיף עוד חודשיים עבודות שירות באיזה בית חולים במחלקה של חולי סרטן לעבריין חוזר שאולי ככה זה יחנך אותו להפסיק עם העישון ! אנשים לא קולטים שסגריות ושוקולד ואוכל ממכרים ממש כמו חשיש והרואין וקוקאין וכל שאר מיני הסמים וכן .. הנזק שלהם בתווח הארוך שווה באותה המידה !!!

Cobe Anan

New member
לא, היא מתכוונת לזה שהגזימו כשכתבו

שגלעד ארדן ויואל חסון הם 1,000 ח"כים

תודה לאל שעשו את זה!!! נמאס כבר מכל המעשנים

אתם רוצים להרוג את עצמכם, תהרגו, אבל למה להרוג גם אותנו, הלא מעשנים. הגיע הזמן שתפסיקו לעשן בפומבי, אני הולכת לסרט, ובזמן שאני מחכה שאני אכנס לבית הקולנוע, אני בנתיים נחנקת מהסיגריות (וזה עוד בקניון חולון, שאמור להיות קניון ללא עישון, אבל מעשנים בו חופשי כאילו אין מחר), וגם בכל פאב אחר, אי אפשר לשבת לאכול, או סתם לשבת באיזה מקום מבלי להחנק מהסיגריות. אני אוהבת את האוכל שלי נקי מסיגריות, ורק שתדעו שהחוש טעם של אדם לא מעשן, הרבה יותר מפותח מאשר של מישהו שמעשן.

אז אל תצאי מהבית!

סתם,צודקת..בקניונים וכאלה צריך לכבד ולא לעשן. אבל פאבים ומסעדות?! נו,באמת. יש לנו מספיק איזורי עישון..מה עוד אתם רוצים?! חלאס, שתיתם לנו את המיץ. ואגב, כל החושים שלי מפותחים מאוד:)

MetAlDebbie

New member
אני בטוח... לא שזה על החושים שלך ליאת : )

אני לא סובל שרוצים שישתקו, ישלמו וישתו. מקומות כאלה אני לא רק לא נכנס (למה לי?), כל מקום כזה בסוף נסגר. שלא יגידו לי לשתוק. שהם ישתקו. בחורים כאלה דרך אגב, ענין העישון באמת מעצבן.. סיבה טובה שאני לא מעונין להקליד על זה יותר LOL איפה שיש כיף, לא אכפת לי שידליקו סיגריה שתיים. קצת התחשבות.. ואני קול.

Paranoid Eyes

New member
בקניונים בסדר

אבל בחייאת.... בנאדם רוצה לעשן אחרי שהוא אוכל במסעדה! בנאדם רוצה לשתות בירה יחד עם סיגריה! אז מתוך התחשבות בלא מעשנים, נוצרו האזורי עישון במסעדות ובתי קפה. אבל פאב? בפאב אין סיכוי...

שאפולי

New member
הטבע האנושי מדהים.

לא משנה כמה יראו לאנשים כמה סיגריות (או כל דבר אחר) מזיק כמה זה הורס, איך זה קשור למלא מחלות קשות קשות כמו סרטן על סוגיו ואין אונות בני אדם פשוט מכחישים לדמרי ומתעסקים בקטנות כמו באיזה כסא לעשן.. זה מזכיר לי את הסרט האדום של תאונות הדרכים

Paranoid Eyes

New member
בסדר מה

עכשיו לכי תטיפי לכל המעשנים? לכל המשתמשים בסמים? לכל השותים אלכוהול? לכל אילו שעושים דברים שמזיקים להם? שמסוכנים? גם אקסטרים ספורט זה מסוכן..:\ ואני גם מכירה מישהו שאולי 5 שנים אחרי שהוא הפסיק לעשן, חלה בסרטן...ואחרי מאבק ארוך נפטר. מכירה מישהו שלא היה מעשן שחלה בסרטן הריאות....

שאפולי

New member
איזה שטויות.

גם אקסטרים זה מסוכן? בבאיזה קטע את משווה אקסטרים לסיגריות וסמים? לגבי הבחור שהפסיק ואז חלה- הסיגריות עושות נזק בילתי הפיך ומצטבר כך שעם כל הכבוד לזה שהוא הפסיק..... לגבי הבחור שלא מעשן- קודם כל בגלל המעשנים, כולנו מעשנים פאסיבית, על כל סיגריה שמישו מעשן לידי אני מעשנת 3\2 ממנה, כך שבעצם את קופה עליי סיכון בריאתי, דבר שני, סיגריות הן לא הגורם היחיד לסרטן

Paranoid Eyes

New member
זה מסוכן בטח

מה נהיה איתך... טיפוס הרים, צניחה חופשית.. פאק במצנח ואת מתה. שמעי, לכל דבר בחיים יש את הסיכון שלו.. אני הפסקתי לעשן כרגע, לא בגלל זה.. אלא סתם כי התחשק לי לראות אם אני יכולה.. ולי אישית אני רואה שלרוב זה לא חסר לי. למה את לא נגד אלכוהול גם? הוא לא בריא, משמין, הורס את הכבד, וממכר במקרים מסויימים.. אבל, הוא חוקי!!!! ואני לא כופה עלייך שום דבר! אני מקסימום קופה

שאפולי

New member
אין מה להשוות.

בסיגריות לא צריך שיהיה פאק בשום דבר, זה מזיק. לגבי אלכוהול- אני מאוד נגד אם הוא ברמה שהורסת, זו בדיוק הנקודה אלכוהול בניגוד לסיגריות מזיק רק במינונים מסויימים, ואני נגד לעבור אותם לחלוטין.

Paranoid Eyes

New member
אני לא חולקת עלייך

זה באמת לא בריא בעליל!! אבל תשמעי, יש יותר סיכויים שאני אדרס או אעבור תאונת דרכים, עם הסטטיסטיקות של התאונות וההרוגים שיש

שאפולי

New member
לא נכון,

זה עינין של גישה, כל החברות שלי מעשנות או עישנו באיזה שלב. גם לי היה את הגיל שהייתי הבלה.. נו אז?

Cobe Anan

New member
לא נכון.

בישראל מתים בממוצע 400-500 איש בשנה כתוצאה מתאונות דרכים. באותו פרק זמן מתים 10,000 מנזקי עישון. אבל עזבי, זאת סתם סטטיסטיקה.

למעלה