תיאוריה

SHARON 103

New member
תיאוריה

שלום, המועד של התיאוריה שאני בטוח ניגש אליו הוא יום שלישי הזה (בראשון לציון). העיניין הוא, ממה אני יכול ללמוד הכי טוב והכי מהר לקראת זה? ואיך בדיוק זה עובד? אני מגיע עם הקבלה מבנק הדואר ואז לוקח טופס וקצת אחרי שאני מסיים אני מקבל תשובה? איך כל העסק הזה עובד? תודה

Daemonlior

New member
תשובה..

"ממה אני יכול ללמוד הכי טוב והכי מהר לקראת זה?" תלמד הכל, ואם אתה חושב שאתה לא מספיק מוכן, תדחה את זה בעוד כמה ימים.. (גם אם זה פעם בשבוע, חבל שתדע חצי מהחומר ותכשל.. וגם אם לא, חשוב לדעת את החומר של התיאוריה) איך העסק עובד? בא כמה שיותר מוקדם, מחכה עם כמה עשרות תלמידים, לוקח מספר בכניסה, ומחכה לתורך. אחר כך אתה נכנס למזדרון עם דלפק שם עומדות 2 מזכירות, אחת מהן תבקש ממך תעודת זהות, טופס ירוק ואת אגרת מבחן הנהיגה המשולמת.. (את תעודת זהות צריך להוציא מגומי הכחול הזה..) אתה לוקח בחזרה את תעודת הזהות (אם אני זוכר נכון) ונכנס לחדר המבחנים.. שם אתה עומד בתור קצר של 2-3 אנשים לקבל את טופס המבחן שלך.. לאחר קבלת הטופס תמצא לך מקום לשבת.. הערה: לפני קבלת הטופס שים לב שמי שהביא לך אותו קורע את דף התשובות מדף השאלות (זה מן פס כזה שצמוד אליו), אם יש לך קליטה מהירה, תספיק לראות בערך 6-7 תשובות לשאלות הראשונות, סמן לך אותם ותענה על השאלות כרגיל, אחר כך תבדוק אם צדקת או לא.. בסיום המבחן תצא למזדרון שם תחכה עם עוד כ-20 אנשים בערך עד שיצא אחד הבוחנים ויביא לכולם את הטפסים..

למעלה