תיוק מסמכים וניירות

shlomits

New member
תיוק מסמכים וניירות

שלום, טוב לדעת שיש פורום כזה...אנחנו עוברים דירה בקרוב אז אני בטוחה שניעזר בכם הרבה! מקווה לתרום אבל מודה שאני יותר "נזקקת" בתחום הזה... אני מחפשת רעיונות טובים לתיוק ושמירת כל הניירות שצריך לשמור- חשבונות, תלושי משכורת, חוזים מחוזים שונים, קבלות,תעודות ביטוח וכו'. רוב מי שאני מכירה נעזר בקלסרים מהסוג העבה- הבעיה היא שחלק מהדפים קטנים יותר, ואז אם אני שמה אותם בתוך ניילון עם חורים, כדי להתאים לקלסר, אז אם מוציאים את הקלסר לא מספיק בזהירות, הדפים עפים. כיום יש לנו תיקיות קרטון עם גומיה, ששמורות בתוך ארגז קרטון גדול, אבל זה פתרון שתופס המון מקום מיותר על הרצפה. יש הצעות טובות יותר?

נירה63

New member
אספר לך מה אני עושה

קניתי ארון עם מדפים אשר נמצא במרפסת סגורה. על כל מדף קלסרים השמנים הללו שקונים באייס. לכל קלסר יש נושא למשל: יש לי קלסר שנקרא תלושי משכורת ובו אני מתייקת את כל תלושי המשכורת. קלסר נוסף של חשבונות ובו הכנסתי חוצצים על כל חוצץ כתבתי חשמל, מים, טלפון וכו' ומתייקת בפנים את החשבונות הרלוונטיים. קלסר אחר שנקרא מתכונים, קלסר נוסף מתיחס אל הרכב , המוסך, ביטוחי רכב שונים. קלסר נוסף מתייחס לחשבונות בנקים. וכך אין אצלי בכלל בלגאן, הכל מתוייק.

SILIVAS

New member
היי

הנה קישור ל-2 הודעות בפורום שדנו באופן שמירת מסמכים ומה צריך לשמור

shlomits

New member
תודה, ראיתי אותם עוד לפני

שהעליתי את ההודעה...אני מחפשת רעיונות נוספים/אחרים

SILIVAS

New member
פסדר ../images/Emo13.gif

אין לי עוד רעיונות אבל מקפיצה לך

טליW

New member
שאלה פשוטה מאד

למה לא לחורר ולתייק? פעם גם אני נמנעתי מלחורר (נראה לי לא בסדר...
), אבל למה בעצם? הכל תקף גם אם יש עליו שני חורים (במקום שיש מלל חשוב במיקום המיועד של החורים, אפשר לחורר מהצד השני, או לא להקפיד על חירור באמצע).

shlomits

New member
כי יש גם קבלות מאד קטנות

ויש דברים שכוללים מספר דפים, נגיד תעודת אחריות שמהודקת אליה חשבונית קטנה כזו של קופה. חוצמזה שאני מחפשת פתרון "מעניין" יותר מקלסרים...

טליW

New member
קבלות קטנות אפשר להדביק או לשדך

לדף גדול. אין לי רעיונות מעניינים לתיוק - יש לי רעיונות פרקטיים

למעלה