תחרות!!!!!!!!!!!

ת י ת י

New member
תחרות!!!!!!!!!!!

אוקיי זה הולך ככה אני מביא לכם קטע באנגלית ואתם צריכים לפרש אותו הכי טוב מי שמפרש ההכי טוב מנצח חברי הפורום יבחרו מי פירש הכי טוב והפעם סאגת קיד בוו All of the energy that Buu has taken restores him back to his normal form, Kid Buu. Then he destroys the Earth. Kaio-shin teleports to help Son Goku teleport Vegeta, Satan, his dog, and Dende to Kaio-shin's planet. Vegeta gets angry because he rescued them instead of his son and the rest of the Z fighters. Son Goku was speechless. But there wasn't any time for that, Majin Buu also teleports to the planet Goku's on, and start to fight. Then Son Goku starts to get beaten up badly. Vegeta jumps into battle so Son Goku can create a Genki-Dami. The Namek Dragonballs are gathered to wish back the Earth and to wish back everyone killed by Buu. The third wish is stored for later use. Son Goku's Genki-Dami (Energy given by the Nameks, the people in the Heavens, and everyone on Earth) is ready to throw, Son Goku throws it, and Buu pushes it back. Vegeta tells Dende to wish back all of Son Goku's strength back. Now with all his strength restored Son Goku, he throws back the Genki- Dami at Buu. Buu can't counter it any longer, so he is killed. Ten years after the battle against Majin Buu, Kid Buu is revived into a evil cleansed form called Ubuu. Son Goku decides to train him since he has great potential. Son Gohan and Videl get married and have a daughter named Pan. The end of DBZ! אוקיי יאלה תתחילו

super one

New member
אני אנסה

כל האנרגיה של מג'ין בו שנלקחה, חזרה אליו כשהוא בצורה המקורית, קיד בו. כשהוא הרס את כדה''א, מלכי הקאיו השתגרו כדי לעזור לסון גוקו ולשגר את וג'יטה, מר סטן, הכלב שלו ודנדה לכוכב מלכי הקאיו. וג'יטה מתרגז כי הוא שהם לא שיגרו גם את בנו(בפיצוץ) ואת שאר לוחמי הזי. גוקו היה אדיש. אבל לא היה זמן לזה, מג'ין בו הצליח גם להשתגר לכוכב שגוקו נמצא בו והתחיל להילחם. אז גוקו השיב מלחמה לא כל כך טובה. וג'יטה הולך לעזור לקרב כדי שגוקו יעשה בזמן הזה את מתקפת גנקי דאמה(ספיריט בומב). ואז כדורי הדראגון בול של כוכב נאמק יחזירו את כדור הארץ ויחזירו לחיים את כל מי שבו הרג. המשאלה השלישית נועדה לזמן מאוחר יותר. הגנקי דאמה של גוקו( כדור אנרגיה של כל אנשי כוכב נאמק ושל כל האנשים בכדה''א) מוכן לזריקה. גוקו מעיף את הכדור על בו אבל בו מצליח לעדוף אותו ולדחוף אותו חזרה. וג'יטה מבקש מדנדה שיבקש להחזיר את כל האנרגיה שגוקו איבד. עכשיו, עם כל האנרגיה שחזרה לגוקו, הוא זורק בחזרה את הכדור הגנקי דאמה על בו. בו לא יכול להחזיק מעמד והוא מת. 10 שנים אחרי הקרב עם מג'ין בו, קיד בו חוזר לחיים לצורה לא רשעית בשם אובו. גוקו החליט לאמן אותו כי היה לו פוטנציאל עצום. גוהן המבוגר ווידל מתחתנים ויש להם בת בשם פאן. הסוף של דראגון בול זי!

super one

New member
אני אנסה

כל האנרגיה של מג'ין בו שנלקחה, חזרה אליו כשהוא בצורה המקורית, קיד בו. כשהוא הרס את כדה''א, מלכי הקאיו השתגרו כדי לעזור לסון גוקו ולשגר את וג'יטה, מר סטן, הכלב שלו ודנדה לכוכב מלכי הקאיו. וג'יטה מתרגז כי הוא שהם לא שיגרו גם את בנו(בפיצוץ) ואת שאר לוחמי הזי. גוקו היה אדיש. אבל לא היה זמן לזה, מג'ין בו הצליח גם להשתגר לכוכב שגוקו נמצא בו והתחיל להילחם. אז גוקו השיב מלחמה לא כל כך טובה. וג'יטה הולך לעזור לקרב כדי שגוקו יעשה בזמן הזה את מתקפת גנקי דאמה(ספיריט בומב). ואז כדורי הדראגון בול של כוכב נאמק יחזירו את כדור הארץ ויחזירו לחיים את כל מי שבו הרג. המשאלה השלישית נועדה לזמן מאוחר יותר. הגנקי דאמה של גוקו( כדור אנרגיה של כל אנשי כוכב נאמק ושל כל האנשים בכדה''א) מוכן לזריקה. גוקו מעיף את הכדור על בו אבל בו מצליח לעדוף אותו ולדחוף אותו חזרה. וג'יטה מבקש מדנדה שיבקש להחזיר את כל האנרגיה שגוקו איבד. עכשיו, עם כל האנרגיה שחזרה לגוקו, הוא זורק בחזרה את הכדור הגנקי דאמה על בו. בו לא יכול להחזיק מעמד והוא מת. 10 שנים אחרי הקרב עם מג'ין בו, קיד בו חוזר לחיים לצורה לא רשעית בשם אובו. גוקו החליט לאמן אותו כי היה לו פוטנציאל עצום. גוהן המבוגר ווידל מתחתנים ויש להם בת בשם פאן. הסוף של דראגון בול זי!

ashkeloni

New member
התוכנה בסדר

אבל לי יש שתי תוכנות שטובות ממנה בהרבה MPLAYER ו-XINE כל אחת מהתוכנות האלה מנגנות כמעט את כל הפורמטים הקיימים... אבל שתיהן ללינוקס, אז אני מצטער שזה לא יפעל אצלכם....

URNFS

New member
מה זו השטות הזאת?

מה קרה,אתם בונים אתר וצריכים מישהו שיתרגם לכם את התקצירים באנגלית? לכו תחפשו פראיירים במקום אחר (למרות שפה ההיצע דיי גדול -_-)

ashkeloni

New member
אתה צודק לגמרי....

אחחחחחחחחחחחחח איך אני שונא את אלא שלא כותבים את החומר שלהם...

ashkeloni

New member
דרך אגב...

הרמה של הקטע הזה דיי נמוכה ולא מפורטת... מאיזה אתר גנבתם את זה?

למעלה