תיאוריה-

tttttttttt1

New member
תיאוריה-

א. האם יש אתר כלשהו שיש שם שאלות כמו מבחן תיאוריה? 0לא בתשלום) ב. למה טוב לעשות תיאוריה לפני שמתחילים ללמוא או בסמוך להתחלה (שיעורים ראשונים?)

MrJacKasS

New member
תשובות

א. www.lamed.co.il (3 ש"ח לחודש ..SMS) ב. כי בלי תאוריה לא תוכל לגשת לטסט

tttttttttt1

New member
ברור שבלי תיאוריה אני לא אוכל

אבל שאלתי מה טוב לעשות את זה לפני התחחלת הלמידה או בשיעוים הראשונים....??

אוראל1988

New member
כמה סיבות

1. בשביל להכיר את התמרורים ואת חוקי התנועה. 2. להוריד ממך את המעמסה שיש לקראת הסיום, כלומר לגמור מהר עם התיאוריה. 3. שלא תגיע למצב שתהייה מוכן לטסט ואז לא תהייה לך תיאוריה, מלא אנשים נתקעו עם זה. 4. בכדי שהמורה ישריין לך כמה שיותר מוקדם מקום לטסט. עוד

אממ אחי

אני אחרי שיעור 1 עברתי תאוריה ועכשיו המורה פשוט רץ איתי בשיעורים

tttttttttt1

New member
אני מתכוון לעשות השבוע תיאוריה

המורה שלי שיעור שני לימד אותי זינוק בעלייה...זה גם התקדמות די מהירה לא??

סבבה...

אז הוא לימד בשיעור 2 זינוק בעלייה זה לא משנה יש לך 30 שיעורים ללמוד הכל הלימוד תלוי במורה בלבד... הוא יכול ללמד אותך הכל ב10 שיעורים... השאלה מה תבין... בכל אופן בהצלחה ומי המורה שלך???

tttttttttt1

New member
אגב עוד שאלה על הטופס ירוק הזה-

יש שם חלק הרופא אמור למלא וגם חלק של אופטימטריסט-ואז יש חלק שכתוב "בשביל המשרד"=אני אמור ללכת למשרד הרישוי לפני שאני עושה תיאוריה כדי שיאשרו לי את הבדיקות או שאני יכול לבוא ביום של התיאוריה?? בבקשה אל תגידו לי שאני צריך ללכת לשם פעמיים-פעם בשביל שיאשרו ללי את זה ועוד פעם בשביל התיאוריה....

Freemee

New member
לא ח

תמיד יש חלק בטפסים שלא אתה ממלא אלא נציג מסויים מהמוסד שאליו הטופס משוייך. זה נהלים בירוקרטיים ואתה לא צריך למלות את זה, פשוט משאירים ריק.

למעלה