תיאוריה

רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo12.gif

זה אומר דמבלדור היה במפקדה של וולדמורט

ווווווואאאאאאאאאאווווו נכוןןןןן../images/Emo12.gif

אבל איך וולדי לא גילה שזה לא סנייפ?
זה נשמע לי קצת מופרך

אבל וולדמורט מליט הכרה מעולה../images/Emo210.gif

למה הוא לא חקר למה המחשבות של 'סנייפ' חסומות בפניו?

ToryMaster

New member
מבאר הכרה, לא מליט

והוא לא חוקר אותן כמו שצריך, כי סנייפ הוא מליט הכרה מעולה.

מבאר, כן..../images/Emo210.gif

השאלה היא, נגיד וולדמורט מנסה לבאר את מחשבותיו של 'סנייפ' ורואה שהן חסומות, זה לא מדליק אצלו נורה אדומה? וגם אם הוא לא דמבלדור אלא באמת סנייפ, ולא משנה למי הוא פונה, לוולדמורט או לדמבלדור- הם מנסים לבאר את הכרתו אבל הוא חוסם אותה. זה לא מחשיד?

gurke

New member
אני לא חושב שזה ככה

אני לא חושב שאתה בא וכתוב לך: "חסום לחברים בלבד" או משהו כזה זה אם אתה רואה או לא. נגיד, שאתה משקר, אז רואים את זה, כי אתה לא רגוע, גם במחשבות שלך... אז וולדמורט לא רואה שהוא לא אומר את האמת, אלא הוא רואה שהוא משקר...מובן?

ועוד משהו

זו תיאוריה, עם כל מה שמשתמע מכך. ועד כמה שתרצו, אי אפשר באמת להיות בטוח שזה נכון/לא נכון. הכל אפשרי.

לידור17

New member
../images/Emo40.gifוואוו..../images/Emo70.gif

איך חשבת על כול זה ...יפה נשמע יפה ומעניין אם ככה אז אולי יכול להיות שבגלל זה דמבלדור לא עשה כלום כשמאלפוי אמר שהוא עכשיו יהרוג אותו ... הוא רק עמד וחיכה כאילו למשהו ופיתח איתו שיחה כשבטירה אנשים נרצחים ויש בלאגן... אולי אולי .. אבל חייב להיות משהו שלא הכי מתסדר פה אני יחשוב על זה אבל רעיון טוב להטעות את וולדמורט

יש לי (בהמשך) תיאוריה אחרת...../images/Emo163.gif

אז אולי הוא התחלף דווקא עם מישהו אחר? כלומר מישהו פחות חשוב, שולי, שיצליח להסתיר אותו? למשל, אולי דמבלדור התחלף עם פליטיק? או (יותר מגוחך) עם טרלוני??? ואז וולדי בטוח שדמבלדור מת, בעוד שזה למעשה פליטיק למשל (מסיבה כלשהי שאותה נדע רק בספר ה 7) אין גבול לתיאוריות שאפשר להמציא כאשר מתעסקים בפולימיצי - כולם...

shiran004

New member
אממ...

כמה דברים... לא נראה לי שדמבי יעשה את זה, כי זה לא דמבי... ודווקא כל הקטעים שהוא מתנהג בציניות ובגאווה, כן מתאימים לדמבלדור. דמבלדור כבר עזב בעבר את הוגוורטס, כשידע שעליו להישאר, דוגמא בספר הראשון... והוא לא עזב את הטירה לבד. הוא דאג שישמרו עליו.. "עכשיו ידעו שדמבלדור טוב בביאור הכרה, אבל גם ידוע שהוא לא משתמש בה, ובעיקר לא על תלמידים." מי אמר את זה?

קקטוסץ

New member
לא נשמע לי הגיוני בכלל.

א) זו לא פעם ראשונה שבה דמבלדור עוזב את בית-הספר. היו אזכורים לכך שדמבלדור עזב את בית-הספר למסעות שונים במהלך הספרים השונים. ב) יש הגנות על הוגוורטס והבי"ס לא מופקר. ג) סנייפ לעולם לא היה מתנהג בחביבות אל הארי והיה מלמד אותו את כל מה שדמבלדור לימד אותו, ע"ע הספר החמישי והלטת ההכרה.

perin

New member
טוב מאוד!

קבל ח"ח! מי יודע, יש מצב. נשמע די הגיוני.

שטויות במיץ

א פולימיצי משנה רק את הפנים לא יותר מזה ב ההשפעה של הפולימיצי היא רק שעה ג גם המנהל בתמונה הממוסגרת (בסוף הספר השישי) הוא סנייפ

למעלה