תיאוריה שלי...

frost73

New member
תיאוריה שלי... ../images/Emo58.gif

האם מישהו העלה פעם את התאוריה הזאת? אני יודע שבגלל גל מיני נסיבות זה לא נשמע הגיוני... אבל בשעת לילה מאוחרת לא הצלחתי להירדם וחשבתי על זה: RAB, הוא אולי, רובאוס האגריד? אאל"ט להאגריד יש לפעמים שגיאות כתיב, ולכן יכול להיות שהוא כותב rubeos agrid במקום hagrid... לא יודע, סתם חשבתי על זה כחלק מהאובססיה על ראב...

אנה92

New member
לא חשבו על זה ../images/Emo58.gif

אבל זה נשמע לי ממש ממש לא הגיוני, האגריד לא קרוב לוולדמורט ואפילו מפחד לנקוב בשמו אבל שהוא יכתוב לוולדמורט מכתב וישמיד הורקרוקס? ממש לא ניראה לי

Gummy Bears

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif../images/Emo19.gif../images/Emo211.gif

אולי הוא כותב בשגיאות, אבל אני מניחה שלפחות את שמו הוא יודע לאיית כמו שצריך! הוא לא כזה טיפש.
ו... אנ'לא יודעת, מה לוולדי ולהאגריד? אני לא חושבת שהאגריד ירצה בכלל להשיג את ההורק' של וולדי. וגם אם כן, אני לא חושבת שהוא קוסם מספיק מוכשר (בלי להעליב, הוא גורש מהוג כשהיה בן 13!) בשביל זה.

BedRooM Bra

New member
דווקא אני חושבת שיש משהו בדבריך

מכיוון שידוע שוולדמרט רצה שהענקים יהיו צידו והם גם היו אז לך תדע אולי דרך אמא שלו או משהו בסגנון ודבר נוסף בקשר לזה שהעיפו אותו מהוגוורטס בגיל 13 העיפו אותו בגלל הסיפור של חדר הסודות ולא עקב חוסר יכולת דרך אגב אני חדשה פה:)

אני חושב שהיא התכוונה

שבגלל שהוא גורש מבית הספר בגיל 13 הוא לא למד ובגלל זה הוא לא היה מצליח לקחת את ההורק'.

BedRooM Bra

New member
לך תדע אולי הוא המשיך ללמוד אחרי

שגירשו אותו הרי הייתה לו גישה לספרים וכו..

למעלה