תחשבו טוב

תחשבו טוב

יצא לי לשוחח השבת עם אנשים שמבינים כמה דברים בעיריית לוד, אותם אנשים גרמו לי להבין נקודה מאוד חשובה במה שהולך לקרות בתום עידן בני רגב.בני רגב נאחז כרגע בקרנות המזבח על מנת לסיים שתי קדנציות ולקבל את הפנסיה שלו מהעירייה.אם נסתכל קצת יותר רחוק אז די מובן מאליו שבני רגב לא יתמודד בבחירות הבאות מה שמשאיר את גבי אסרף כשחקן הכמעט יחיד חוץ מיגיל לוי [אם הוא יתמודד בבחירות הבאות כמובן] ויורם מרציאנו.אם נעצור לרגע וננסה לנתח את הדברים נראה שברגע שבני רגב נופל ונניח שיש וועדה קרואה מי עולה אחריה לראשות עיריית לוד?!...ניחשתם....גבי אסרף מבחינתי זה נבלה וזה טריפה אני לא חושב שתושבי לוד יפילו את בני רגב על מנת לקבל את גבי אסרף. אני חושב שבג"צים כרגע זה כמו אקמול לחולה סרטן מה שתושבי לוד צריכים זה להציג אלטרנטיבה לאנשים שרוצים להשתלט על לוד, יגיל לוי הוא אלטרנטיבה ראויה בהחלט אבל מצער שהוא מתעורר כמה חודשים לפני הבחירות וחושב שהוא יצליח לקחת את ראשות העיר מאנשים שמעורים בכל התככים בעירייה.אני חושב שהאיש צריך כבר עכשיו להתחיל עם חוגי בית [כתבות בעיתון לא מספיקות] והתערות עם תושבי העיר על מנת שאנשים אכן יכירו אותו ויראו בו אלטרנטיבה, כרגע מה שיגיל לוי עושה הוא לא מספיק!!! אלטרנטיבה אחרת היא לגרום ליואל לביא מרמלה לקחת את לוד תחת חסותו,האיש הוא ראש עיר עם קבלות,מעורה בפוליטיקה האיזורית וידע לתפעל את עובדי העירייה כמו שצריך. הנקודה שאני רוצה להבהיר היא שזה יפה שכולם פה רוצים להפיל את בני רגב הרעיון הוא שבני רגב הוא כבר סוס מת מבחינת העיר אבל מה שאנחנו חייבים לעשות זה להעמיד אלטרנטיבה ראויה לראשות העיר,מישהו בעל שיעור קומה שגבי אסרף יחוויר לעומתו וצריך לעשות זאת מעכשיו ולא חודשיים לפני הבחירות [יגיל לוי תתעורר!!!]

genesis

New member
לודאי יקר....

מה לגבי מר עמוס חג'ג' כאלטרנטיבה ראויה...?

היחיד u2

New member
רגב וחבורתו

למען הסר ספק , אני אחד המתנגדים הגדולים של ראש העיר המכהן בני רגב, אבל ,חייבים להשאיר את רגב עד לסיום הקדנציה ,חלילה מלהשאיר את הזירה לאסרף & מרציאנו ,רגב את שלו עשה לקח את מה שהיה חייב לקחת ,חילק משרות לכל אוהדיו ואנשי שלומו כך שיותר נזקים מהמצב הקיים קשה יהייה לבצע . גבי אסרף ויורם מרציאנו עדיין לא טעמו את מנעמי השילטון בלוד חלוקת השלל אצל שני טיפוסים כמו אסרף מרציאנו יהייה כמו צבוע האוכל נבלות,אין לי ספק שבבחירות הבאות נראה את שניהם כמועמדים לראשות העיר כשכל אחד מחפיש את השני במלוא המרץ (הם טובים בזה). אסור לתושבי העיר לתת ולו לרגע את השילטון בידהם ,ולכן אפילו ולא יהייה מועמד נאות בבחירות הבאות כנראה העדפה תהייה שנית על בני רגב כברירת מחדל!!!! על חיים ופרנסה אסור להמר !!!! ואנחנו לא גמבלרים!!

gingy48

New member
u2 בבחירת

אחד מהמועמדים שהזכרת אנחנו מהמרים על עתידנו. לכן יש לחפש אדם, שחקן חדש שלא מזוהה.......... אסור לנו להמר על עתידנו אין דבר כזה ברירת מחדל, ובטח שלא מר רגב הוא ברירת המחדל שלנו. ותחשוב על זה.

היחיד u2

New member
האמן לי ג'נג'י שחשבתי

אתה חושב שיהיו לנו מועמדים חדשים לראשות העיר , ראה את עשר השנים האחרונות !!!! כמה מחברי המועצה הוחלפו ??? אמיל חדד נשאר אותו אמיל(רק עלה במשקל)סיטבון,סער,קריכילי,ועוד..... חבל ,חבל מאד שאדם אחד שהוא ורק הוא יכול היה להפוך את הקערה ,הלך לעולמו ,כוונתי למקסים לוי ז"ל. אם במשחק הזה יהיו אסרף מרציאנו ורגב עם כל הסלידה והרצון להקיא אני בוחר בבני רגב!!

למעלה