תחתונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vashla

New member
תחתונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי חברה, תחתונים הם אחד הפריטים הכי מציקים שיש בעולם, ואני לא מדברת אתכם על חוטיני או משו. תכתבו איזה תחתונים יש לכם, מה אתם הכי אוהבים, ומה הכי נוח, ואיפה למען השם אפשר לקנות אותם!!!! ארררר אני בקריזה, פליז תענו לי!

אממממממ

לא יודע אם זה כ"כ יעזור לך (כי אני בן
) אבללל אני עכשיו עם בוקסר צמוד (קסטרו) וזה הכי נוח .. (לפי דעתי)

Mystik Blue

New member
אני אישית..

חולה על תחתונים!! אני ממש אנדרוור פריק
פעם עוד היו לי משני הסוגים.. היום אני לובשת רק חוטיני.. אני אוהבת לקנות באפרודיטה וTNT ולא מזמן גם מצאתי חוטיני יפה סוף בשינקין!!

vashla

New member
יש פה מישו כמוני?

אני אוהבת שזה מכסה את כל התחת... יש פב מישו כזה? איפה אפשר להשיג?

i l0ve u

New member
גם אני../images/Emo70.gif

אני חייבת כיסוי תחתת אז או שאני עם תחתון צמוד אבל גדול יעני מכסה ת'תחת ובכל מקום את יכולה להשיג או שאני עם בוקסר ... צמוד או רחב לא משנה ...

אוקיי...

החיים שלי מושלמים מאז שגיליתי את החוטיני...אני הולכת רק עם חוטיני ... ויש לי פול צבעים וגדלים...חחחח

אצלי...

רוב בתחתונים שלי הם רגילים או טנגה או בוקסרים צמודים יש לי כמה חוטיני ואני לובשת אותם רק כשאין לי ברירה... פעם התערבתי עם אחותי שאני יכולה להיות 3 ימים רק עם חוטיני, זה עבד - אבל מאז אני נגעלת מהסוג הזה יותר מתמיד...
מישהו יכול להסביר לי מה הכיף שכל השיעור זה תקוע לך בתחת ואז את קמה וחייבת להוציא את זה החוצה

Mystik Blue

New member
חופשייייייייייייייייייייייייייייייי

חוטיני שולט!! כל הצבעים וכל המינים.. פסים, רשת, הכל הולך!!

vashla

New member
חוטיני מגרד...

יש לי גם טנגה, נדמה לי שככה קוראים לו, כמו בוקסר, אבל זה נכנס לתחת באמצע, חצי חוטיני כזה... משו מעצבן לאללה!!! ובר, הכי נוח זה צמוד, כי כשאני לובשת מכנס זה לא מתגלגל או משו כזה.. עוד מישו על התחתונים שלו?

חח...

טוב... אמ חוטיני זה באמת ממש נוח..ואחרי שמתרגלים לא מרגישים... וגדלים...: אז לי יש את רוב החוטינים שהם פסים דקים בצדדים..ומחסים רק את מה שצריך...
...ויש מלא צבעים..: כחולים עם ברק..עם מלאכים..כמו טיגריס וכאלה..חחח.... ובכלל זה יפה חוטיני כשלא רואים תפסים של התחתונים... אה ויש תתחתונים האלה שהולכים חצי תחת וזה מזה לא נוח... וזהו...

למעלה