תחתוני גמילה

dutchi

New member
תחתוני גמילה

הי, תוכלו בבקשה להמליץ לי על תחתוני גמילה שניתן לרכוש באיביי? בארץ נורא יקר.... תודה! אגב, כמה צריך לקנות? :)

נינושה2

New member
אני קניתי, לא באיביי

קניתי בארץ של אימסה וימסה והם היו מעולים. רק קחי בחשבון שהם לא סופגים הרבה, אבל הרעיון הכללי נחמד, שזה כמו תחתונים "של הגדולים" אבל בכל זאת נותן עוד קצת בטחון. כמו כן צריך לכבס אותם כמה פעמים לפני השימוש הראשון, כי כשהבד חדש הוא לא סופג.
לגבי איביי אין לי המלצות כי לא ניסיתי שם.

שונצו

New member
אני לא כיבסתי בכלל לפני השימוש הראשון

וזה עשה יופי של עבודה.

זה לא *אמור* לספוג הכל - זה לא חיתול, זה תחתון שאמור לתת לילד הרגשה כלשהי של רטיבות, זו כל המטרה בגמילה...

נשארו לי עוד אלה של בתי, שישמשו גם לאחיה כשיגיע זמנו...

נינושה2

New member
כשניסיתי לטפטף מים מכוס

כדי לראות כמה פיפי נספג בשניה הראשונה, הכל נזל הצידה כמו מנוצות של ברווז
. רק אחרי כמה כביסות זה הסתדר.
אגב, קניתי ממך

האמת שזה לא היה כמעט בשימוש כי זה היה מיועד רק ל-4 שעות ביום כשהיא בגן, והגננות העדיפו שתבוא רק עם מכנסיים שקל להוריד במהירות. אז מסרתי הלאה. אבל האימסה וימסה באמת טובות.

שונצו

New member
אני יודעת שקנית ממני

זה היה בתקופה שרק אנחנו מכרנו את זה.

עכשיו המוצרים של אימסה נמכרים בחנויות "בשר ודם" כמו שהאיש שלי קורא לזה (להבדיל מחנויות מקוונות...).

אני שמחה שנהנית, בכל אופן.

ranperagmin

New member
תחתוני גמילה של BrightBotsבאינטרנט

אנחנו קנינו בזמנו כמה זוגות כאן.
המשלוח משתלם אם מזמינים כמה זוגות. אפשר להשיג אותם בארץ בכ- 50 ש"ח לזוג תחתונים אם אני לא טועה, לנו יצא איזה 35 ש"ח לזוג או פחות, כבר לא זוכר.

oggi2

New member
אני קניתי מ"הצריף הירוק של תמרי"

אחלה תחתוני גמילה- גם נראים כמו תחתונים רגילים, לא מסורבלים ובצבעים יפים. לא הכי זול, אבל סביר.
הקטע שבכלל לא השתמשנו, לא כי הוא גמול, הוא מג'עג'ע בזה כבר כמה וכמה חודשים, אלא כי לא יצא, למעט אולי בנסיעות, ואולי כשנגיע לגמילת לילה. קיבלתי כמה שנקנו באי ביי והם עוד הרבה פחות יעילים- אולי לשלבים מתקדמים יותר בגמילה.

למעלה