תחשבו על זה..

מוגי13

New member
תחשבו על זה..

מה יקרה עם במימד אחר כפי קיבלנו את ווילו וזאנדר הערפדים.. תחשבו באפי הערפדית! או סקובי גנג - הערפדית.. אפשר להמשך לעונה 8 לא?! מה דעתכם שבאפי הערפדית תגיע לבאפי הקוטלת... מי ינצח?? מה אתם אומרים? אורית

bewiched

New member
|נומה באמת יקרה אם באפי תהפוך להיות

ערפדית?היא בכלל מסוגלת? תיהיה קוטלת חדשה?(כי תכנית זה לא ממש מוות)

ANGEL N

New member
זה כן מוות נקודה.

ערפדים תמיד נחשבו ויחשבו כמתים. הלב שלהם לא עובד ועוד לפני שהם חוזרים להיות ערפדים הם נחשבים כמתים

t@li

New member
אה, נזכרתי במשהו

באחד הפרקים בעונה הרביעית (נדמה לי זה של יום רביעי) הרביצו לספייק כמה ערפדים, והוא דימם.. מה העניין?!

blackwolf

New member
ולמה זה מפתיע?

להזכירך, אפשר להפוך לערפד רק אם זה ששתו ממנו שותה דם ערפדים. חייב להיות בתוכם דם, כך שהגיוני שהוא ידמם.

t@li

New member
הממ... וואלה.. ../images/Emo4.gif

אבל תמיד אומרים שערפדים לא נושמים, אין להם חום גוף, אין להם מחזור דם.. אולי את הקטע של מחזור הדם המצאתי, אבל אני די בטוחה ששמעתי את זה כבר..
טוב, אולי זה דם שמור למטרות מיוחדות

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, לא המצאת את זה

הלב שלהם לא פועם ולכן אין להם מחזור דם. אבל דם יש להם, בוודאי! אחרת לאן הולך כל הדם שהם שותים מקורבנותיהם? ואיזה דם ישתו הקורבנות שנבחרו להתערפד? קראתי איפשהו שכיוון שהערפדים מתים, הם זקוקים כל הזמן לדם (שמסמל את תמצית החיים) כדי "להתחדש" ובעצם להמשיך "לחיות" (בואו נלך על המילה "להתקיים"). זה לא משהו שמוסבר או נאמר בבאפי/אנג´ל, אלא יותר מוסכמה כללית על ערפדים ששמעתי ממקור אחר (אבל אפשר לאמץ אותה והיא משתלבת לא רע). אז איך ערפדים עובדים מבחינה ביולוגית? הם לא. כל הנושא של ערפדים הוא פנזיה, ומשום מה אנשים נוטים לשכוח זאת לפעמים... אין כאן הגיון פיסיקלי או ביולוגי, אז אין טעם לטרוח לחפש. ערפדים לא עובדים הגיוני מבחינה ביולוגית, יש שם ים של סתירות וכל הקונספט חסר הגיון לחלוטין. זה המיתוס, זה העולם, קבלו אותו כמו שהוא, יש מספיק חורים אחרים שאפשר לנטפק בכיף. יאללה, תתחילו ללמוד לסספנד (ולמי שלא מכיר את המילה, חפשו אותה בפורום בהודעות קודמות שלי, נתתי הסברים).

ANGEL N

New member
לא מסכים איתך טרילינה.

זה שהערפדים שותים דם זה לא אומר שזורם בעורקין ובורידים שלהם דם, גם אני שותה חלב ומיים ואת יודעת שזה לא זורם בי. אולי רק האלכוהל, אבל חוץ מזה כלום!! חוץ מזה אני די מסכים איתך.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ממש מדוייק

יש לך בהחלט מים בדם! הדם שלך מורכב מהרבה מאד מים... ולידיעתך, כשאתה לא שותה מספיק ויש לך מחסור במים בגוף, הדם שלך נהיה יותר סמיך. וחלב ממש לא זורם לך בכלי הדם, אבל הרכיבים שלו, אחרי שהוא פורק במערכת העיכול שלך, בהחלט כן. אני חושבת שתיאורטית לערפדים אין ממש מערכת עיכול, או לפחות זה לא ממש עובד אותו הדבר... הם יכולים לעבד מזון "רגיל", אבל הגוף שלהם לא זקוק לו. הם ב"דיאטה נוזלית" תמידית, דם זה מה שהם זקוקים לו, והם לא צריכים לעבד את הדם, כי הוא כבר מגיע בצורה של... נו, דם! בכל מקרה, אנחנו יודעים שיש להם דם בכלי הדם - לאורך כל הסדרות רואים אותם נחתכים ונפצעים (ורואים דם), אם כי הם לא מדממים כמעט בכלל והדם נקרש אצלם מאד מאד מאד מהר (והם גם נרפאים ממש מהר). הרי כל פעם ששורטים אותם זה משאיר עליהם שובל של דם, ממש כמו אצל בני אדם! בפרק 2.3 כשאנחנו פוגשים לראשונה של ספייק ודרוסילה, היא שורטת לו את הלחי, זה משאיר עליו שובל דם, והיא מלקקת אותו...
באותו אופן, ראינו את דרלה נותנת לאנג´ל לשתות ממנה (ויש עוד דוגמה דומה שאני לא אציין, אבל היא כבר שודרה ב-SW, אז מי שראה יודע). לסיכום: יש להם דם, ועוד איך, אחרת לא היינו רואים עליהם סימני דם כשהם נפצעים, והחשוב מכל - לא היה להם דם להציע לשתיה הדדית לקורבנות שהם בוחרים לערפד. נ.ב. טריליאן בעברית כותבים ככה.

