תיבות טקסט

InterC

New member
תיבות טקסט

איך אני עושה שתיבת טקסט תקבל רק מספרים, ואם אני מדביר משפט כמו "אליס123" הוא יקבל רק "123" ולא את "אליס"

בסג

New member
אפשר לעשות אירוע Change

(לדוגמה: text1_Change) (ארוע Change פועל בכל שינוי של התיבה), שעוברת בעזרת לולאה על כל התווים שבתיבה (text1.text); כל תו שהוא ספרה - יצורף למחרוזת עזר, וכל תו שלא - לא יקרה לו כלום. אחרי הלולאה - שמים את מחרוזת העזר בתוך text1.text.

InterC

New member
אתה יכול לתת דוגמא ?

ניסיתי לעשות: Private Sub Text1_Change() On Error GoTo Error_Hand Text1 = Int(Text1) Text1.SelStart = Len(Text1) Exit Sub Error_Hand: If Len(Text1) > 0 Then Text1 = Left(Text1, Len(Text1) - 1) End If If Err.Number > 0 Then End If Exit Sub End Sub אבל זה פשוט לא נותן לי להדביק את הטקסט אם יש בו תווים אלפבתיים

InterC

New member
ללא נושא

אה הבנתי מה רצית אבל זה עדיין לא מנתב את האותיות האלפאבתיות מחוץ לתיבת הטקסט ומשאיר רק את המספרים שאני מנסה להדביק..זה פשוט לא שם כלום Private Sub Text1_Change() dim x As String If IsNumeric(Text1.Text) Then x = Text1.Text End If Text1.Text = x End Sub זה מה שהתכוונת נכון ?

InterC

New member
מישהו ?

מישהו יכול לעזור פה זה הדבר היחידי שעוצר אותי מלסיים את הפרוייקט שלי ואני משתגעעעע אני חייב עזרה עם זה

בסג

New member
כמעט...

Private Sub Text1_Change() dim x As String dim i as integer x = "" for i=1 to len(Text1.Text) If IsNumeric(mid(Text1.Text, i, 1)) Then x = x & mid(Text1.Text, i, 1) End If next Text1.Text = x End Sub​

למעלה