תיבת המסרים שלי

תיבת המסרים שלי

יש לי רומן מאד לא רצוי איתה. משו באובססיה שלה אליי. בעיקרון...לא אוהבת שחודרים לי שמה... פתום...כאילו דפקא...כל פם שמגיבים לי על הודעה פה... על כל ריפרוש...אני חוטפת חדירה מ
מה מודיע לי על כך. חיפשתי...מצאתי...ת'אפשרות של ביטול הפונקציה המאד לא רצויה הזו... לוחצת עליה...והופ...שוב חדירה בפם הבאה... אמרתי לא מאד ברור לאפשרות הזו... והיא ממשיכה לאבסס אותי. מה עושים? ולא...לא בא לי להוזיז ת'צמי להגיש תלונה במשטרה על הטרדה. רעיון,למישו?

d a n i e l s 5

New member
ת'אמת לא מבינה בזה....

אני לפני שבוע (או יותר לא זוכרת) הסתובבתי יום שלם עם תיבת מסרים שלא שלי..... של בחורה אחרת מעולם "תפוז"..... להנהלת תפוז .....לקח יום שלם להחזיר לי את תיבת המסרים שלי...... ואני עד היום תוהה איפה שלי טיילה באותו היום ואצל מי :) לא שהיה שם משהו מעניין ולא שיש בשלי משהו מעניין...... אבל......

ב ו ע ו ת

New member
זה לא התפוז, זה משהו בהגדרות שלך.

סימנת שאת מבקשת לקבל הודעה על תגובות, אולי בטעות סימנת. תוכלי לשנות את זה בקלות. נעמה

ב ו ע ו ת

New member
שימי לב

כשאת כותבת הודעה מסומן לך V במקום הבא ---> הביטי בצילום ותראי שאני צודקת. תשורות וזרי פרחים יתקבלו בברכה. }{

../images/Emo123.gif

כבר עשיתי זה כל פם...וזה חוזר מעצמו
זה שאמרתי לך
מזכיר לי ת'הוא שאמר..."אני לא שומע,יש לי גזר באוזן" אמרו לו..."יוווווו,יש'ך גזר באוזן" ענה..."לא שומעעעעעעעעעעע,יש לי גזר באוזן"
מה שלא מונע ממני כמובן...לערום לך תילי תלים של בּוּקֶאִים פרחוניים

ב ו ע ו ת

New member
אוף

עד שצילמתי לך מסך וכל זה... הכי טוב שתפני לפורום משוב, שמה יש כמה שיודעים ת'עבודה אפילו בלי לבקש זרי שושנים על כלום. |נשיקת פיצוי|

ניסיתי לדלג...

על השלב הזה. משוב...זה כזה פידבק,לא? יש לי בעיה עם פורום שלם שמפדבק לי. רציתי משו אינטימי אם אפשר...נשיקת הפיצוי,עשתה לי נעים

למעלה