תידתמונה, מי זו ששיחקה פעם עם אלביס
J Jen74 New member 23/3/12 #2 מוזר, כתבתי תגובה על זה והיא נעלמה... אפשר רמז? נראה לי שהיא לא הייתה בת זוג של אלביס בסרט. היא נראית לי קצת יותר ממה שאלביס היה צריך להיות לו היה חי היום. אני מקווה שאני לא עושה לה עוול.
מוזר, כתבתי תגובה על זה והיא נעלמה... אפשר רמז? נראה לי שהיא לא הייתה בת זוג של אלביס בסרט. היא נראית לי קצת יותר ממה שאלביס היה צריך להיות לו היה חי היום. אני מקווה שאני לא עושה לה עוול.
ש שוש פרסלי New member 24/3/12 #3 היא כן שיחקה לצידו ואפילו שלוש פעמים, ומ'זתומרת היא נראית קצת יותר,,,,,,,,,,,,,,,,,, הרי אלביס כבר בגיל 42 ניראה קרקיקטורה של עצמו,
היא כן שיחקה לצידו ואפילו שלוש פעמים, ומ'זתומרת היא נראית קצת יותר,,,,,,,,,,,,,,,,,, הרי אלביס כבר בגיל 42 ניראה קרקיקטורה של עצמו,
J Jen74 New member 24/3/12 #4 חשבתי אולי דברה פג'ט, היא מתאימה בגיל אבל נדמה לי שהיא שיחקה רק בסרט אחד עם אלביס... ממשיכה לחפש
ר רחליקה 5 New member 24/3/12 #5 ג'ני קיבלת.... קיבלת משוש רמז גדול .... זה קל לכי על הרמז ותגיעי לפתרון
J Jen74 New member 24/3/12 #6 אני יודעת שהייתה שחקנית אחת שהשתתפה בכמה סרטים עם אלביס ואני מניחה שעליה שוש מדברת. אבל זה להתחיל לחפש לפי סרטים וזה לא מעט חוץ מזה שעוד אנשים ישתתפו. אני יודעת שקוראים את הפורום מבלי לכתוב כלום. אז מי שיודע/ת שיכתוב.
אני יודעת שהייתה שחקנית אחת שהשתתפה בכמה סרטים עם אלביס ואני מניחה שעליה שוש מדברת. אבל זה להתחיל לחפש לפי סרטים וזה לא מעט חוץ מזה שעוד אנשים ישתתפו. אני יודעת שקוראים את הפורום מבלי לכתוב כלום. אז מי שיודע/ת שיכתוב.
ר רחליקה 5 New member 25/3/12 #7 ג'ני לחפש זה הכי כייף... אולי.... תבקשי משוש עוד רמז? אם לא תפתר החידה עד שלישי ,, אני אפתור אותה ברביעי
ג'ני לחפש זה הכי כייף... אולי.... תבקשי משוש עוד רמז? אם לא תפתר החידה עד שלישי ,, אני אפתור אותה ברביעי
J Jen74 New member 29/3/12 #9 נו ואנחנו מדברים עליה לא מעט כאן בפורום יש משהו בעיניים, כשאני מסתכלת עכשיו בתמונות, שרואים שזאת היא.
נו ואנחנו מדברים עליה לא מעט כאן בפורום יש משהו בעיניים, כשאני מסתכלת עכשיו בתמונות, שרואים שזאת היא.
ש שוש פרסלי New member 29/3/12 #11 ג'ני!!!!! זה נכון, בעבר ליאור ואני דיברנו פה המון על Girl Happy הסרט האביבי המקסים מלא געגועים,