תיאורית ה-47

reformy

New member
תיאורית ה-47

נדמה לי שלפני שנים ראיתי אתר אודות קונספירצית המספר 47 ב-ST. באתר טוענים שבכל פרק דוחפים את המספר הזה. הסיבה שנזכרתי בו, היא שהתחלתי לשים לב למספר הזה בשבועות האחרונים, וזה פשוט נכון. לא יכול יותר כשהיום שוב הוא הופיע ב-2 הפרקים. מישהו שמע על זה משהו?

על איזה סדרות מדובר?

אני רוצה להתחיל לעקוב אחרי העניין בעצמי... לגבי איזה סדרות זה תקף? כולן?

S h a y 9 9 9

New member
זה נכון...

זה מופיע בכל הסדרות! בוויאג´ר לוקחים את זה קשה במיוחד חוץ מזה הנה אתר שעוסק בנושא... זה די מטומטם

rdaffi

New member
שתי דוגמאות קטנות מוויאג´ר:

יש להם 47 שקיות ג´ל עצבי רזרביות, ומופיעים שם בתפקיד מרכזי גזע 8472. ויש עוד מלא. רק שאני לא זוכר.

itstzar

New member
מזכיר לי משהו אחר לגמרי אבל דומה

להפליא, המספר 42 בסדרת "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" למי שמכיר

android

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה את ENDGAME

47 קוביות בורג בNEBULA

reformy

New member
אז הנה משהו חדש שיעסיק אותנו

נמצא את ההופעות בפרקים שיבואו עלינו לטובה. מהיום: מצאתי ברשימה באתר המצויין לעיל את שני ההופעות שהבחנתי בהם היום, מס´ 105 ו- 106.

Esmena

New member
תהיתי איך זה שעוד לא דיברו על

זה כאן ... והתשובה ,כמובן- כי כאן עוסקים בניתוח פרקים ולא בצבע הקומפג´ של השחקנים

B a n j o

New member
שכחתם את הברור מאליו

הפרק בוויאג´ר שניקרא "The 47´s" אני חושב שזה די מסכם את זה

B a n j o

New member
תוסיף 1... ../images/Emo13.gif

ומה לגבי ההודעה שלי מלמטה? למה אף אחד לא מגיב ?

Mnementh

New member
47 זה החיים

כן זה ידוע. כל שני פרקים זה מוזכר בערך... "47 הרוגים על הכוכב...." "המגנים ירדו ל-47 אחוז תועלת..." "תוך 47 שניות הספינה תתפוצץ" וכו´ וכו´. זה התחיל מבדיחה פרטית של היוצרים לגבי אחת האונברסיטאות שהם הכירו והשלטים סביב האוניברסיטה, והם הכניסו את זה בכוונה לסדרה. 47 זו התשובה למשמעות החיים (42 לפי דאגלס אדאמס, עם התאמה לאינפלציה:)) וכן, מה שמדהים זה שזה אמיתי. זה מספר הסתברותי אדיר.

למעלה