לא, תפרט!
ש שחרחר מתוק New member 2/11/03 #19 חחח../images/Emo98.gif אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהם חשבו על כל פרט קטן...! (תחשבו כחול )
S SuGar and SpicE New member 3/11/03 #25 אנחנו קשי-הבנה../images/Emo4.gif לפחות אני קדימה אל תדבר ברמזים .......תסביר הכל כמו שצריך
J jennie 00 New member 2/11/03 #21 חחחחחחחח טנגה ורגיל.... אבל אני ישנה עם בוקסרים גם אני לא כ"כ אוהבת ללכת עם חוטיני..
מ מושלם חסרה רק אהבה New member 3/11/03 #24 אני לובש רק בוקסר והשניים שאני הכי אוהב זה בוקסר צמודים של קלווין קליין ובוקסר שחברה שלי לשעבר קנתה לי שכתוב מאחורה: חולה על התחת שלך
אני לובש רק בוקסר והשניים שאני הכי אוהב זה בוקסר צמודים של קלווין קליין ובוקסר שחברה שלי לשעבר קנתה לי שכתוב מאחורה: חולה על התחת שלך
A ayelet 1 New member 3/11/03 #26 עכשיו באקזיט-- סוגי תחתונים..חחח עכשיו (16.10) מדברים על סוגי תחתונים ועל כאלה שמכסים את כל התחת, וצבעים, וחוטיני וכל מיני תחתונים.... ודוגמאות!!1
עכשיו באקזיט-- סוגי תחתונים..חחח עכשיו (16.10) מדברים על סוגי תחתונים ועל כאלה שמכסים את כל התחת, וצבעים, וחוטיני וכל מיני תחתונים.... ודוגמאות!!1