תיבת נוח

לטינטין האחת.....

מחקתי את ההודעה שלך מהשרשור של אופל כחול "טיפ טיפונת ואמנות" מכיוון שטעית במקום אליו שרשרת אותה. אני מעבירה לך את ההודעה לכאן. אנא שימי לב להכין את משרשרת את שאלותייך. אילאיל

ההודעה של טינטין האחת:

תומר בן ה-5 קיבל מהגן להכין תיבת נח, נישמח לרעיונות ובאיזה חנות לקנות את החומרים, נישמח לתגובות מהירות וקלות

ayaba

New member
כשאנחנו(הבן שלי) קיבלנו את המשימה

הכנו מקופסת נעליים עטופה בנייר חום מבריק ובנייר שחור מלמטה - יענו זפת... ובפנים הכנסנו ספוג של פרחים עליו העמדנו חיות מפלסטיק,חתכנו חלונות כדי שיראו, למעלה בנינו עוד קומה מקרטון ביצים שיכול להסגר, והדמויות נלקחו מלגו. גם אותם הצבנו על ספוג כנ"ל.

תגובתה של מה שטוב

חפשי את פינת פרשת השבוע של שבוע שעבר: פרשת נוח. יש שם רעיונות, קישורים לרעיונות ממאמרי הפורום, וגם תמונות. בהצלחה!

במערכת המאמרים שלנו מרוכזים

כל הנושאים העיקריים שעולים בפורום. כאן נמצאת פינת פרשת השבוע - תיבת נוח, עם רעיונות מקסימים ליצירה. ופה יש מאמר נוסף בנושא עם המון רעיונות נוספים ליצירת תיבת נוח בהצלחה

תיבת נוח

כשאני קיבלתי מטלה כזאת עשינו עם קרטון ומקלות ארטיק . את גוף התיבה ניתן לעשות מכל חומר שיש בבית אני ניסיתי לשים דגש על הקומות החלוקה לתאים הצאר וכולי כדי שהילדים ילמדו מה שהילדים הכי אוהבים זה החיות שאותם ניתן להכין מפלסטלינה . והדמויות של נוח אשתו והילדים .עבודה נעימה

למעלה