תיאוריה

CheNit89

New member
תיאוריה

שלום, מחר אני מתכוון לעשות תיאוריה בחיפה, במשרד הרישוי במפרץ חיפה. אין לי מושג איפה זה יוצא, אז מישהו יכול להגיד לי איזה אוטובוסים מגיעים לשם מהכרמל או מהתחנה בחוף הכרמל? ועוד משהו, את התיאוריה הייתי אמור לעשות בכלל לפני חודש אבל בגלל המלחמה הכל התבטל. כבר אז למדתי היטב וסיימתי את המבחנים העיוניים שמקבלים. עכשיו כשאני בא ללמוד שוב, איך ללמוד? בינתיים למדתי רק דרך התוכנה אבל כדי או שיש עוד משהו? ודבר אחרון, המורה שלי אמר שכל הנושא של הכרת הרכב בקושי נשאל, זה נכון?

adidas88

New member
אמממ

אני לא חיפאית אז אין לי מושג בקשר לאוטובוסים... בקשר לתיאוריה תעבור ברפרוף על החומר ותראה שאתה זוכר אותו ובקשר למורה שלך-לא זה לא נכון ואל תסתמך על זה יש תיאוריות מסויימות שיש לך 8 שאלות על המנוע. חוצמזה שגם בתיאוריות הכי קלות יש לך שאלה או שתיים על המנוע וכדאי לך לא ליפול על זה מראש. ותמיד טוב לדעת קצת מעבר גם אחרי שתקבל רישיון זה יעזור לךץ בהצלחה

CraP BaG

New member
נ"ש קשור

צריך לדעת את הטבלה הזאת עם המרחקי וזמן בלימה וכל אלה?

רן88

New member
יש, אבל אין צורך לזכור מספרים

מדויקים. צריך לזכור מה זה מרחק בלימה ומה זה מרחק עצירה. מתי הם גדלים, מתי קטנים וכו'. לא ישאלו "מה מרחק הבלימה כשנוסעים ב-114 קמ"ש?"...

aviGODFATHER

New member
בקשר למיקום...

זה נמצא איפהשהוא מאחורי הנאפיס שליד חוצות המפרץ... כנראה שאתה צריך לעבור במרכזית המפרץ כדי להגיע לשם באוטובוס - משם יש המון אוטובוסים שעוברים בחוצות המפרץ, אני יודע ש-62 ו-63 עוברים שם (יש עוד מלא אבל אני לא מכיר אותם כי אני לא נוסע בהם). בקשר ללימוד - לדעתי התוכנה היא מספיק טובה בשביל ללמוד ממנה - תעשה כמה שיותר מבחני תרגול שאתה יכול ואתה תעבור... בהצלחה

aviGODFATHER

New member
לדעתי לא...

אני הלכתי לשם (לפני קצת יותר מחצי שנה) בערך ב-11 ותוך חצי שעה סיימתי עם הכל.. חבר שלי אמר לי שהוא הלך ב-8 והוא חיכה מלא זמן וסיים רק ב-10.

למעלה