תטא הילינג

enyeoosh

New member
תטא הילינג

שלום לכולם! ראיתי כמה אנשים שמתעסקים בתטא הילינג. כבר כמה שנים שיש לי משיכה להתקרב לתחום זה. עד עכשיו הייתי אצל שני מטפלים והניסיון לא היה כ``כ טוב. רציתי שתשתפו בהרגשתכם לנושא, מה התטא הילינג נותן לכם, כיצד השפיע עליכם. תודה רבה, יום מעולה!

../images/Emo13.gifיכול להיות שהמטפלים או השיטה לא מתאימה לך

יש הרבה שאין להם נסיון טיפולי, ומתחילים לטפל אחרי לימודי קורס בסיסי בלבד. השאלה מה הסיבה שהלכת לטיפול כזה. אני אישית משלבת את הטתא הילינג בשיטות הילינג נוספות. אין הרבה חומר על הנושא, איך את נמשכת למשהו שאינך יודעת מהו ? אם את רוצה ללמוד לשם החוויה , זה אף פעם לא מזיק. אור ואהבה אריאלה

גם לי היתה התנסות קצרה עם תטא לא מספקת

בעבר נפגשתי בקביעות עם הילרית ובאחת הפגישות הציעה לי לנסות את התטא, תשאלה את הגוף אך לא התחברתי והפסקנו. לאחרונה היה לי מפגש עם משהי אחרת העוסקת בתטא (משלבת אימון) וכל המפגש היא אמרה "בואי נקבל תובנה (או משהו כזה, לא זוכרת) על (נושא שבחרנו) XYZ" לא קיבלתי תובנה, לא הבנתי מה הלך שם..? אני אשמח לשמוע ולהבין יותר על מה מדובר? הטיפולים שאני עורכת הן עפ'י דר' אריק פרל, ההילינג הוא ללא מגע, ללא דיבור, ועם זאת אנשים מקבלים המון תובנות בזמן הטיפול, חווים חוויות עמוקות, עם זאת ישנם כאלה שאינם חווים משהו מסוים במהלך הטיפול - אך לאחריו חלים שינויים וריפויים נפלאים בחייהם. אולי משום זאת הגעתי עם ציפיות מסוימות לטיפול - אני אשמח באמת להבין יותר מה הדרך/המטרה של התטא..? תודה, אושרה הד-סיני ריפוי אנרגטי

אין הוקוס פוקוס בשום שיטה../images/Emo22.gif

ואם אותה מטפלת עשתה עלייך סטאג', או למדה רק את הקורס היסוד ללא מתקדמים או לא הבינה מה היא למדה, ועשתה ניסוי לא מוצלח, אין זה אומר שהשיטה אינה מוצלחת. מה גם שאני טיפלתי בטיפול משולב בהילינג טתא ואנרגיית התיקשור( מה שחשוב בטתא ) היו תוצאות גם לאחר טיפול אחד. לפי שאת מספרת, היא לא מחוברת לקבלת ידע/תובנה . ואת לא צריכה להבין, את צריכה לבדוק אם המטפלת מתאימה לך. ולא משנה באיזו שיטה... את אמורה לדעת . לי גם יש חברה שטופלה על ידי מטפל דרגה 3 בהתחברות מחדש, ללא תוצאות. כמו כן, את יודעת שהריפוי נעשה על ידי המטופל. גם אבא שלי ז"ל אגב הקים נכה מחוליו, ללא התחברות מחדש, דהיינו, יש כאלו שלא התנתקו, לכן אינם צריכים להתחבר מחדש. תודה אריאלה הילרית ומתקשרת, מטפלת רב תחומית, מורה לרייקי

