תחשבו על זה..

talrv

New member
לא...

היא ננשכת כמה פעמים, אבל היא מתכוונת לפרק "סיוטים" בעונה הראשונה.. ילד אחד ששמו בילי נכנס לתרדמת ואיכשהוא כל הסיוטים של האנשים מתגשמים, לבאפי היה סיוט שהמאסטר יהפוך אותה לערפדית, וזה מה שקורה, ואז היא חייבת להציל את היום בתור ערפדית..

2 נקודות לבחורה מעלי...

(ולא, אין שום כוונה מינית בכותרת שלי, סוטים...) כן, כן, זה בדיוק הפרק שהתכוונתי אליו. ידעתי שלא המצאתי את זה... תודה.

Schnickelfritz

New member
את לא טועה.

זה היה בפרק עם סיוטים בעונה הראשונה או השניה- איזה ילד אחד היה בתרדמת אבל עדיין הלך כאילו הוא לא והסיוטים של כולם התגשמו. הסיוט של ג´יילס היה שבאפי תהפוך להיות ערפדה והיא הפכה.

talrv

New member
תודה רבה!!!

השתי נקודות האלו עשו לי את היום
אני לא יודעת מה הייתי עושה אם היית נותנת לי רק נקודה אחת.. בטח משתגעת..

בשביל זה בדיוק אני פה...

בקרוב תצא החוברת "מתנות תמורת נקודות- גררררררררר 2003" בחתימתי האישית... כדאי לחכות....

trilliane

Well-known member
מנהל
ואיך אפשר בלי הוכחה ויזואלית?

אכן סיוט - פרצוף הערפד ממש לא הולם אותה...

מוגי13

New member
רגע!

באפי היתה ערפד??? לא יכול להיות!! ועוד דבר, לגבי כוחות הקוטלת. ברגע שהיא מתה זהו זה לא חוזר. כך שאם באפי תהפוך להיות ערפדית - היא לא תהיה ה-קוטלת. היא תהיה ערפדית. לערפדים יש כוחות. הבעיה היה, שבאפי יודעת את ה´סודות´ של הקוטלת ויודעת איך זה פועל והיא יכולהל העביר את זה ליתרון! אבל אם היא היתה מכשפה.. אז היא יכלה להיות ערפדית מכשפה.. מתי באפי היתה ערפדית? זו היה סתם בגדר חשיבה.. מה אתם אומרים על סקובי גנג הערפדית?? מוצא חן בעיני... הסקובי-הערפד נגד סקובי-רגיל.. שווה לצפות בזה.. אם ואולי ג´וס יחשוב על זה.. אולי אניה תמלא משאלה של מישהו ... שווה אהה!

trilliane

Well-known member
מנהל
את ממש חלמת בכל הפתיל הזה, מה?

זה היה בפרק "סיוטים" (1.10) וכשמו כן הוא - חלומות סיוטיים (ולפיכך היא לא באמת היתה ערפד, זה היה הכל חלום רע). חפשתי תקצירים ותסריטים ברשת אם לא ראית אותו (פרק טוב, אגב, מומלץ בחום).

מוגי13

New member
כן. הבעיה איתי השבוע הזה זה

הפנטזיות. נו מה לעשות מותר לחלום לא?

Joby Van Canoby

New member
בקשר לווילו הערפדית.

לכולנו ידוע שווליו לסבית, ובפרק שהיא הפכה לערפדית ווילו האמיתית אמרה שהערפדית היא קצת לסבית... רמז קטן לעתיד...

למעלה