תיאלנד

אן לי

New member
תיאלנד

היי לכולם זאת הפעם הראשונה שלי כאן ככותבת לפחות ואניח צריכה עזרה בעיקרון כמה שיותר פרטים לגבי כמה נושאים ואלו הם: עם איזו חברת תעופה כדי לסוע לתיאלנד בצורה כזו שהטיסה תהיה נסבלת אבל לא יקרה מידי. אילו מקומות עדיפים לטיול אני ועוד שתי חברות מתכננות לטוס לקראת סוף אוגוסט האם זה זמן טוב או שסתם נתבאס כי נסבול מחום יתושים או השד יודע מה? אני מתכוונת בצורה בלתי נסבלת שעדיף לוותר...? חוץ מזה אילו מקומות בתילאנד עדיפים? מהו סכום הכסף הרצוי בוא נגיד לטיול מגניב כזה של חודש לא מפונק של מלונות אנחנו בהחלט מסתפקות בגאסטהאוס אבל שלא מתקמצן על כל שקל בקיצור כל מידע רלוונטי יעזור בהחלט תודה מראש שירן

דמיקולו

New member
תאילנד

תעשי חיפוש מתקדם על המילה תאילנד ( צד שמאל למעלה בדף הפורום) ותקבלי "ים" של מידע, . אם לא תסתדרי. נשמח לעזור בכל שאלה. בהצלחה. ד"א... אין כמו תאילנד .

ashkenazi15

New member
המלצות ושאלות

אז ככה אני אישית אהיה בתאילנד באמצע ספטמבר (הבנתי שזה בערך סוף עונת המונסונים). לגבי טיסות מצאתי טיסות של אלעל שאני אישית מעדיף אותם כי אינם טסים מעל מדינות עויינות וגם לא נורא יקרים. קיבלתי כל מיני המלצות על הדרום שם אני מתכנן להעביר את רב זמני בתאילנד. הדרום כמובן אלה האיים כמו קופיפי קופנגן וקוסמוי. אני גם כן מחפש המלצות נוספות לגבי תאילנד אז אשמח אם תכתבי על המלצות שאת מקבלת שלא מתוך הפורום. תהני בטיול נ.ב. דחוף להזמין כרטיסים - יש כבר בעיה

sela v

New member
לגבי טיסות

מי שאין לו בעיה לטוס עם הירדנים, הם זולים בלפחות 150 דולר מאל על. לאל על יש כרטיס בסביבות 950 דולר, אבל אני לא בטוח כמה זמן אפשר להשאר בתאילנד עם סוג הכרטיס הזה. אפשרות נוספת היא לטוס דרך אירופה. ביררתי על טיסות דרך אירופה לאחותי, ולופטהנזה טסים ב-900 דולר עם מכרטסים שבוע מראש, אבל בינתיים יש להם רק מקומות ברשימת המתנה, ואפשר לטוס עם קלמ אם אפשרות עצירה בקלמ ב-1050 דולר. אני שוב לא בטוח כמה זמן אפשר להשאר בתאילנד עם קלמ, אבל עם לופטהנזה הכרטיס הוא משבוע עד חודש. לגבי אל על שלא טסים מעל מדינות ערב, חוץ מהם כל החברות טסות מעל מדינות ערב, ואני לא מבין מה הבעיה אם לא נוחתים נחיתת בינתיים במדינות ערב, מה הבעיה בלטוס מעל מדינות ערב. דרך אגב הירדנים לא נוחתים נחיתות ביניים במדינות ערב בדרכם למזרח. אני רק מנסה לחשוב מה יקרה אם מטוס של אל על נמצא מעל ים סוף, שמשמאל סעודיה, ומימין סודן, וקרתה תקלה. האם אתה מעדיף שהמטוס יתרסק בים או ינחת במדינת אויב?

ashkenazi15

New member
זה לא העיניין

הפחד הוא שחברות מהסוג הזה שמות פחות לב לעיניין זכורה לי טיסה אחת לפחות של אייר פרנס שנחתה באיראן עם נוסע ישראלי. הנחיתה לא הייתה מדווחת. לגבי טיסת אל על אני בטוח שאם חס וחלילה יקרה משהו הטייס ינחת אם תהיה לו האפשרות בשדה תעופה בריאד ולא בים. הטיסה של אל על בעלות של 950$ היא לחודש על פי מה שאני קיבלתי. ולעניננו האם ישנן המלצות על מקומות מיוחדים במיוחד בתאילנד? מה הדברים שאסור בשום אופן לפספס ומה חובה לפספס? אשמח לקבל כל המלצה קטנה כגדולה. תודה

sela v

New member
אני מציע

לחפש אחורה בפורום על תאילנד. עדיף לשאול שאלה ממוקדת אחרת אני רואה. אני אישית עדיין לא הייתי בתאילנד, ולכן אני לא יכול לעזור לכם.

למעלה