תחרות

ברבורה

New member
סתם בצחוק:)

לחץץץץץ לא באמת פעם ראשונה שאומרים מחמאה על דולי שאני צירתי...

victorya

New member
הדוליות שלי../images/Emo97.gif

בעמל רב הכנתי אוסף אמו קיסיות מתוקות בהשראת הקטלוג החדש של פוקס ( המבוגרים, לא הילדים העקומים) עם רקע כחול, שיתאים לאתר של הפורום! ביי ביי *משועממת*

צו צאנג

New member
כל הדוליז של כולן מהממות!!! ואם כבר

אז הנה עוד דולי שלי! ואני יודעת שהשיער לא משהו פשוט, המחשב נכבה לי ולא היה לי כוח למצוא את הגוונים..... ואני דליה!!@!!!@ ולי יש בעוד 27 ימים יום הולדת תקנאו!
לא סתם בצחוק, פשוט תאחלו לי מזל"ט ותכינו לי הפתעה גדולה
דליה

victorya

New member
אהה.. עוד כמה...../images/Emo97.gif

עוד כמה דוליז שהכנתי עכשיו ואתמול! אל תשימו לב לשעה (בוקר- ביצפר) פשוט הברזתי יום אחד!! (ברשות אמא, כמובן). אז.. תגיבו! וגם על החתימות שלי. תגידו מה עדיף.

victorya

New member
עזרה מיידית!

בדיוק הורדתי את הפיינט שופ פרו, מישהי מוכנה לעזור לי להבין את התוכנה המוזרה הזו, ובמיוחד- איך לעשות רקע שקוף!! תענו מהר, זה מאד דחוף!

Girly Girl

New member
חיחי גם אני לא הלכתי לבצפר..

הייתי עוזרת לך בקשר לתוכנה של הפיינט שופ פרו אבל אני לא מצליחה להוריד אותה משומקום :| ~גירלי -עדיין שונאת את וויבר- גירל~

victorya

New member
ומה עם הדוליז שלי!!!?../images/Emo97.gif

אהבת? ויש גם אתר שדרכו אפשר להוריד, אתר בונו כזה שראיתי שאפשר להוריד דרכו. קוראים לו... דולי לנד! (נדמה לי). תנסי דרך שם... נ.ב- עוד אחת שהספקתי לצייר!>>

victorya

New member
וואי- תודה על היחס!../images/Emo97.gif

את ממש חמודה! כמעט אף פעם לא מתייחסים למה שאני כותבת, ואת כמעט תמיד מקפידה לפחות להחמיא! מאד חמוד מצדך, רק מצדך *שיעול*

Black Cat15

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

ויוצא לי פה להחמיא לכל כך הרבה בנות, כי פשוט כולן עושים דוליז מהממות! וחוץ מזה אני יודעת כמה מתסכל זה לפעמים לעבוד על דולי שעה ויותר ואח"כ לשים ובקושי לקבל תגובות... בכל מקרה, אני מצרפת אחת שכרגע סיימתי... מקווה שתאהבו!

Black Cat15

New member
והנה היא שוב...

עם טיפונת שיפוצים (סידרתי את הצמות שלא היו סימטריות, טיפונת את המכנס ושיניתי את האיפור.) אשמח לקבל תגובות, הארות, הערות, ירקות וכו´

victorya

New member
יצא לך מקסים...

באמת מקסים! אהבתי את החולצה והצמות במיוחד!

BliNky

New member
בגלל שאת תמיד מגיבה לי...

מהמם!!!!
סוף סוף משהו שונה במקצת משאר הדוליות שאנו מייצרים (לא יודעת למה זה פשוט נראה לי שונה- אבל יפה
)
מיכל

למעלה