תחתיות בירה

krabpom

New member
תחתיות בירה

אהלן אנשים תחום אספנות יפהפה הוא תחתיות בירה אם יש למישהו תחתיות בירה אשמח להחליף תמורת דבאי אספנות אחרים לחיים!

doroni10

New member
במקרה הכינותי מראש ../images/Emo8.gif

מכיר את חברת הבירה: Coors Brewing Company?.. במקרה מישהו מארה"ב שלח אלי לפני זמן מה הרבה פריטים, ובינהם החליט שהוא ממש לא רוצה להחזיק בתחתית בירה שלהם משנת 1996 ולכן הכניס את התחתית שתמונתה מצורפת. אם תרצה אותה- היא שלך.. האם אתה מתכוון להגיע לכנס האספנים מחר? אם כן כבר מחר אוכל לתת לך אותה.ואם לא- שלח אלי מסר עם כתובת למשלוח. דורון,

gingerlab

New member
תחתית בירה

היי!האם יש לך עניין בעגולה של beck's או שזה קטן עליך?בכל אופן,זה מה שיש לי לתת לך,אירית.

תחתית של Beck's ../images/Emo72.gif

אם התחתית בתמונה מעניינת אותך, אנא שלח לי את כתובתך במסר. כמובן שאני לא אתן אותה ככה סתם, בתמורה תצטרך לספר לפורום קצת (או הרבה) על האוסף שלך. אודי

gingerlab

New member
לי יש תחתית עגולה חדשה

ואתה יכול לקבל אותה במתנה. בקשר אלי:אני כרגע בשלב נהדר,שבו אני יודעת שאני אספנית,אבל עוד לא הגעתי להגדרה מדויקת ונקיה של התחומים.זה כיף אדיר,כמו לעמוד בפתח של מקום,שאתה יודע שמזמן לך הרפתקאות נפלאות ככל שתרצה.אני בכיוון של פורצלנים,בובות של דמויות מסרטים,בולים בנושאי מוסיקה,רכבות,תעופה וילדים.ועוד נושאים שלא הגדרתי לעצמי כאוסף.אירית.

תמיר1991

New member
בולים!

האם יש לך בולי חחל/קנדה להחלפה? אם כן צרי קשר, אני אשמח להחליף. תמיר.

שלום אירית, ברוכה הבאה.

כן, את צודקת: זה מקום ממש טוב להיות בו, המקום הזה שאת יודעת שאת רוצה לאסוף אבל לא סגרת עם עצמך עד הסוף מה בדיוק. אנחנו נוהגים לומר שמה שמבדיל אספן מאגרן, ומה שמבדיל בין ערימת דברים לאוסף הוא הידע העומד מאחורי הדברים. אמנם יש אוספים שמתחילים מתוך אהבה אסתטית בלבד, אבל גם הם אינם יותר מערימה של דברים יפים אם לא עומד מאחורי הערימה הזו ידע מינימלי בתחום: אם בתחום העיצוב של הפריטים, העשיה שלהם, הסוגים השונים, שימושים וכיוב'. אני ממליץ לך לחשוב על תחומי הידע בנושאים השונים שבחרת לך, ולזרום עם אלו שבהם את רואה את עצמך יושבת בספריה ומחטטת כדי למצוא תשובות לשאלות העולות מן הפרטים ועליהם. אל תחששי, אי אפשר להחליט מהר ואי אפשר להפוך לאספנית בן לילה. זה בודאי יקח זמן, ו"יבזבז" לך משאבים - אנרגיה וכסף - שחלקם אולי יראו בשלב מאוחר כבזבוז לריק, אבל הדבר אינו כך. מכל כניסה ויציאה לתחום נוסף תלמדי גם על הנושא וגם על עצמך מה מדבר אליך יותר ומה פחות, עד שתצליחי להתמקד בתחומים שבאמת יענינו אותך ו"יעשו לך את זה". ואם להסתכל על הרשימה שנתת - כל אחד מהתחומים לחוד יכול לפרנס גדוד של אספנים בכבוד רב. אל תתפזרי יותר מידי, נסי לבחור מתוכם כאלו שעדיפים על מנת להתחיל בהם. בהצלחה, ונשמח לתת לך את כל העזרה שתצטרכי.

למעלה