רובין I Came In
New member
תחרות .
במוגל.נט הציעו לרשום את תחילת הספר השביעי , הזוכים כמובן מקבלים מתנות . אם מישהו , דרך אגב מעוניין - זה פה ! בואו גם ננסה . לא משהו גדול, משהו בגודל פיסקה . שכל אחד ירשום את ההתחלה שהוא חושב שתהיה בספר השביעי . מכאן - יש - ספוילרים
!!! אני אתחיל : הארי עמד בפתח דלת הכניסה , מול דודו ודודתו , חנוק מרגשות ממאורעות השנה האחרונה . הוא אחז בידו האחת את שרביטו ובידו השניה את ארגז הלימודים שלו . "אני הולך כעת , וכנראה לא תראו אותי יותר", הוא פצח את פיו . על פרצופו העגול של ורנון הפציע חיוך . "אתם בטח שמחים לראות אותי במצב הזה , אבל דעו שבאיזשהו מקום , היום אני לגמרי לבד". ורנון נחר ואמר - "יש לך עדיין את החברים הסוטים שלך מהבית ספר הנורא שלך שמנוהל ע"י הסבא ההוא". הארי הביט בו ואמר -"הסבא הזה נרצח . ע"י המורה שהוא הכי סמך עליו .... בשליחות של וולדמורט . וכעת הם רודפים אותי" . פטוניה בלעה את רוקה וצייצה :"אלבוס מת?"... לא עברו כמה רגעים ודמעות החלו להציף את עיניה . "אבל הוא הבטיח ! הוא כתב והבטיח לי שנים , עוד לפני שהגעת שאף דבר רע לא יקרה לי ולמשפחתי . וכעת אתה הולך?". ורנון גיחך , ואמר :"למה את דואגת , הסוטה הזה יסתדר!" , "אני לא דואגת לו , אני דואגת לנו . כי ברגע שהם יהרגו אותו , הם ירדפו אותנו". ורנון חשב רגע ואמר - "הו לא , אתה לא הולך לשום מקום !!" ... "אין לי ברירה", אמר הארי בקול חנוק - "רון והרמיוני מחכים לי במחילה , אנחנו נקפוץ לחתונה של אח שלו ואז נצא למסע". הארי התקדם לעבר פטוניה , חזר בו , ואז הסתובב לדלת - "תודה" , אמר והלך .
במוגל.נט הציעו לרשום את תחילת הספר השביעי , הזוכים כמובן מקבלים מתנות . אם מישהו , דרך אגב מעוניין - זה פה ! בואו גם ננסה . לא משהו גדול, משהו בגודל פיסקה . שכל אחד ירשום את ההתחלה שהוא חושב שתהיה בספר השביעי . מכאן - יש - ספוילרים