ובכל זאת

לשאלתי לא ענית, לא באמת הבנתי כיצד עובדים עם התטא ועל כך שאלתי. ממה שהבנתי מהמטפלות הן מחוברות ובעלות ידע רב בתחום, המפגש עם השניה היה מפגש והיא הציעה התנסות - איני מטופלת אצלה. את מעבירה תחושה של התגוננות ולא של פתיחות והידברות, וחבל, אני מגיעה באמת ממקום של רצון להבין, אני אדם ששואל שאלות, שאוהב מידע וידע, אני אשמח לשמוע, אם את מעונינת לענות כמובן. אין כזה דבר מטפל דרגה 3 בהתחברות - יש הילינג (שזה שלב 1,2) ויש את התחברות (שזה שלב 3) אלו שני סוגי טיפולים שונים לחלוטין ולא דרגות של התפתחות או התקדמות. אם טופלה בהילינג - כמובן שיש אדם המסוגל ויכול לקבל את הריפוי, לעומת זאת יש שאינם, יש שהריפוי נראה אצלהם עם הזמן (כמו אצלי) ויש מיידית. כמו כן אם עברה את תהליך ההתחברות (לא ההילינג, אלא את ההתחברות של שני המפגשים יום אחר יום) זהו תהליך המאיץ את ההתפתחות של האדם, מאיץ תהליכים, זא' מאיץ את חיינו והתתפתחות שלנו, הריפוי בהתחברות זא' ההילינג - אליו בדכ' מגיבים בתגובות יותר מיידיות ולי אישית יש סיפורים רבים ממטופלים שלי על ריפויים ותהליכים מדהימים שחוו לאחר הטיפול. אכן יש שמחוברים ואינם צריכים התחברות מחדש (למרות שמדובר בתיאוריה רחבה ולא פשטנית), ולא רק מי שמתחבר יכול להקים נכה על רגליו, וכן ירבו מטפלים רבים ומוכשרים מסוג זה! אגב, אני את המטפלת האולטימטיבית עבורי כבר מצאתי והיא תלווה אותי למשך שנים רבות (-: אמי היקרה מטפלת בי באופן שוטף ואני בה, וכל אחת תורמת, מחזקת ומעצימה את השניה. בברכה, אושרה הד-סיני ריפוי אנרגטי

אושרה

נהדר שיש לך את המטפלת האולטימטיבית.
וממש לא חשוב לי, מה שיטת הטיפול . אני כמטפלת יודעת לבקש מהאלוהים , להיות הצינור לריפוי. תראי, כשרציתי ללמוד טתא הילינג ולא הבנתי מה זה בדיוק, הלכתי לקורס, אני לא פורום תטתא הילינג, יש לי באתר הבסר בסיסי לטתא הילינג. אם מאוד מאוד חשוב לך, כמו שאני שאלתי מה זה התחברות מחדש, אף אחד לא יכל להסביר, שלחו אותי לקנות את הספר. ואכן, קניתי את הספר של אריק פרל, יש גם ספר באנגלית, שכתבה מייסדת השיטה.
של הטתא, ויאנה סטיבל, כמו כן יש לה אתר שקישור נמצא כאן, יש גם הרצאות אם תכתבי את שמה באנגלית, http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=21657 ותאמיני לי אין לי שם אחוזים, וכמו שיש לי הסתייגויות מההתחברות מחדש, יש הסתייגויות מהטתא, כי זה בא מאמריקה... והאמריקאים המטרה שלהם- היא כסףףףףףףףף !!!! לכן, אין מורים טובים, לא להתחברות, ולא לטתא.... ולא מסבירים שמי שאינו מטפל בהעברת תהליכי התפתחות, +בהילינג +מתקשר + עין שלישית פתוחה . חטפל כמו ששמענו בהודעה למעלה. אני לא צריכה להתבונן, כשזמן רב, ואני רואה, כשהוא כותב שלמד התחברות מחדש,ולא הצליח לו, אז מיד משתיקים אותו. וחוץ מזה, כל החיים לומדים. כמו שלא רציתי להזכיר מישהי ששאלה אותי כמעצבת פנים, מה ללמוד כשאמרתי לה פאנג שואי, אמרה שלמדה ולא מאמינה לזה. כיבדתי אותה, לא אמרתי לה להתבונן. בהצלחה אריאלה

enyeoosh

New member
נשמע דווקא שזה כן הוקוס פוקוס...

להתחבר אל אלוהים ולבקש ממנו ריפוי (דבר שכמדומני קורה בתטא) זה לא בדיוק דרך הטבע. מטפל אחד שהיתי אצלו ``חיזק אצלי את האהבה לעצמי``. היתה לי הרגשה טובה יום יומיים, אבל במבט לאחור הסשן היה גיבוב של סיסמאות (יכול להיות שעל מישו אחר הם היו משפיעות). מטפלת שניה אמרה שלא תוכל לעזור לי מאחר שיש לי ``אופל כבד בנשמה`` ואין לי יכולת להתחבר לתדר של ``אור ואהבה`` (לא לקחתי קשה מדי, ותודה על הדאגה...). בכל מקרה, אשמח אם בכל תספרו מה שביקשתי בהודעה הראשונה, איך התטא עזר לכם.

