תחשבו בגדול.

מספרים ש,

ישנם שני מועמדים טובים להחליף אותו. - אז מי אתה אומר שיעשה את זה, הגבר או האישה?

אופ.

אז זהו ש,

טרם החילותי לסבור.

אני לא מכירה טוב או אפילו פחות מזה, את אף אחד מהבאים בחשבון להחלפת הנגיד.

תמיד סולחת לך.
אופ.

S הד S

New member
כי זה לא היה מעניין אותך

את מעדיפה להתעסק במקום זה בכלבים ושאר ירקות של ג'ניפר. באמת, אופלית, תתעלי כבר על עצמך.
בשביל מה את סולחת לי? בשביל מה?

אני מעדיפה להתעסק

עם כלבים, זה כי יש לי כלבה שהיא אחת הנשמות הכי אהובות עלי ביקום. להתעסק בה, לכבוד הוא לי.
וירקות זה תמיד טוב, בכל המינים, הצבעים והטקסטורות.

סולחת, זה כי שאלת אם אני סולחת לך, ולמרות שלא היה על מה,
סלחתי/ סולחת לך, למפרע.

אופ.

למה אתה חושב

שאני צריכה?

לא שראיתי שמישהו אחר פה עושה את זה, או חשבתי שזה המקום לעשות את זה.
קצת מוזר המשפט הזה שלך...

אתה למשל, יוצר כזה כאן?

אופ.

מתה עליך

תאר לך, באמת, שהייתי צריכה לשאול אם מישהו צריך אותי, לפני שבאתי לכאן. או אולי, אם מישהו צריך במקרה, שאני אשאר, או שלא, למרות ואף-על-פי חסרון האתגר..

או למשל.. אתה, היית שואל את אותה השאלה בעצמך,
את עצמך.

אופ.

S הד S

New member
שאלתי אותך שאלה.

אם לא שמת לב. אם את לא רוצה לענות אל תעני. אני מבחינתי יצאתי ידי חובתי והזהרתי אותך מלהמשיך לטחון מים, אבל אם את מתעקשת בכל זאת להישאר בתוך בועה שלך אני מכבד את זה. רק שחבל לי עלייך.

עבמי..

לפעמים אתה שוכח עם מי אתה מדבר ונהיה לך טון של אבא קפדן או מורה קשוח.
אתה לא זה ולא זה.
ואכן שמתי לב וראיתי ששאלת אותי שאלה. השאלה שלך נראית בעיני תלושה מכל מקום שאני מסתכלת עליה. לכן גם לא השבתי עליה. - אם ה'שאלה' שלך היתה ראויה למענה, אני מבטיחה לך שהיית מקבל כזה.

אתה פשוט 'לא' יכול לשאול אותי על אתגר במקום שאין בו אתגרים. - נקודה. ואם את זה אתה לא מבין, אז כנראה שיש לך בעיה רצינית. (וזה שאני לא שמתי לב שיש לך בעיה רצינית עד עכשיו, גם זו בעיה).

באשר לטחינה, לא הזהרת אותי, והייתי מייעצת לך גם לא להתחיל להזהיר אותי עכשיו או מתישהו בשום תחום ובשום מקרה.

לֶמה שאתה קורא בועה, יש שֵם אחר בשבילי, ורק אני, קובעת את המקום, הזמן והתמורות - ודווקא אתה שמכיר אותי ממקום אחר, צריך לדעת שאפשר להיות בכל מקום' משהו אחר.
במקום שתתן לי קרדיט, חבל לך עליי?
:))

עייפת אותי, התחלת קליל והפכת כבד, כבד, כבד...

אופ.

S הד S

New member
אופלית

אני מצטער להיווכח מחדש שאת ממשיכה בשלך - מתכחשת, מטייחת, ומנסה להציג את דברי, דברי אמת נוקבת, כנובעים ממקור לא ראוי. אינני מסכים, אך את כבר ילדה גדולה ואת בחירות שלך תעשי
לבד.

עבמי..

מה נפל עליך היום?

לא התכחשתי, טייחתי או הצגתי את דבריך כנובעים ממקור לא ראוי.

הממ.. האמת, זה קצת מצחיק..
זה נראה כמו..
אני באמת לא יודעת אם זה נסיון שלך לנסות לעצבן אותי כדי לראות עד כמה רחוק אפשר להגיע, אבל אם זה נכון, אז לא הצליח לך.
אני יודעת אל מי אני מדברת, ואני לא אשנה את מה שיש לי אליך רק כי פתאום נפלה עליך רוח שטות.

סולחת לתמיד,
אופ.

:))

למעלה