תחרות .

תחרות .

במוגל.נט הציעו לרשום את תחילת הספר השביעי , הזוכים כמובן מקבלים מתנות . אם מישהו , דרך אגב מעוניין - זה פה ! בואו גם ננסה . לא משהו גדול, משהו בגודל פיסקה . שכל אחד ירשום את ההתחלה שהוא חושב שתהיה בספר השביעי . מכאן - יש - ספוילרים
!!! אני אתחיל : הארי עמד בפתח דלת הכניסה , מול דודו ודודתו , חנוק מרגשות ממאורעות השנה האחרונה . הוא אחז בידו האחת את שרביטו ובידו השניה את ארגז הלימודים שלו . "אני הולך כעת , וכנראה לא תראו אותי יותר", הוא פצח את פיו . על פרצופו העגול של ורנון הפציע חיוך . "אתם בטח שמחים לראות אותי במצב הזה , אבל דעו שבאיזשהו מקום , היום אני לגמרי לבד". ורנון נחר ואמר - "יש לך עדיין את החברים הסוטים שלך מהבית ספר הנורא שלך שמנוהל ע"י הסבא ההוא". הארי הביט בו ואמר -"הסבא הזה נרצח . ע"י המורה שהוא הכי סמך עליו .... בשליחות של וולדמורט . וכעת הם רודפים אותי" . פטוניה בלעה את רוקה וצייצה :"אלבוס מת?"... לא עברו כמה רגעים ודמעות החלו להציף את עיניה . "אבל הוא הבטיח ! הוא כתב והבטיח לי שנים , עוד לפני שהגעת שאף דבר רע לא יקרה לי ולמשפחתי . וכעת אתה הולך?". ורנון גיחך , ואמר :"למה את דואגת , הסוטה הזה יסתדר!" , "אני לא דואגת לו , אני דואגת לנו . כי ברגע שהם יהרגו אותו , הם ירדפו אותנו". ורנון חשב רגע ואמר - "הו לא , אתה לא הולך לשום מקום !!" ... "אין לי ברירה", אמר הארי בקול חנוק - "רון והרמיוני מחכים לי במחילה , אנחנו נקפוץ לחתונה של אח שלו ואז נצא למסע". הארי התקדם לעבר פטוניה , חזר בו , ואז הסתובב לדלת - "תודה" , אמר והלך .

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

אני יודעת באיזה קצב רצים הדפים פה, אתה לא יכול להיות רציני כשאתה אומר שתוך כל כך מעט זמן זה עבר עמוד.

אכן../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

דיפדפתי קצת בעמודים 2 והלאה ופתאום אני רואה הודעה מה18/12 בעמוד 2..
אחרת איזו סיבה יש לי להקפיץ אותה

merav 14

New member
שאלה?..כשכתבת..".ואז נצא למסע.."

אז מה עם הוגוורטס?? הוא נסגר? או שיש מנהל חדש? או משהו כזה?

the ror

New member
אני חושב שיהיה לך יותר קל לשאול

מי לא קרה פה כי רוב האנשים שלא קראו משתדלים לא להכנס עד שיצא השישי כדי שלא בטעות יהרסו להם...

I an crush

New member
באנגלית...

אני לא קראתי.. כלומר לא סיימתי (עמ' 65 או משו...) פשוט הרסתי לעצמי הכל עם ספויילרים =\

למעלה