לא מבינה למה אתה מתעקש על הטתא

אתה זה שאומר שזה מושך אותך, ואתה מנסה למצוא פסול בשיטה, חסרות שיטות הילינג בעולם, אני אישית לא יכולה לספר בנט על מטופלים שלי. אבל, לא מתאים, תשחרר... מה אתה אוחז כל כך. אם היית קורא את הודעה הקודמת, אז היית מבין שמנסים לשכנע אותך, שהתחברות מחדש זו השיטה היחידה שמוצלחת, ואני אשכנע אותך, ששיטת ה E.S.E. שפיתחתי היא הכי טובה... אבל לא, אם רפלקסולוגיה היא זו שמתאימה לך, לך מצא לך רפלקסולוג, מטפל ברפואה סינית, ועוד... אולי תאמר מה הבעיה שלך, ואז נעזור לך למצוא שיטה... ???? לפי המשפטים שאתה שמעת מהמטפלות שלך, לא בדקת את התעודה שלהן כנראה. מטפלת אחת אמרה לי, שחברה שלה לימדה אותה לטפל, והיא מטפלת בשיטה...

איזה מטפלים בשקל...

אף אחד לא יכול לתקן את אף אחד, "תיקון" זה תהליך של אחד עם עצמו, מקסימום תוך כוונון מאת מטפל שמכיר את חוקי האנרגיה.מה שאמרו לך נשמע שיפוטי ובומבסטי. תני לי להגיד לך מה דעתי - אילו שטויות!!! אופל כבד בנשמה? זה אוקסימורון! אין נשמה עם אופל כבד. שטויות במיץ עגבניות. לפעמים אנשים הולכים לקורס של סוף שבוע, תולים תעודה בחדר ספייר, ומתחילים לבלבל לאנשים אחרים את המוח. כואב הלב. טוב שלא לקחת קשה מדי..

עומר, כתבתי תיקון לטעות כתיב שלי../images/Emo12.gif

הבחור לא כתב שחרור . ואכן, נעתקתי למשמע הביטויים המוזרים . אגב עומר, טתא הילינג היא שיטה שמשלימה כמה דברים אבל צריך עין שלישית פוחה תיקשור, בנוסף להבנה של סאשן טיפולי... וצריך להתחבר... אני תמיד אומרת אם אפשר בשביל החוויה.

enyeoosh

New member
תודה על התגובה

דרך אגב המטפלת שאמרה שיש לי אופל בנשמה היא אחת המטפלות בתטא המפורסמות, אם לא המפורסמת בארץ. ואריאלה, אני לא מבין מה ראית במה שכתבתי שאת חושבת שאני מנסה למצוא פגמים בתטא הילינג. ולכולם: אני בחור, לא בחורה!:)

ינוקא1

New member
זה שהיא רואה

אופל אצלך זה בגלל שזאת היא , ואין לה כנראה יכולת לחדור מבעד לאיזושהיא "הגנה" \ "חסימה" שקיימת אצלך. אצל מטפלים אחרים בין בתטא הילינג בין בשיטות אחרות - הכל יכול להיות שונה. יש בגמרא משפט שאומר שכאשר שולחים לאדם יסורים משביעים אותם "תלכו בשעה פלונית , על ידי רופא פלוני ועל יד סם (=תרופה) פלונית". כפי שכתבה עומר - כדי שטיפול יצליח צריכה להיות התאמה בתדר בין המטפל למטופל. ובין המטופל לשיטה , וגם הזמן חשוב. נכון שמטפל מנוסה מרחיב את רמת התדרים שלו , ויצליח להגיע ביתר קלות להתאמה עם יותר אנשים , אבל זה לא בהכרח שהוא יגיע להתאמה דווקא איתך. בכל אופן אני רוצה להמליץ לך על מדיטציה מסוימת : לראות את האור שבפנים - ההילה שלנו ומרכזי האנרגיה שלנו הם בעצם הקרנה של אור מתוכינו. המדיציה אותה אני מציע לך זה לראות את "המנורה" שעושה את האור הזה שאחר כך עובר דרך מסננים שונים ומקבל צבעים שונים. המנורה הזו היא נקודה קטנה מאוד בתוכינו עם עוצמה אינסופית. נקודה שמכילה את כל הטוב והיפה שנמצא בתוכינו. וזו המדיטציה - אתה פשוט מסתכל פנימה ,ורואה את נקודת האור הזו. נקודת האור שלך , שיש אותה רק לך. הנקודה בה יש לך כח אינסופי , הנקודה בה אתה טהור ושום דבר לא יכול ללכלך אותך. בהצלחה.

