תיהיי יפה!

aish gadol

New member
תיהיי יפה!

מוקדש למאיה. 'אוקיי, אני עוד חצי שעה יוצא, זוכרת מה קבענו?' 'כן' היא אומרת מהצד השני של הקו,'לחפוף את השיער טוב טוב ולחכות מוכנה' 'בדיוק' אמרתי. שעה לאחר מכן אני מגיע לפתח ביתה. יודע שהיא כבר מוכנה ומזומנה בשבילי. נעמד ליד דלתה בהתרגשות.. 'מה שהולך להיות פה תיכף', אני חושב לעצמי ואיבר מיני מתקשה תוך כדי. נוקש על הדלת את ה'נקישה הסודית' שלנו. שומע את צעדיה מתקרבים. היא נעמדת מול הדלת, רגע של שקט, כאלו היא קופאת מהתרגשות. ואז היא מסובבת את המפתח. כמו שסיכמנו, היא לא פותחת ישר. אני נותן לה כמה שניות להתכונן. שומע אותה מסתדרת שם. ואז, אני פותח את הרוכסן ושולף את הזין שלי החוצה. פותח את הדלת, נכנס פנימה למסדרון, והנה היא שם, בדיוק כמו שסיכמנו. סוגר את הדלת מאחורי, ועוצר כמה שניות רק בשביל להביט עליה מוכנה. היא יושבת על הברכיים על הרצפה, ידיה מאחורי הגב, לבושה רק בחזיה ותחתונים שחורים, שיערה פזור יורד עד שדיה, על עיניה מטפחת שחורה ופיה פתוח לרווחה. על כיסא לידה מונחת מברשת השיער שלה. האביזר היחידי שהורתי לה להכין. נותן לעצמי עוד רגע להשתאות מהמראה המרהיב. ואיבר המין שלי כבר תפוח לגמרי. שני צעדים ואני עומד צמוד אליה. הזין שלי במרחק סנטימטרים בודדים משפתייה. רוצה קצת לעכב את הרגע של החדירה. היא מרגישה את החום שלו על שפתיה, כבר יודעת מה מחכה לה תיכף היא סוגרת לרגע את שפתיה ובולעת רוק. בשניה שהיא פותחת אותם שוב, אני תופס את ראשה ודוחף את הזין שלי לתוך פיה. מתחיל לזיין לה את הפה.. 'מממ...' היא מגיבה ומוצצת חזק... אני ממשיך ומזיין, תופס את ראשה חזק.. דוחף את הזין שלי עמוק לפיה. היא מתה לגעת בי, אבל לא יכולה, ידיה חייבות להשאר מאחורי גבה. חופן את שיערה משני הצדדים ומושך אותו חזק, כמו שני חבלים שמצמידים את ראשה לאיבר מיני. משתמש בראשה כמו כרית שהייתי מאונן איתה. היא נאנקת מהנאה וקושי מעורבים.. אני ממשיך לזיין אותה יותר מהר... מרגיש את העונג מתגבר.. מלטף את לחייה.. מניע את האגן שלי חזקק ואז... שולף את הזין שלי מפיה ומפנה אותו לכיוון הכיסא שלידה. יורה כמות אדירה של זרע על מברשת השיער. היא מתנשפת ממאמץ ומהתרגשות. יודעת מה בדיוק קרה למרות שעיניה עצומות. אני מתנשם מספר שניות, ואז מחזיר את הזין לפיה. לתת לה לנקות את שארית השפיך. היא מלקקת ובולעת. אני שוב מוציא את הזין. מתרחק צעד אחד אחורה ונרגע קצת מהגמירה. היא בנתיים מסדרת נשימתה. 'קחי את המברשת' אני אומר לה. ידה רועדת מעט והיא אוחזת אותה. שובל שפיך יורד על אצבעותיה בזמן שהיא מרימה אותה באוויר. 'תסתרקי, תיהי יפה' בקול חלוש וכנוע היא עונה 'כן' ומתחילה לסרק את שיערה עם המברשת מלאת השפיך. אני מענג למראה המרהיב. בתנועות עדינות היא מחליקה את המברשת על שיערה בעוד הנוזל שלי משאיר שובלים מבריקים ונספג בו. 'את כל כך יפה, עכשיו' אני אומר.. היא מרוגשת כולה. נראה שכל תנועה של סירוק כאלו מקרבת אותה יותר לאורגזמה. 'מספיק' אני אומר. 'תני לי'. היא מושיטה את ידה ואני לוקח ממנה את המברשת. עובר מאחוריה. מתיישב ומכופף אותה לכדי תנוחת ארבע. היא פולטת אנחה קטנה. אני מוריד מעט את תחתוניה. חושף את ישבנה מולי. מצמיד את הידית של המברשת לחור ישבנה. היא נאנחת. מפסק את חור ישבנה עם אצבעותיי. מכניס מעט את הידית פנימה. היא פולטת אנחת כאב קלה. אני משאיר את הידית קצת, נותן לה להתרגל, ואז דוחף עוד.. לאט.. עד הסוף. היא נאנחת שוב. אני עוזב את המברשת שנשארת תקועה בישבנה וקם. עוקף אותה ונעמד מולה. 'עכשיו את ממש יפה!!' היא מתנשמת בתגובה.. 'תתחילי לאונן, כלבה' 'כן' היא עונה, כאלו השתוקקה לפקודה. מושיטה את ידה לכוס הנוטף ומתחילה לשפשף אותו. 'תאונני, תזייני את עצמך עד שתגמרי' 'ככןןןן' היא ממשיכה ומאוננת חזק. 'אני יוצא עכשיו, תגמרי חזק שאני אשמע אותך בחוץ. 'ככככככככןןןןןןןןן' היא מסכימה תוך כדי שדוחפת לעצמה שתי אצבעות לכוס. אני משתהה לרגע, נותן לעצמי עוד דקה להנות מהמראה. הזנזונת שלי עם עיניים קשורות, על ארבע, שיערה ספוג בשפיך שלי, מברשת שיער תקועה בישבנה, והיא מאוננת. 'כן, אני צריך לזכור את זה טוב', אני חושב לעצמי, מסתובב ויוצא.

bugbuster

New member
../images/Emo4.gif כאילו דה?

לדמיין שפיכה על מברשת שיער, ושפיכה נמרחת על שיער לא גורם לי שום אסוןציאציה של גרוי, להפך, יש כאן מראה של שיער מטונף. מה הפואנטה? להביא את נוזל הזרע למחוזות הכי פחות צפויים? לא אהבתי. בהמעטה.

aish gadol

New member
'מטונף'? על מה אתה מדבר?

מטוהר!!! בכל מקרה שמח שסוף סוף לא אהבת משהו שלי.. זה אומר שאתה לא משוחד. : }

אהבתי.. מאוד..

איזה יופי למאיה הזו שהסיפור מוקדש לה..

למעלה