תיאוריה

CrazyBoi

New member
תיאוריה

הארי ורון ימותו בספר השביעי (זה תאוריה שלי לא להלחץ) במשך הספרים j.k גרמה לנו לחשוב שטרלוני היא סתם מורה סתומה וכל נבואה שלה לא נכונה אבל בספר השלישי היא היאא מרה שמשו יקרה ללבנדר (והארנב שלה מת),שמישו יעזוב אותם בחג הפסחא (הרמיוני עזבה את השיעור שלה באותה תקופה),הנבואה שהיא עשתה על הארי,הנבואה על משרתו של וולדמורט ורואים שהיא תמיד צדקה אבל כשהיא אמרה ש13 אנשים הסועדים ביחד הראשון שקם ימות זה נכון:סיריוס מת והוא הראשון שקם בסעודה שהיא בגרימאלד פלייס ובסעודה עם טרלוני הארי ורון קמו ביחד אז היא שאלה מי קם ראשון ואף אחד מהם לא ידע מי קם ראשון כי הם קמו ביחד ולכן שניהם ימותו!!! מה אתם חושבים על זה?

אבל... ../images/Emo58.gif לשישי.

דמבלדור מת ראשון. העניין הזה על סיריוס: לא שמתי לב לזה! מתי זה קורה? וגם: לאורך כל הספר השישי הארי פוגש אתה ממלמלת כל הזמן על אסון מתקרב, ועל המגדל מוכה הברק (מגדל האסטרונומיה)

התיאוריה הזאת עלתה כבר בעבר

אולי, 50% סיכויים שהארי כן ימות בסופו של דבר, אבל לא הייתי מסתמכת על מה שטרולוני אומרת. שתי הנבואות היחידות האמיתיות שלה הן הנבואה של הארי וולדמורט והנבואה בשנתו השלישית של הארי על פיטר פיטגורו וזה הכל, שאליהן היא אפילו לא הייתה מודעת. האמונה ש13 סועדים ביחד וכל החלק הזה, היא בעצם אמונה תפלה של טרולוני שהיא מאמינה בה, סיריוס מת רק בגלל שהוא הלך למשרד הקסמים והוא לא היה אמור ללכת לשם. לגבי הרמיוני, זה היה די צפוי שילדה שקולה כל כך תעזוב את המקצוע, הארנב של לבנדר מת, כן מקרה עצוב אבל תמיד קורה לנו משהו עצוב אם תשימי לב. אני יכולה ללכת לאנשים ולומר להם שיקרה להם משהו רע ובטוח היה קורה משהו בסופו של דבר. בנוסף, טרולוני ידועה, ע"פ מה שמקגונגל אמרה, כמי שמוצאת לה קורבן בתחילה השנה ואומר שהוא ימות בשנת הלימודים הנוכחית. גם אם כל נבואה שיצאה לה מהפה נכונה, הנבואה שהארי ימות לא פעלה כי הוא נשאר חי במשך הספר השלישי, הרביעי והחמישי. כמו שהבאת טיעונים על כך שהיא כן חוזה את העתיד, אני יכולה להביא לך את הדוגמה שהיא אמרה שהארי הוא ילדי תחילת השנה (או משהו כזה) והוא בכלל בסוף השנה. רון והארי קמו ביחד מהשולחן בכוונה, אם זכור לי נכון, והיא אמרה שהראשון שיקום ימות, ביחיד, והם היו שניים. זאת אומרת שכשהם קמו היו רק 11 אנשים בשולחן ואז האמונה התפלה לא חלה.

daganly

New member
יש פה../images/Emo58.gif

איזה גרעין של הגיון,אני חושב שטרלוני היא דמות ממש מרכזית בספרים ואיו ספק שהיא תהווה חלק חשוב בשביעי חוצמזה מדגישים בפרק 15 בשישי את זה שטרלוני ולונה מאוד מחוברות אחת לשנייה הוכחה:טרלוני ולונה כל המסיבה של סלגהורן מדברות טרלוני אומרת שלונה מצטיינת בשיעורי גילוי עתידות. לונה היא לא דמות שמכניסים אותה סתם כך ולפי דעתי היא תתפוס חלק ענק ומשמעותי בשביעי בתור הנביאה החדשה.

