תיאטרון האבסורד

תיאטרון האבסורד

קריינית החדשות מודיעה כי אינדיק מבשר על הצלחתה של הרשות (ארגון הטרור) במלחמתה כנגד ההסתה והאלימות נגד ישראל ובאותה נשימה הוסיפה כי בשעה האחרונה נורו פגזי מרגמה לעבר הישוב מורג ונווה דקלים ``לא היו נפגעים``. אז לא נותר אלא לשאול מה פרוש המילה ``הצלחה``. האם היא כוללת מרגמות לשטחנו? איוולת שאין לה סוף.

המרפא

New member
תיאטרון האבסורד

בחיים, כמו במדיניות, לא הכל שחור ולבן. יש גם אפור

תמימות מעושה בתוספת של עוד אבסורד.

בדבר אחד אני מסכימה איתך. אפור: זהו מצב הקשור לחוסר החלטה או מדיניות מבולבלת או חיים חסרי וודאות ואם להתפרע לגמרי אז גם שוק אפור. משם לקחת את ההקבלה? שתצא מהם בחיים. במדיניות חייבת להיות הגדרה ברורה הרחוקה ממצבי ביניים שרק מזמנים אלימות שאין לה סוף או גבול ויש בה הרבה מאד אפור שמסכן חיים. אז חייה לך את חייך האפורים ושמור על עצמך (מהאפורים) הם בדר``כ אלימים.אולי אנחנו יכולים לעזור לך במשהו?

המרפא

New member
צבעים

אל תבלבלי בין החלטיות תקיפה לודאות. החיים תמיד מלאים חוסר ודאות, ובודאי שגם את מודעת לזה. הוודאות בחיים נמדדת ברטרוספקט, ובפוליטיקה בראי ההיסטוריה. סיכונים תמיד חייבים לקחת. האפור אולי מסכן חיים, אך מעט מהם. השחור או הלבן עלולים לסכן הרבה יותר. חיי דווקא בצבע הרבה יותר עז.

מוץ מן התבן עיקר וטפל...

בעיקר זהו נאום שיש בו את פילוסופית החיים שלך. יופי. הצרוף בכל הבליל הזה והיחידי שאנסה להתייחס אליו הוא ``מסכן חיים...``, שלשיטתך פחות (שורוק ב-ו`) במצבים אפורים ובעובדה לא כך הוא ואם אוסיף להתייחס לשכתבת אז בראי ההיסטוריה המאד לא רחוקה קיבלת מס` לא מועט של אנשים שאינם עוד. למרות שאינך מבטא דעה פוליטית לא קשה לגייס אותך לשורות הלוקים בסינדרום החרדה הפרמננטית שבעצם ההגדרה שאולי תגיע (מדיניות שונה)- שחור או לבן הינך מבועת. אז מה אתה מציע? להמשיך ולהתגונן רק כיוון שאין לך את האומץ להילחם על זכותך לחיות כאן בשקט ולא יחסי? לצפות מן הצד כיצד ארגוני הטרור הללו ממשיכים לאסוף משאבים על מנת לשוב ולתקוף אותך? לעצום עיניך לקרוא ספר פילוסופיה ולחשוב שהכל בחוץ מוצא את מקומו ממילא?

המרפא

New member
צבעים

אל תבלבלי בין החלטיות תקיפה לודאות. החיים תמיד מלאים חוסר ודאות, ובודאי שגם את מודעת לזה. הוודאות בחיים נמדדת ברטרוספקט, ובפוליטיקה בראי ההיסטוריה. סיכונים תמיד חייבים לקחת. האפור אולי מסכן חיים, אך מעט מהם. השחור או הלבן עלולים לסכן הרבה יותר. חיי דווקא בצבע הרבה יותר עז.

חוזי,שנינו נפלנו עם שרון,זוכרת?

האמת,שבינו ובין ברק לא היה מה להסס.. אבל,נפלנו עמוק למטה לא הייתי מאמין שכך ינהג.. מרק.

