תיאוריה.

Slow Cheetah

New member
תיאוריה. ../images/Emo58.gif

בפרק סיום העונה, כשפיטר מתחיל לאבד שליטה וניית'ן טס איתו.. כולם בטוחים שפיטר נשאר בחיים [כוח הריפוי של קלייר], וניית'ן ימות. יכול להיות שהוא דווקא לא. אם חושבים על זה, ראינו כמה מבעלי כוחות-על, נוגעים במישהו אחר ומבצעים איתו את כוח-העל שלהם. לדוגמא, כל פעם הירו משגר אותו ואת אנדו. יכול להיות שברגע שפיטר התפוצץ, והפעיל את כוח הריפוי של קלייר, הוא יצליח להציל גם את ניית'ן?

AKben

New member
הוא רצוני

היה את הפרק שבו הוא נחת על מונית אחרי שנפל מגובה 16 קומות אחרי זה הוא אמר לאיש הבלתי נראה שהוא פתאום נזכר בקלייר, מחשבה מהסוג הזה היא רצונית

../images/Emo58.gif מעלי ובהודעה

כן, אבל בפרק שסיילר חתך לו את הראש? הוא לא בדיוק נזכר בקלייר. ובפרק שבו הוא מת וחזר לחיים? הוא לא בדיוק לחשוב על קלייר כשהוא מת!

ציניכאן

New member
../images/Emo58.gifאפשרות נוספת היא...

שנייתן פשוט שומט את פיטר בגובה מסוים ומתרחק. הרי אם נחשוב על כך ברצינות, למה פיטר בכלל צריך אותו לתעופה? הרי ראינו אותו מעופף יפה מאוד גם לבדו (בפרק עם אותו אדם בלתי נראה שאיני זוכר את שמו). בכל מקרה אחרי שהכותבים הוכיחו כי אין להם כלל "ביצים" להרוג דמות משמעותית כסיילר אתם באמת חושבים שאת נייתן הם יהרגו??? פרק סיום מאכזב ביותר. בסופו של דבר הסדרה חסרת בשר אמיתי, דבר שיחסר לה מאוד בעונה השניייה (ראו מקרה "אבודים" האבודה).

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כבר ענו על זה ../images/Emo58.gif

תאורתית פיטר לא יכל לעוף כי הוא נמצא במצב שהוא ממש לא מרוכז הוא לא מצליח להשתלט על הכח של טד,אז אתה רוצה שהוא ישתלט על הכח התעופה שלו?לפעמים צריך לחשוב פשוט ולא יותר מדי כדי להבין היגיון.

תשובה שתענה לכם + אבל מש"ש על הדמויות בעונה 2

ממה שידוע אז השחקן של נייתן ישחק גם בעונה ה2 וכך גם פיטר קלייר ניקי מייקה מולי וכו.. כו.. כך שיש תיאוריה מסוימת אבל אף אחד לא מת1!

OceaND

New member
../images/Emo58.gif

הם לא הרגו את סיילר בשביל העונה השנייה. אם היתה רק עונה אחת הוא היה מת.

Exhibit R

New member
מעניין, אבל../images/Emo58.gif

לדעתי יותר הגיוני היה אם שניהם היו מתים, למרות שלא בטוח שזה מה שקרה בפרק. הרי, אם היה לפיטר את כוח הריפוי של קלייר, זה אומר שהוא היה יכול להפעיל שני כוחות בו זמנית, בניגוד לכמה דעות כאן. ואם הוא כן יכל להפעיל שני כוחות בו זמנית, למה הוא לא עף בעצמו לשמיים? הרי בתעופה הוא למד לשלוט. ריפוי זה אומנם כוח לא רצוני ותעופה זה כוח רצוני, אבל אם ההתפרצות הרדיו אקטיבית מנעה מפיטר להפעיל את כוח התעופה, למה שהיא לא תמנע ממנו להפעיל את כוח הריפוי? דבר שני, קלייר אף פעם לא העבירה את כוח הריפוי שלה למישהו אחר על דעת עצמה כשהיא נגעה בו. הכוח שלה לא רצוני, כמו של הירו.

AKben

New member
הכח של הירו ../images/Emo58.gif

הכח של הירו כן רצוני הוא הרי עוצם את העיניים ומתאמץ לפני כל הפעלה שלו

Exhibit R

New member
../images/Emo12.gif

אופס
התבלבלתי.. אני אחרי לילה לבן
התכוונתי לכתוב שבניגוד לכוח של קלייר הכוח של הירו כן רצוני ובגלל זה הוא העביר על דעת עצמו את הכוח.

Slow Cheetah

New member
אני לא חושבת שאתה ממש צודק.. ../images/Emo58.gif

אני חושבת שאחרי שפיטר יתפוצץ הוא כבר יוכל להפעיל כוח ריפוי, אפילו אם הוא לא יכול להפעיל שתי כוחות בו זמנית. אני חושבת שהוא כן יכל לעוף, אבל הוא צריך להתרכז בזה שהוא לא יתפוצץ במקום שיפגע בהרבה אנשים, כי אם הוא היה מפסיק להתרכז לפניי שזה יהיה מספיק בטיחותי הוא היה בטח הורג את כל האנשים שם. אני חושבת שפיטר יכול להשתמש בשתי כוחות בו זמנית, ואני מאמינה שהוא בטח גם יכול לעזור לניית'ן להחלים, כי כמו שאמרו, אין באמת ליוצרים יותר מדיי אומץ להרוג דמויות חשובות..

OceaND

New member
../images/Emo58.gif

כי אחרי שהוא מתפוצץ הכוח ריפוי יפעל לבד. כמו שאחרי שקלייר מתה, היא חזרה לחיים לבד.

MajorWinters

New member
הוא לא חייב בכל מקרה../images/Emo58.gif

כולם ממהרים להספיד. הם טסו במהירות כל כך גבוהה שבשלב מסוים נייתן יכל לזרוק את פיטר לאוויר והוא היה ממשיך בגלל המהירות ונייתן היה יורד למטה. ובנוסף, פיטר לא צריך את כח הריפוי כדי לא לההרג מהפיצוי. באותה מידה גם אם טד היה מתפוצץ הוא לא היה מת מזה. כמו שהוא יכול לעשות פיצוץ מהידיים והידיים נשארות בסדר, ככה כל הגוף...

OceaND

New member
התאוריה לא מדוייקת לדעתי ../images/Emo58.gif

הירו שולט במרחב ורצף הזמן או משהו כזה בלה בלה.... לעומת פיטר שיש לו כוח ריפוי עצמי או יותר נכון כוח החלמה/השרדות - זה עובד על הגוף שלו וזה לא כמו הכוח של לינדרמן לרפא אחרים. לכן לדעתי לא כך נייתן יישאר בחיים.

סלמאק

New member
האפשרות השניה היא ../images/Emo58.gif

שניית'ן עף במהירות, העיף את פיטר הרחק, או פשוט עזב אותו ליפול, וטס הרחק ממנו, מהר ככל האפשר - פיטר התפוצץ באוויר (רחוק מכולם כולל נית'ן), התרפא באוויר והמשיך במעופו באופן עצמאי, או שלא המשיך לעוף והתרסק על הקרקע וריפא את עצמו מיד. ובסופו של דבר שניהם נותרו בחיים.

למעלה