ואת שלי.... גיליתי שקוראים. משטרה? עדיין לא יודע. נראה כבר.
ס סוף עונה New member 29/7/06 #17 איך יודעים שמישהו קורא את תיבת המסרים? איך יודעים כשמישהו פרץ למחשב? יש לי חשד סביר להניח
אופק דגנית New member 29/7/06 #22 רגע .. זה אומר שמישהו מציץ לי.. כשאני מתמסרת במסרים... כאילו.. רואים לי... אזכור זאת..בהתמסרות הבאה..לעמוד בזוית נוחה לצפייה..
רגע .. זה אומר שמישהו מציץ לי.. כשאני מתמסרת במסרים... כאילו.. רואים לי... אזכור זאת..בהתמסרות הבאה..לעמוד בזוית נוחה לצפייה..
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/7/06 #25 את אנדי... תתיישרי! אני באמצע הבולונז...לא'כולה פה לסדר כל הזמן.
ס סוף עונה New member 29/7/06 #27 הולכת להתיישר במאוזן פרוע בולונז יאמי........משום השבוע נתקלתי לא אחת במי שהולך להכין או הכין או כבר אכל בולונז, נראה לי שגם פה יוכן לו איזה בולונז איטלקי טוב לילה טוב
הולכת להתיישר במאוזן פרוע בולונז יאמי........משום השבוע נתקלתי לא אחת במי שהולך להכין או הכין או כבר אכל בולונז, נראה לי שגם פה יוכן לו איזה בולונז איטלקי טוב לילה טוב
D d a n i e l s 5 New member 29/7/06 #26 אני מבינה שארגזים ו..... מסקנטיפ מול העניים ....... גורמים לך לקוצר ראייה )
ס סוף עונה New member 29/7/06 #28 ../images/Emo13.gif ארגזים + אבק + ט' באב שנתקע לי ביום הכי חשוב בחיי
R R a c h e li New member 29/7/06 #30 אני בעיקרון...... " כן אוהבת שחודרים לי שמה...... " רק איך עושים ברחתי לא להאמין שכתבתי זאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני בעיקרון...... " כן אוהבת שחודרים לי שמה...... " רק איך עושים ברחתי לא להאמין שכתבתי זאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה החתולית New member 29/7/06 #35 נסי למחוק את הקוקיז בדפדפן שלך, ואז התחילי מהתחלה. רק שימי לב, שהסימון שבועות הדגימה לך, לא מופיע כשאת שולחת הודעות.
נסי למחוק את הקוקיז בדפדפן שלך, ואז התחילי מהתחלה. רק שימי לב, שהסימון שבועות הדגימה לך, לא מופיע כשאת שולחת הודעות.
ב ב ו ע ו ת New member 29/7/06 #36 מופיע כשלוחצים על "הוספת הודעה (לעמוד הישן)". הקידמה עדיין קשה לי ואני נצמדת למה שמוכר לי.
ה החתולית New member 29/7/06 #37 שו מופיע ? אם מסמנים V אז מקבלים הודעה, אם לא מסמנים - לא מקבלים, והנודניקית לא רוצה לקבל הודעות - לא ככה ?
שו מופיע ? אם מסמנים V אז מקבלים הודעה, אם לא מסמנים - לא מקבלים, והנודניקית לא רוצה לקבל הודעות - לא ככה ?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/7/06 #41 אבל אמרתי... שלא סימנתי... כל פם זה מסתמן לי מעצמו...אני מורידה לו...ושוב חוזר חלילה. הוא לא נשמע לי...עצמאי לחלוטין.
אבל אמרתי... שלא סימנתי... כל פם זה מסתמן לי מעצמו...אני מורידה לו...ושוב חוזר חלילה. הוא לא נשמע לי...עצמאי לחלוטין.