חיננית2

New member
מדהים איך אתה תמיד נדהם-

הבטחת ששרון יעלה אופס..........ישר בטחון. לא יהיה רבע פיגוע . הבטחת שרון יעלה -יהיה עולם שלו ונקי והכלכלה תשגשג והכל ישתנה מקצה לקצה. הבטחת שלום ששרון יביא ומה הביא?קדחת בצלחת עם שום דבר. לא שלוה לא שלום לא בטחון!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לפחות לא מחרחר מלחמות כפי שאתם מתים לזה עם כל ארצות ערבוכפי שאני רעדתי ממנו לפי הרפיוטישן שהיה לו מלבנון. אז השמאלנים פתאום משבחים אותו. והימנים מתפלאים- מה קרה הסוס הזה אריק הזדקן? שיניו קהו?ואללה עולם הפוך. ואתה כדרכך נוהג--------- מתפלא? נכון קקטוסון ? אם היית שומע לי לא היית מצביע שרון.?האמת..

מדינת ישראל מודיעה בתדהמה (-8

א) ראש הממשלה יצחק רבין נרצח, לאחר הסתה פראית במשך חודשים. ב) הפלסטינים רוצים בלעדיות על השטחים, בהם חיו עד 67` ללא שותפים. ג) תקרות פלקל (שאינן מקובלות בשום מקום אחר בעולם) - נופלות. ד) שרון מבליג לפחות כמו ברק. וכהנה וכהנה וכו`

``העמדת פנים`` זה הבון טון היום....

וזה לא פסח על הפר הזה. חבל שלא הישארנו אותו לטפל בעיזים שלו בראנצ` ...

חיננית2

New member
אוהו חוזי גם את?איך נפלו גיבורות?

גם את רוצה להשאיר את סבא בחווה העיזים זקוקות לגז? והבכדים לסבם החוואי? יפה דרשת יקירתי אני מתה עליך!!!!!!!!

טעינו חוז,וטעויות ניתן לתקן..

עשי פוזה על גנדי שיפרוש מהממשלה זו ההתחלה.. כך השרון יבהל ויתחיל להזיז תחת שור מרק.

עובדים על זה.

העניין הוא ששרון כשיתחיל להזיז את משמניו שנספגו גם באונותיו אינו בר ספיגה או הבנה לעניינים שעל סדר היום, ראה את התנהלותו המבוהלת והמחוייכת במבוכה...כל שמעניין אותו עכשיו זה הנעשה מאחורי הקלעים הקשור לביבי שחותר תחתיו.

אריסטו

New member
יש להבין שמאחרי כל פיגוע

עומדת כונה נחרצת להרוג. אין ניסים ופגיעה בה יהרגו יהודים בא תבוא[לדאבוני]. הזמן שניתן עתה לאירגוני הטרור הוא זמן התארגנות,בניה מחדש של תאים של מפגעים,אימון והדרכה והצטידות באמצעי לחימה ללא הפרעה. כך לא נלחמים בטרור. הרשות הפלסטינית שספגה מכות לא מבוטלות נוצרת את אישה משיקול טקטי ותוך הצלחה למנוע מכה אנושה שהיתה מגיעה לה אחר רצח 21 הנערים והנערות

אריסטו גם אם תצעק לא יבינו...

אז למה בשלישיה? הרי השמאלנים לוקים בהבנתם בנושאי אסטרטגיה ו/או לוגיקה וזה לא הולך להשתנות גם אם יקראו 3 פעמים.

חיננית2

New member
גנדי רק מדבר אך נהנה ממנעמי השלטון

והשמאל לא טועה בכלל , ובטח לא חירש ולא לוקה בחוסר הבנה או לוגיקה כפי שנח לך להציג פה בכל הודעה שניה ואני לא ככ משתתפת הרבה אבל עוקבת .. לשיטתך גם שרון טועה ,והוא הרי איש ימני פר אקסלנס כנ`ל מבחר שריו הימניים מגנדי ועד ליברמן ששותקים כמו דגים בים ולפעמים ממלמלים קצת נו-נ ו -נו וחוזרים הביתה בוולוו -עולם כמנהגו נוהג ,חוזי-ואת כמוני. יודעת זאת טוב מאד .

חיננית2

New member
יודעת שתעני לי אבל אני כרגע בדרך לנ

כשאקום אגיב שלא תחשבי שלא עניתי כי נותרתי- SPEECHLESS. אלא כי אני פשוט הרוגה- היה לי ליל שימורים אחרי שבעלי נשדד אמש ע`י 3 חוליגנים במשרדו..

למעלה