ANGEL N

New member
נכון אבל...

לא אמרתי לרגע שאים בערפדים דם. אמרתי שאני מסכים איתך בזה שיש להם דם אבל זה שהם שותים דם לא אומר שיש להם דם. כמו שאמרת מיים לא זורמים לנו בני האדם בגלל שאנחנו שותים אותם אלה הם מתפרקים ויוצרים דם, ולכן זה שמישהוא שותה משהוא לא אומר שמה שהוא שותה זורם בכלי הדם שלו נכון? אבל זה סתם ויכוח מטומטם כי שנינו מסכימים שיש שזטרמים לערפדים דם בכלי הדם רק אנחנו לא כ"כ מבינים איך זה מגיע אליהם ואיך זה זורם בהם כי הלב שלהם לא ממש עובד!

max2k

New member
דם../images/Emo14.gif

לדעתי לערפדים (בתאוריה כמובן) יש מחזור דם. הריי כל העיקרון של הערפדים אומר "אם אנשים מתים כשדם יוצא מהגוף אז מה קורה כשהדם ממשיך לזרום פנימה?" ועוד משהו- דם זה המזון שלהם בדיוק כמו שחלב זה המזון שלנו ומרכיבי החלב שלנו נכנסים למערכת הדם.

ד י י ז י

New member
הרבה פעמים עושים את זה..

גם באנג´ל , פעם אחת הוא נלחם עם כמה שדים , והיו לו שריטות , שטפי דם ופנס בעין.. לא יודעת איפה ההגיון...

Adrienne

New member
אם לבאפי הערפדית יהיו את הכוחות של

באפי הקוטלת וגם של ערפד אז הערפדית תנצח, אם לא אז באפי הרגילה תנצח. יותר קל להרוג ערפד מאשר בן אדם, ואת באפי קשה להרוג.

מוגי13

New member
קצת ../images/Emo58.gif אם

הרגו את גלורי או לפחות העיפו אותה.. בעזרת כשפים - באפי הערפדית גם יכולה למות. במידה והיא תילחם עם באפי הקוטלת. ו..לא נראה לי שבאפי תהפך לערפדית היא תקבל את הכוחות של הקוטלת. כי היא מתה בעצם!! עוד נקודה: אם באפי הערפדית וספייק הערפד - LOVE IS IN THE AIR אולי סוף-סוף היא תודה שהיא אוהבת אותו!! ואז הם באמת יכולים לחלוק בהכול!

GreeCheeMan

New member
אני לא בטוח שאם היא מתה אז הכוחות

שלה נעלמים. לראיה הפרק נראה לי בעונה השניה שהיא מתה מוות קליניואז שהיא חוזרת לחיים אז עדיין יש לה את הכוחות שלה. זה לא ממש משנה אם היא מתה וחזרה לחיות או הפכה לערפדית כי הכוחות כבר טבועים בה.

trilliane

Well-known member
מנהל
שים לב לניסוח - חזרה *לחיים*

כשהיא חיה, יש לה כוחות; אם היא תהיה ערפד, היא תהיה מתה לכל דבר, ולפיכך אין לדעת אם הכוחות יישארו איתה. בפרק "סיוטים" בעונה 1 היא אכן היתה ערפד והיו לה כוחות, אבל כל הפרק הוא חלום ויש בו שלל סתירות לוגיות (חלום, נו) כמו העובדה שגם כערפד היא יכולה ללכת בשמש, כך שאי אפשר לראות בזה הוכחה לכלום. אגב, המוות הקליני שדיברת עליו התרחש בפרק האחרון של עונה 1.

זו רק אני או ש...

היה איזה פרק שבאפי הייתה בו ערפדה (לפחות לרגע),אולי זה היה בסצינה של חלום או משהו כזה, אבל אני דיי משוכנעת שאני זוכרת קטע כזה. מישהו? הצילו? גרררררררר, לא בטוחה אם בגילה המופלג הזכרון שלה לא מתחיל לתעתע בה.

Adrienne

New member
בפרק 501

באפי ננשכת ע"י דרקולה וגם באחת העונות הקודמות אנג´ל נושך אותה. אולי לזה את מתכוונת?

למעלה