"אחת" שבחייים לא תצליח להשיג יענו חברה
ס סוניק הקיפוד New member 29/1/04 #39 הנה הרקע שלי בקישור הוא לא איכותי כי זה לא מצליח להעלות לי לפה.. האמיתי הוא יפה יותר
P perrinat New member 31/1/04 #69 אמממ... שומרי מסך../images/Emo103.gif יהיה נחמד אם תעלה לפורום, אבל הם לא יכנסו לתחרות...
H HEZI987 New member 29/1/04 #41 רקע אחד ממני...../images/Emo9.gif הנה הרקע שאני עשיתי מקווה שתאהבו...
י ילדת הגינס New member 29/1/04 #42 גם אני משתתפת../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif אני לא כותבת פה אבל ראיתי את התחרות ואני רוצה לזכות בסינגל. עשיתי את התמונה לשולחן עבודה בתוכנה פיינט שופ 7 ובפוטו שופ
גם אני משתתפת../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif אני לא כותבת פה אבל ראיתי את התחרות ואני רוצה לזכות בסינגל. עשיתי את התמונה לשולחן עבודה בתוכנה פיינט שופ 7 ובפוטו שופ
H HEZI987 New member 30/1/04 #46 עוד טפט מבית היוצר שלי....../images/Emo8.gif כפי שאתם רואים אני חולה על רוני...ואני מת לזכות בסינגל... אז זה עוד רקע שעשיתי לתחרות...
עוד טפט מבית היוצר שלי....../images/Emo8.gif כפי שאתם רואים אני חולה על רוני...ואני מת לזכות בסינגל... אז זה עוד רקע שעשיתי לתחרות...
S shey shey New member 30/1/04 #49 שאלה.. עד איזה יום אפשר להביא ת'רקעים? (כי אני אוכל להביא עד יום שלישי..)
N Nolly New member 31/1/04 #67 וווואאוווו!! איזה רקע מדהים..!! לדעתי הוא צריך לנצח מבין כל מה שראיתי!