"תיגעי בי"

ב ה י ר

New member
"תיגעי בי"

כמה טראומות נטבעו בנו "הגרושים" המילים הכי קטנות הכי אינטימיות ויפות יכולות לשמש בסיטואציות מסויימות : רעות מבחילות פוגעות צובטות והכל בגלל הקשר קרונוטצי שלילי זנוח איי שם במרתפיי המוח האפלים איך ניתן להפריד? איך ניתן להסתכל על עצמינו אובייקטיבית? אהבה חדשה. מחול מסחרר של רגש והגיון שלובים זה בזה. לא ניתן להפרדה. לא בשלב זה. האיקס לא אהב סקס אבל היה מכור למגע, מגע מלטף של אמא. היה מסתכל בי במבט הזקוק המבחיל שלו.. המבט הזה שפרשתי כאהבה אליי.... "אהבת גבר" ויורה לאויר את צירוף שתי המילים המניפולטיביות שלו: "תגעי בי" צרוף מילים הגורמות לי לדקירה בבטן, בלב ובנשמה.

magic40

New member
זכרונות כואבים

בדברים שאמורים להיות נעימים מבינה על מה את מדברת וכשאני היתי מחבקת היה שואל "מה את צריכה"? כי לחבק או לגעת צריך סיבה לצערי נדבקתי!

Netta79

New member
כל כך נכון ../images/Emo88.gif

עם האקס הייתי חייבת להיות ממש צינית כדי שהוא יבין מה אני רוצה ממנו וממש למדתי לדבר ככה - ישירות וככה היתה הדינמיקה , עד היום כשאנחנו מדברים ... וזה עובד אבל עם האחרון זו היתה כנראה בעיה חמורה , הוא ממש לא הסתדר עם זה ופגעתי בעצמי ... צרת רבים עוזרת , רק חכמים רואים את זה
צריך לעבוד על השינוי ... זה לא יבוא לבד אז בהצלחה לכולנו
~נטע

ל י M ו ר

New member
ההפרדה הזו

לא קלה, המילים ההן שהיוו שלילי נשארות שם עוד המון זמן, ולפעמים קשה מאד לעשות את ההפרדה. להאמין שיש משמעות חיובית מאחריי מילה שפרושה היה רע עבורנו. זמן, ואמון שיש גם יופי וטוב יגרמו לך לעשות את ההפרדה הזו.

d a n i e l s 5

New member
קוראת את החתימה שלך ..

כהמשך ישיר להודעה שלך... החלק בחתימה שאומר "יש כאלה המביאים אותו (את האושר) כשהם הולכים" גרם לי לחשוב שאולי ביום ההוא כשנבין/נלמד/נכיר, בידיעה שהוא הלך והשאיר אושר...נדע לעשות את ההפרדה בין המילים שלו לאותן מילים שיבואו מאהובים אחרים. אולי ....

יערית

New member
ניתן להפריד

שמראש משנים את החשיבה, כל גבר חדש כל אהבה חדשה הוא עולם חדש בפני עצמו. ככה זה באהבה וברגשות,זה חדש ,זה אחר ,אין גרירה של מילים מאחד לשני ,גם אם זה יוצא מהמקום הכי כואב. יותר אמונה יותר ביטחון שינוי בחשיבה יעשה את ההבדל ,ובעקיפין ההרגשה כבר תשתנה.

קליל 1

New member
פנוי רגשית...

זו המטרה שלנו.. כי זכרונות.. סיטואציות.. כמו שנאמר כבר לפני .. לא נשכחים.. הם מלווים אותנו זמן ממושך.. בגיל 16 רומן אחד מוביל לרומן שני.. כך שר דני סנדרסון.. אך בחיים זה לא קל.. אנני בטוח שיש כאן שינוי בחשיבה..זה יותר שינוי בתחושה..להתנתק מן העבר

יערית

New member
אין קיצורי דרך

שינוי בתחושה בא אחרי שינוי בתפיסה המחשבתית, שעד כה קיבעת לעצמך.

