ובכל זאת
לשאלתי לא ענית, לא באמת הבנתי כיצד עובדים עם התטא ועל כך שאלתי. ממה שהבנתי מהמטפלות הן מחוברות ובעלות ידע רב בתחום, המפגש עם השניה היה מפגש והיא הציעה התנסות - איני מטופלת אצלה. את מעבירה תחושה של התגוננות ולא של פתיחות והידברות, וחבל, אני מגיעה באמת ממקום של רצון להבין, אני אדם ששואל שאלות, שאוהב מידע וידע, אני אשמח לשמוע, אם את מעונינת לענות כמובן. אין כזה דבר מטפל דרגה 3 בהתחברות - יש הילינג (שזה שלב 1,2) ויש את התחברות (שזה שלב 3) אלו שני סוגי טיפולים שונים לחלוטין ולא דרגות של התפתחות או התקדמות. אם טופלה בהילינג - כמובן שיש אדם המסוגל ויכול לקבל את הריפוי, לעומת זאת יש שאינם, יש שהריפוי נראה אצלהם עם הזמן (כמו אצלי) ויש מיידית. כמו כן אם עברה את תהליך ההתחברות (לא ההילינג, אלא את ההתחברות של שני המפגשים יום אחר יום) זהו תהליך המאיץ את ההתפתחות של האדם, מאיץ תהליכים, זא' מאיץ את חיינו והתתפתחות שלנו, הריפוי בהתחברות זא' ההילינג - אליו בדכ' מגיבים בתגובות יותר מיידיות ולי אישית יש סיפורים רבים ממטופלים שלי על ריפויים ותהליכים מדהימים שחוו לאחר הטיפול. אכן יש שמחוברים ואינם צריכים התחברות מחדש (למרות שמדובר בתיאוריה רחבה ולא פשטנית), ולא רק מי שמתחבר יכול להקים נכה על רגליו, וכן ירבו מטפלים רבים ומוכשרים מסוג זה! אגב, אני את המטפלת האולטימטיבית עבורי כבר מצאתי והיא תלווה אותי למשך שנים רבות (-: אמי היקרה מטפלת בי באופן שוטף ואני בה, וכל אחת תורמת, מחזקת ומעצימה את השניה. בברכה, אושרה הד-סיני ריפוי אנרגטי