בדיוק חשבתי על זה

ולדעתי אין ספק שהארי ימות. בגלל שטרלוני אומרת את זה כל זמן, וברוב הדברים האחרים שהיא אמרה (אם לא בכולם) היא צדקה. ולהתחיל למנות עכשיו את כולם זה הרבה עבודה, אבל הנה 3: 1. שתי נבואות אמת אמיתיות (אמת אמיתיות?
) שהתגשמו. אחת על הארי ו-וולדמורט, את על זנב-תולע ועלייתו מחדש של וולדמורט. 2. הספר השלישי: טרלוני רואה בספל של הארי גרים. וזה נכון-הארי באמת פוגש את הגרים (סיריוס, במקרה). היא מפרשת את זה כמוות של הארי, אבל היא טועה בזה. היא לא טועה במה שהיא רואה, היאטועה רק בפירוש. בסוף הגרים עצמו מת (מה הקשר?). 3.
באמצע הספר השישי הארי פוגש אותה ממלמלת לעצמה (לא באמצע נבואת אמת, לא באמצע דיבורים וכאלה-כמו בשיעור הראשון שלה): המגדל מוכה הברק. ועכשיו, אהמאהמ- דלגו כמה פרקים קדימה. המגדל באמת מוכה ברק (או האות האפל, לעניין הזה). בקיצור, אין לי שום ספק שהארי ימות. רק בגלל שהיא כל הזמן אומרת את זה.

Shaby Sababy

New member
כנראה שפספסת את הקטע../images/Emo58.gif

שבו דמבלדור אמר להארי שאם וולדמורט לא היה שומע את הנבואה היא לא הייתה מתגשת. אלא בגלל שהוא שמע אותה, הוא חשב שהיא נכונה- מה שהפך אותה לנכונה, כי עכשיו הוא נחוש לרצוח את הארי. מקווה שהבנת

בסדר.

אז מה? ואם זה מאוד מפריע לכם, תורידו את הנבואה הזאת. הנבואה השנייה התגשמה למרות שאף אחד (חוץ מהארי) לא שמע אותה.

../images/Emo4.gifאבל אומרים עליה

שהיא לא רצינית היא לא ירשה כמעט כלום.
חוץ מהנבואה בספר השלישי והנבואה שדיברה על וולדמורט והארי... אין לה שום כוחות מיוחדים ... ואם תשים לב רק הנבואות הללו באמת היו אמיתיות ולא מזוייפות כמו כל השיעורים שלה..

זה סביר מאוד, לצערי. טרלוני היא

לא רק דמות קומית. אני בטוחה שייתמקדו בה בשביעי מסיבה זו או אחרת.

דנקי

New member
דנו כבר בזה אבל...עלול להכיל |ספויל

נראה לי שג'יי קיי באמת תתמקד בה יותר, למרות שבספר השישי כמעט והיא לא הוזכרה, ממש לא...... האמת, רולינג יכולה לסיים באחלה סוף את הספר השביעי בכך שוולדמורט יהרוג את הארי, ומרוב הדיקות בחברותם של רון, הארי וגם הרמיוני, הם הפעם יצטרפו אליו וימותו... איך שאת חושבת... אבל שטרלוני תנבא את זה- קלוש, קלוש מאוד... לדעתי רולינג צריכה לכתוב עוד ספרים, ז"א יותר מ-7, כי היא תוכל לספר על המסע שהוא יעשה (לא סיימתי את השישי אבל מי שכן כבר מדבר פה על מסע), או על השמך חייו במקצוע שיבחר.... תארו לכם את הארי בתור מורה...??? קורע, אה?? _______________________________________________________________ הארי המאמי!

למעלה