תיאוריות

irene17

New member
נכון

המובי מייקר באמת התוכנה הכי קלה... יש לה את הבעיות שלה אבל היא לא ממש מסובכת ובגלל זה אני אוהבת אותה.

irene17

New member
זה קצת קשה להסביר, אבל...

אני אנסה: למשל את האפקט של רק חתיכה בהילוך איטי, מה שאת עושה זה לוקחת את הסצינה שאת רוצה ופשוט חותכת אותה לחתיכות, ואז באיזה חלק שאת רוצה פשוט תשימי הילוך איטי... האפקטים שאני עושה שם בעצמי זה בד"כ חילופי צבעים וכאלה אבל זה ממש קשה להסביר.

irene17

New member
you say tometo I say tomato

בשבילי זה אותו דבר, העניין הוא הכוונה...

אנה12

New member
מה וידי?? מישהו בכלל אוהב אותם??

LV שולטים ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!! לכו !@#@!# כי הם שולטים!!

אה רגע אחד...!

אה ננה! טרנקילה או שאני ארגיע אותך!! דנקן וורוניקה גם שולטים ביחד עד כמה שאני גם אוהבת את לוגן וורוניקה ויש לך מזל שהבלגתי על ההודעה הקודמת שלך על קריסטן החמודה...

Lirchu

New member
אה עוד רגע אחד...!

הלו הלו קודם התחלת עם ההודעה הקודמת שהמחשב המסכן שלי כמעט נרצח בגללה! ועכשיו עם זה?! אני מבקשת שאת הדעות האלה שלך תשמרי לעצמך! אני מ-א-ו-ד אוהבת את דנקן וורוניקה ותפסיקי להשמיץ אותם ושלא תקללי אותם הבנתוס?!?!?!!??!

irene17

New member
אני חייבת לציין ש

למרות שאני לא סובלת את VD, אני חושבת שצריך לכבד גם דעות של אחרים, ואפשר לבטא את הדעות שלנו גם בצורה קצת יותר יפה זה הכל.

snoop cat

New member
כמה דברים... קצת ../images/Emo58.gif

מי זאת ג'קי?? היא השתתפה גם בעונה 1? מצטערת אבל כשאני רואה ג'קי אני אוטומטית חושבת על "שנות ה 70" - יכול להיות שסתם יש לי בלק..
לגבי הפרידה השנייה בפרק 5 - הייתכן שאלה דאנקן וורוניקה?..
(לפעמים חלומות מתגשמים...
) חוץ מזה - מסכימה לגמרי לגבי תיאוריית המשולש שלא משאירה מקום לדאנקן ולגבי הריב שיבא לנשיקה סוערת בסוף!!!
זה צריך להיות יפה!!!

irene17

New member
מהפה שלך לאלוהים ../images/Emo58.gif

בקשר לאחת הפרידות - מהפה שלך לאלוהים! אבל יש לי הרגשה שזה לא יקרה, אולי אני פשוט מנסה לא לאכזב את עצמי... ג'קי היא דמות ראשית חדשה, היא תהיה ה- GF של וואלס וה- BFF של ורוניקה. למרות שלפי מה שהבנתי הן קצת רבות בהתחלה, אולי תהיה להן מע' יחסים בסגנון LoVe... (לא רומנטית כמובן). ואני כבר חולה בראש, אני מתארת לעצמי ממש סצינה מפוצצת כזאת של לוגן וורוניקה רבים בתשוקה, בחוץ, בגשם ואז מגיעה נשיקה ענקית. אולי החלום שלי יתגשם (כן בטח).

snoop cat

New member
הו בגשם זה מעולה!!! ../images/Emo8.gif

וג'קי תהיה ה BFF של ורוניקה? מה עם מאק? ומג? טוב בעצם מג קצת שונאת אותה עכשיו... נו טוב.. עוד 21 יום!!!

irene17

New member
מאק ומג? ../images/Emo58.gif

הם אף פעם לא היו חברות הכי טובות שלה, אם כבר ג'קי הולכת להיות מתחרה לוואלס. וכן מג "קצת" שונאת אותה עכשיו, היא לא מדברת איתה...

snoop cat

New member
לא יודעת, נראה לי יותר הגיוני

שמישהי מהבנות שהיא הספיקה לפתח איתן סוג של חברות יתקרבו אליה יותר מאשר מישהי חדשה לגמרי... טוב,ו-וואלס הוא בכלל BFF מהמין השני.. בכל מקרה הולך להיות מעניין!

irene17

New member
האמת

האמת שגם אני העדפתי שאחת מהן תהפוך לחברה יותר קרובה העונה אבל כנראה שרוב רצה קצת דם חדש לסידרה...

tool2

New member
נצל"ש ורוניקה עוברת ליס ../images/Emo10.gif

חח סתם נכון נבהלתם??? אממ.. שאלה: מישו (אירנה חחח) מצא עוד תמונות חדשות מהעונה השנייה? חחח אני כבר לא יכולה לחכות

Lirchu

New member
חולת נפש אחת!!!

חח סתם נהנת לעשות לי התקפי לב הא?!?!?!?!!? DUNCAN
VERONICA

irene17

New member
יש חוסר כרגע...

הלוואי והייתי מוצאת, אבל החוצפנים האלה לא הוציאו כלום בשבוע האחרון... אני יודעת שהם בדיוק התחילו לצלם את פרק 5 (היום או אתמול) אז כבר יש להם המון סטילס שהם יכולים לשחרר! חוץ מזה אני יודעת שהם כבר צילמו את תמונות הפרומו מזמן, לא יודעת למה הם מחכים. ואני גם ממש מחכה לעונה השנייה (זה בא והולך אצלי, חחח), גיליתי היום שלאמב הולך לקבל יותר סצינות אז עכשיו אני מחכה! מתה עליו, הוא אמר... (לא בטוחה שזה נחשב לספוילר אז אני אשאיר רווח) הוא אמר שבפרק 3 (או שזה היה 4, לא בטוחה) תהיה לו סצינה ממש טובה עם ורוניקה. בטח משהו בקשר לבחירות לשריף.

למעלה