תחשבו אתם על כותרת

תחשבו אתם על כותרת

מדמיינת אותי עירומה במיטה גדולה מצעי סאטן אדומים נעימים גופי החלק מחליק עליהם התחושה נעימה קרירה. בחדר איתי שלושה גברים....מתקרבים אליי. מרגישה את הידיים מלטפות אותי בכל מקום בגוף, כפות הרגליים, במעלה הירכיים, בבטן, בזרועות, בפנים, בשיער. הם מסביבי, מקיפים אותי. העיניים שלי קשורות, משתמשת בחוש המישוש בעיקר, לדמיין לעצמי אותם. מרגישה גופות חלקים, חטובים, מרגישה כמה הסיטואציה מחרמנת אותי. אני חמה, הליטופים מעוררים אותי. מרגישה שני זוגות שפתיים, בשני השדיים שלי. הלשונות שלהם משחקות עם הפיטמות שלי, אחד מכל צד. יונקים, מוצצים, מלקקים - למעלה, למטה, מסביב. הגבר השלישי בין הרגליים שלי, מלקק לאט לאט, בחושניות, בעדינות, את פנים הירכיים, מרגישה את הנשימות שלו על העור, על המפשעות, מרגישה שפתיים עבות, חמות, מעל הדגדגן. מרגישה את הלשון, חמה, ארוכה, חודרת לתוכי. השפתיים ננעלות על השפתיים התחתונות שלי, לנשיקה צרפתית ארוכה. הוא שואב אותי לתוכו, מזיין אותי עם הלשון, יותר חזק, יותר עמוק. גבר אחד עולה, מרגישה את הזין החם, הקשה שלו, ליד השפתיים שלי. מריחה אותו. שואפת לתוכי. הביצים מלאות, על השפתיים שלי. מוציאה את הלשון, מלקקת, בעדינות. מתחילה למצוץ מהבסיס כלפי מעלה. מרגישה את הזין השני בצד השני, מורח את הטיפה על הלחי שלי. מושיטה את היד, נוגעת בו בקצות האצבעות. אוחחחחחחחחחחחחחחחחח הם חמים, קשים. מכניסה אותם לפה, כל פעם אחד, מוצצת לאחד, ומלטפת את השני. תחושה אדירה להיות מוקפת ככה בזיינים. מחזיקה את שניהם, מקרבת אותם לשפתיים שלי, מוצצת את העטרה של שניהם. יכולה להרגיש את המגע של העטרות אחד בשני, ובאמצע הלשון שלי, משתוללת עליהם. רוצים המשך ?

RoboCoc

New member
נדמה לי ש ...

אני אדבר בשמי בלבד אז כן אבל יתכן שגם אחרים ירצו אז ייי קדימה לעבודה !

למעלה