תיבה פרטית ב exchange

achokler

New member
תיבה פרטית ב exchange

ניסתי בפורום אופיס אבל לא ידעו ונראה לי שהתשובה טמונה ב AD . יש לי sbs2000 ועמדה עם office 2000 . יש לי תיבה פרטית שאינה קשורה ל exchange הגדרתי לה את pop3 ואת smtp אני מצליח לקרוא מייל ולא מצליח לבחור את התיבה הזאת לצורך משלוח מייל דרכה. מה עושים?

פוֹלי

New member
טוב, זה היה מהבית...

מבטיחה לבדוק מחר בעבודה איך זה עובד מול exchange...

achokler

New member
את זה יש לי

לשלוח מהתיבות האחרות אני לא מצליח. כלומר אין לי אפשרות להחליט מאיזה חשבון לשלוח. אני חושב שזה קשור ל AD .

antidot

New member
מה הקשר לAD ?

כמה שאני יודע (ואני מכיר *קצת* AD), אין שום קשר בין מה שאתה לא מצליח למצוא לבין AD. בהגדרות חשבון POP תגדיר את הoutgoing server שלך. כאשר תענה לדואל שהגיע דרך POP, תראה למעלה שורה בה נאמר שהדואר ישלח דרך חשבון X. כנ"ל עם דואר חדש, אבל אז תצטרך לבחור Account דרכו אתה רוצה לשלוח (ראה תמונה של פולי).

achokler

New member
ממש לא עובד אצלי

כל החשבונות הפריטים מוגדרים גם pop3 וגם smtp אני יודע בוודאות שהגדרות נכונות כי מהבית זה עובד. במשרד אין לי אפשרות בשדה from לבחור חשבונות בכלל, זה מאפשר לי לבחור שמות של user מתוך global address book בלבד. ניסתי לבנות contact עם תיבה הפרטית שלי ולשלוח דרכ אבל אז המחשב מודיע לי שאין לי מספיק הרשאות לשלוח דרך תיבה זו.

Guys33

New member
איז גרסאת Outlook יש לך

אם אתה מנסה ב Outlook 2000 אין את האפשרות הזאת יום טוב גיא

פוֹלי

New member
זה באמת 2000, כי גם אצלי הוא מושך

מכל החשבונות, אבל ה- reply תמיד יוצא מהחשבון שבשרת ה- exchange. אין אופציה של בחירת accounts.

Guys33

New member
אכן כן אבל ....

ניתן לשלב בין Outlook ל Outlook exprees במשלוח דורא מקסימום עם CC לעצמך

למעלה