תחתון סופג קטן

קרומיו

New member
תחתון סופג קטן ../images/Emo206.gif

הנכד שלי בן 15 עדיין לא גמול והתחתון החד פעמי של פמפרס כבר קטן עליו.מה לעשות?דחוף.

go987

New member
פתרונות למבוגרים

בחנויות הפארם יש פתרונות למבוגרים שאין להם שליטה- חיתולים או פדים גדולים או מכנסונים. אולי תוכלו למצוא שם פתרון מתאים.

אפשר גם בחנויות של מקרו

אבל אם הוא בן 15 אולי הוא יתבייש לשים חיתול. יש חברה ששלחה לי דוגמית של סדין למיטה . אני אחפש את כרטיס הביקור שלהם ואעדכן.

מחל

New member
תחתוני דריינייטס

תחתוני דריינייטס הירוק גדול סביבות 9 תחתונים 40 ש"ח בזה אנו משתמשים בלילה ובנסיעות נח לשימוש. לרכישה בסופר פארם

rimm

New member
הצעה

אולי תנסו לנסות לגמול אותו , וכך תפתרו בעיה ותלותיות , גם לעתיד . כהתחלה הייתי מדבר איתו לפני(גם אם הוא בתפקוד נמוך) על הנושא , ואז הייתי מעיר אותו כמה פעמים במהלך הלילה ואומר לו "בוא ,קום לעשות פיפי בשירותים" או משהו בסיגנון , זאת ,עם תשבוחות כאשר הוא עושה בשירותים באחת מן הפעמים . עם הזמן תדעו מתי וכמה פעמים יש להעיר אותו . זה לא קל אך טוב מאד יהיה אם תתמידו . אני בטוח שיהיו מי שיוסיפו על דבריי בשיטות נוספות . בהצלחה

נעם 2006

New member
סדינית הפלא

אני חושבת שזה נכון לנסות לגמול את הילד , ויש את "סדינית הפלא" באותו מקום שיש את החיתולים לנוער. אבל אנחנו באמת לא יודעים מה רמת התפקוד של הנכד. בכל מקרה אני גמלתי את ביתי השנייה עם סדינית הפלא של אולטראלייף. שווה .....שווה .....שווה לנסות !!!!

נעם 2006

New member
רק תחתון סופג של אולטראלייף

היי קרומיו ניסיתי את כל הסוגים של התחתונים, ויש לי פתרון בשבילך, זה נכון שפמפרס מידה 6 קטן לנוער ולילדים שמנים, והחיתולים של המבוגרים גדולים יותר. אבל באולטראלייף יש גם מידה S לילדים וגם מידה ייחודית XS ותחתונים מידה S. חפשי ב"גוגל" אולטראלייף מוצרי ספיגה. שיהיה לך בהצלחה נעם.

למעלה