כשיש ספקות..רגשי אשמה..

תחושת פיספוס..תקוות להזדמנות שניה.. שאלות שאין עליהן תשובות.. זה לא קל לשנות תפישה מחשבתית.. הרי הזכרונות שלנו קיימים.

יערית

New member
תפישה מחשבתית

באה רק כשאתה מבין שאתה תקוע ,תקוע בחשיבה שלא מקדמת אותך לשום מקום.הגעת עם הרכב שלך לרחוב ללא מוצא,תשאר שם או שתעשה רוורס ותיסע בכיוון אחר? {לאפשר לעצמך לנהוג ביתר קלות}

אני לא מאמין בלוגיקה לניהול רגשות

אין הגיון בזה.. כשהרגש שולט בך..כשחיית תקופה ארוכה עם גבר..דפוסי התנהגות..הרגלים..ספונטניות שתואמת את בן זוגך.. תגובות שלו לדברים שאת אומרת או עושה.. כל אלה נחרטים בזכרון.. וכשתגיעי לסיטואציה דומה..זה יעלה לך..אם תרצי או לא.. אני מאמין שזה יעבור לך במוח..זה לא אומר שבן זוגך החדש מייד ירגיש בזה..אבל במוחך הסרט יעבור..לא?

יערית

New member
בוודאי

לא מוצאת סטירה בין מה שכתבת למה שאני כתבתי. אני התייחסתי באופן ישיר למה שהכותבת פתחה,היא דיבר על רגשות שליליים שמשפט אחד מעיר בה בכל פעם מאז נישואיה. אני בד"כ רגשות שליליים מעיפה מעליי,זה מוסיף לי משקל בהליכה ובריקוד,מעדיפה לקחת איתי רק את הטובים,ומאחר ואני בת אדם ולא ייצור מהחלל החיצון,גם בזה אני חוטאת ולפעמים עולים בי זיכרונות לא נעימים,אבל -לא מלבישה את זה על אישות אחרת,מתמודדת מולם בכדי לא לפספס את זה שעומד מולי,להסתכל עליו "נקי" כמו שאומרים.

ומה אם החדש שלך..שאת לוקחת

נקי..כמו שאת אומרת.. מעיר או מגיב בדיוק באותם מילים שהאקס שלך הגיב.. אתן לך דוגמא.. נניח ואת חולת נקיון..והאקס שלך היה מתייחס להגזמה שלך בנקיון בזלזול מסויים.. ואולי אפילו זרק לך פעם"אפשר לחשוב שאת מחכה לאיזה נסיך שיגיע אלינו הבייתה ..שאת מנקה ומבריקה את הבית כל כך" ופתאום החבר החדש שלך מעיר לך משהו כמו"את מחכה למישהו חשוב שיגיע לביקור בבית?" איך תגיבי? לא יעלו לך אסוציאציות? לא תתפתי לענות לו כמו שענית לאקס שלך? האם החדש שלך יהפוך פתאום ללא "נקי"?

יערית

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא את עיניין הניקיון לקחת כדוגמא? על זה אף פעם לא התלוננו,חולת ניקיון בגמילה שלא זוכרת שמישהו מהאקסים שלה היה מאוכזב מכך. ולעיניין השאלה שלך,התשובה היא לא וכן.לא נכנסת לכעסים בגלל או פחדים או מגננות בגלל משפטים שחוזרים על עצמם ממקום אחר,חיוך צדדי שואמר "שמעתי את זה בעבר " ואם זו בעיה,אז אין בעיה בכלל. אתה נכנס לנישות קטנות מבחינתי,יש נישות עצומות יותר שבוודאי השאירו בי חותם,אבל זה עדיין לא חזר על עצמו תודה לאל. בקיצור,על מה היה הנושא?

למעלה