תחשבו על זה

שאלה שאלתית

יש לי חבר שאני מאד רוצה להיזדין איתו ואני לא יודעת מאיפה כדאי מהכוס או מהתחת או אולי בין השדיים המתוקים שלי

זיון בכיתה

אנחנו כבר לקראת סוף הלימודים ואני החזקתי את זה במשך כל השנה זהו לא יכולה יותר החלטתי שהיום זה קורה השעה כבר חמשה לאחת ותכף כולם

bugbuster

New member
זה כנרא לילה של פלטפורמות.

ראשית שלום יגווארית.
יודעת מה, בואי נשאיר ת'הודעה הזו עד הבוקר. נראה אם יגיבו ככה כאילו כזה. את יודעת, מה שקרוי אופפ טופיק'ס, צחוקים וכאלה? כאילו כזה?
כשלעצמי, החסרת נקב אחד. אוראלי. זיון אוראלי יפתי. שידחוף לך עמוק עמוק עמוקקקקקק לפה. ו7ו כן, תמצצי?

זיון בכיתה המשך

הולכים לביתם הסתכלתי עליו וראשו היה מונח על השולחן הוא ישן והנה מצלצל הצילצול המיוחל וכולם סוף סוף יוצאים מהכיתה גם אני עשיתי

זיון בכיתה המשך 2

עצמי מתארגנת ובנתיים יצאו כולם ניגשתי אליו ולחשתי לו באוזן מתוק כולם כבר הלכו הוא הרים את ראשו וראה את חריץ השדיים מבעד לחולצתי

זיון בכיתה המשך 3

הסתכלתי לתוך עניו והוא החזיר לי מבט הסתובתי וישבתי על ברכיו ידוהאחת אחזה בשדי והשניה נכנסה אל מתחת לחוטיני שלי הרגשתי איך ידו

גם אני אמרתי שאני לא מסוגלת

אבל אחרי שמנסים את זה עם מישהו שאוהבים , מישהו שמרגש אותך , מישהו שטוב לך איתו ............... את נהנת מזה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני הייתי מתה עכשיו לעשות את זה למישהו - ספציפי בהנאה כזאת , וואי תאמיני לי כמה בא לי לעשות לו את זה עכשיוווווווווווווווווווווו והייתי עושה את זה לאט , ושולקת לו את ה...זין מלקקת את הכיפה אופסססססססססססססססססססס אני נסחפת ומתחרמנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

dana331

New member
אין כמו זין בפה......תענוג אלוהי

לראות את הגבר שאיתך מתענג.....

טָלי ה

New member
אין לי מה לומר

מלבד להצטרף בחום למי שלפניי.. אני מאד מאד מאד אוהבת להרגיש את הזין של האיש שלי בפה שלי להרגיש אותו מתקשה, גדל, רוטט, משפריץ.. תענוג צרוף.

תחשבו על זה

אחת מהקללות הנמרצות היא לך תזדיין האם זה קללה ?למה לא אני מוכנה בכיף!!!

למעלה