תחתון או לא תחתון?

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
תחתון או לא תחתון?

ת'אמת זו לא השאלה
היום קניתי זוג תחתונים מהסוג שהוא שילוב בין בוקסר לטייץ קצרצר צמוד ואני חייב לציין שזה פשוט מדהים, גם נוח וגם נראה טוב, לא עזבתי את המראה כל היום. אבל זה לא מה שרציתי להגיד בהודעה הזו, הועלה בשירשור תחתון יותר הנושא של קשירות, הצלפות ושאר ירקות ורציתי לשאול שאלה לגבי הנושא, אז ככה: כשקושרים אותי אני אוהב שלא נותנים לי את האופצייה להשתחרר לבד, לדוגמא פעם מישהו רצה לקשור את ידיי בעזרת חולצה ומה שעבר לי בראש זה "מה הקטע? אני יכול להשתחרר מזה מתי שאני רוצה", אני אישית מעדיף שיקשרו אותי עם אזיקים ומצידי שיזרקו את המפתח, שלא תהיה לי יכולת להשתחרר ואני אהיה תלוי בחסדו של הבן אדם שקושר אותי אפילו אם הכרתי אותו 5 דקות קודם. מה דעתכם בעניין? אתם אוהבים שמשאירים לכם את היכולת להשתחרר לבד או מעדיפים להיות תלויים בשגעונות הקושר? אשמח אם תחלקו את דעתכם בעניין.

Liroy26

New member
אמנם מעולם לא נקשרתי

ככה זה כשאתה קונטרול פריק אבל בהחלט קשרתי. להרבה אנשים סביבי כל תחום ה-BDSM לענפיו ותחומיו השונים זה נראה נורא מאיים. אישית אני נורא מתגרה מכך שאדם זר מקריב את עצמו בשבילי, נותן לי לשלוט בו וסומך עלי שאדע לעשות זאת בצורה הטובה ביותר מבלי לפגוע בו.

S h a m i

New member
נו באמת...

שבת בבוקר וכבר קשירות? אז ככה, לא אוהב!!! אני לא אוהב להיות קשור או לקשור את הצד השני. הסקס שאני אוהב הוא הכי מתגפף שאפשר עם כמה שפחות להוריד את הידיים מהצד השני. אני אוהב לגעת, למשש, ללחוץ, ללטף ועוד רבים. אני לא נדלק מהרעיון שאני אהיה חסר ישע מול השני. פשוט לא...

campari

New member
אם אתם נוסעים לחו"ל

ומגיעים לחנות של H&M (לא קשור ל-S&M, זאת רק רשת חנויות בגדים מוצלחת) יש להם עכשיו אחלה תחתונים בשלל דגמי רטרו (מהסוג שמככב בהפקות ה"אופנה" של הזמן הורוד) וגם דגמי בוקסר-לייקרה צמודים מהסוג שאייל התלהב ממנו, ב-50 ש"ח בלבד. גם יפה וגם נוח, ולכן מומלץ בחום.

amet

New member
ELP בוא רגע......./images/Emo11.gif

נחמד שאתה מדליק
את כולם על פנטזיות של קשירות אזיקים
ושאר ירקות אני ממש מחזיק את עצמי לא להוציא החוצה שוב את הייצר הפנימי שלי
לקשירות, אזיקים , חגורות, ושוטים. נראה לי שכולם זוכרים את הארוע המרגש שהיה כאן איתי
|נכון לירוי
|. ומצד שני מה אתה מחרמן אותנו על התחתון הסקסי שלך
, אני רוצה תמונה במידיי!!!. ופאלקור רוצה שם, וקאמרפי כבר שולח אותנו למבצעים בחו"ל, תעשה טובה, תן קצת יותר פרטים

Liroy26

New member
וזה הזמן לשדרג את התמונה

ELP יקירי בכרטיסך האישי. הג'ינס שם נראה לי מיותר.

ELP

New member
אמט ולירוי היקרים../images/Emo23.gif

הלוואי והייתה לי דרך לצלם את עצמי ולהכניס את התמונה למחשב אבל אין לי כרגע לא סורק ולא מצלמת רשת
אז בנתיים אפשר להשתמש בדמיון
ואולי בקרוב אני אקפוץ לתל אביב לאחת המסיבות או סתם פאב ואז אני אוכל להתרשם מגופכם ולחילופין

ELP

New member
כשאני מתחיל לדבר אני לא מסיים../images/Emo3.gif

ELP

New member
אני כבר שעה עירום ומחכה

אני חושב שהצטננתי...

ELP

New member
../images/Emo6.gifנשב גם לקפה עם ההורים?

סתם אני צוחק, אבל זה באמת משהו שממש קשה לי אתו זה די מתסכל אני פשוט לא מרגיש בנוח להביא בחורים הבייתה כל עוד אני גר עם ההורים. אני חייב למצוא בהקדם דירה משלי, הדילדו כבר ממש שחוק.

למעלה