ינוקא1

New member
אגב ,

כמובן שטוב לראות את נקודת האור גם של אנשים אחרים . . . לראות את הנקודה של אנשים אחרים זה טיפול בפני עצמו - גם עבורם , וגם עבורך. (המדיטציה הזו מבוססת על תורה רפב' של רבי נחמן מברסלב בספרו "ליקוטי מוהר"ן").

enyeoosh

New member
חח..ינוקא, אנחנו משדרים על אותו תדר

מבחינתי אין על ר` נחמן מברסלב, ואין כמו תורה רפ``ב. מדוע ראית לנכון להביא לי את המדיטציה הזאת?

ינוקא1

New member
../images/Emo13.gif

הבאתי כי "הרגיש לי נכון".
חוץ מזה שאתה צריך חוויה מתקנת אחרי שאומרים לך על "אופל בנשמה". אז תזכור שאין שום אופל שיכול להחשיך את הנשמה , ורבי נחמן מזכיר את זה תמיד. (אגב , יש שיטת טיפול שלימה שאני מפתח על הבסיס הזה)

זה- עד עכשיו הייתי אצל שני מטפלים והניסיון לא

ולא כל כך הבנתי, מי זו המטפלת הכי מפורסמת ? מה כל כך סודי... האמת, עם כל הכבוד.. אני לא חושבת שי לך אופל בנשמה, ואפילו לא היית צריך לשלם לי 800 ש"ח בשביל לשמוע את זה, ועוד ???? בשביל לנקות לך את הנשמה. אהה, יש טיפול בטתא לזה, אז אולי היא שכחה את החומר? סליחה שאני צינית, אבל משהו כאן לא נשמע לי מקצועי. בריאות טובה לכולם זה פורום ויש לכבד כל דיעה, בלי להתבונן ,כי יש למישהו דיעה אחרת. אם אתה כל כך סקרן, 1650 ש"ח יפתרו לך את כל הבעיות, אלא אם אתה קורא אנגלית - יש ספר מעולה של ויאנה. הקישור לאתר שלה כאן http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=21657 כתבו ויאנבה סטיבל , וכל מה שאפשר להסביר אפשר למצוא בנט. אור ואהבה אריאלה

enyeoosh

New member
האמת היא שיש לי כבר את הספר

וקראתי איזה 60 עמודים די מזמן וזה כבר עייף אותי (מעייף לקרוא באנגלית, מה לעשות..). ככה שהבנתי את הרעיון הטכני של העניין פחות או יותר. אבל לחוות ולהרגיש את ה``נס`` של התטא, זה לא יצא לי. וזה מה שרציתי לקרוא מהמגיבים, שלמרות שהשירשור הזה נחמד מאוד, אף אחד לא ענה עדיין על השאלה של ההודעה הראשית, ואריאלה, את מוזמנת להיות הראשונה..;-) ומכיוון ששאלת, תמי יערי היא המתקשרת שהיתי אצלה, ואני מקווה שלא עברתי עכשיו על חוקי האתיקה של הפורום.

יום טוב../images/Emo9.gif

ראשית אני מאמינה בניסים, ולא בשיטה... לכן, קצת קשה לענות . אני מזמינה אותך לפגישה, ואולי תבין מה זה נס?
אני הבנתי מי המתקשרת שאמרה לך את המשפט, אם שמת לב, נקבתי בסכום שפורסם שהיא לוקחת לפגישה. אבל, זה לא העניין, אני לא שופטת אף מטפל, ואף טיפול, קרו ניסים גם למטופלים שלי גם בשיטות נוספות ( כמו הריון למשל...) אז באמת ובתמים, אני חושבת שאתה יכול לשאול את המורים בשיטה, על הנסים ... למרות שלצערי, אין אף פורום של טתא, שאתה יכול לשאול בו. מקווה שתמצא את הדרך בהצלחה אור ואהבה אריאלה

למעלה