תחרות

../images/Emo41.gif"ממי, מה נהיה ממני?"../images/Emo41.gif

רוצים את הסינגל החדש "ממי"
יש שלוש תחרויות שבהן אפשר להתמודד על הסינגל, ונתחיל בחידות. להודעה זו ישורשרו 6 תמונות, מאחורי כל תמונה מסתתר שם של שיר, אותו תצטרכו לגלות.
השיר יכול להיות מדיסק הבכורה, מהדיסק החדש או שיר שמירי ביצעה במסגרת אחרת, שלא נמצא בשום דיסק. את הפתרונות יש לשלוח במסר לניק זה כולל הסבר. (אין לכתוב את הפתרונות על גבי הפורום!) שלושת הגולשים הראשונים שיפתרו נכון הכי הרבה חידות יזכו בסינגל.
אפשר לשלוח פתרונות עד יום שני 26/02/07.

../images/Emo79.gif"תמיד אהיה אחרת בשבילך..."../images/Emo79.gif

התחרות השנייה היא תחרות עיצובים.
עצבו בית, שורה, משפט, או כמה שורות מהשיר. העיצוב יכול להיות סרטון, מצגת, תמונה, ציור, או מה שתרצו. לכל גולש יש אפשרות להכין עד שלושה עיצובים. את העיצובים יש לשרשר לכאן. שלושת הגולשים שיכינו את העיצובים היפים והמקוריים ביותר יזכו בסינגל "ממי".
אפשר לשרשר עיצובים עד 26/02/07.

"בתוכי מה נשאר,רק הרגע הזה.."../images/Emo220.gif

התחרות השלישית והאחרונה היא תחרות כתיבה.
כתבו בית נוסף, בית המשך לשיר "ממי". את הבתים יש לשרשר לכאן. שלושת הבתים הכי יפים ומרגשים יְזַכּוּ את הכותבים שלהם בסינגל.
אפשר לשרשר בתים עד 26/02/07.

מאמי, מה ניהיה ממני?../images/Emo23.gif

אין לי מוזה אחרי שמחיתי דמעות שקפאו על הכר, נאבדתי פתאום. אוחזת ברגע ההוא, המזויף, הנותר. מרגיש כמעט כמו חלום. ואיך זרועותיך אחזו בי, חיבקו בקנאה, ועכשיו, כל מה שנותר לי, זו אותה הדמעה.

ady18

Well-known member
שלי

ממי אני מתחילה להתנהג מוזר אני מרגישה שהשתנתי לא אותה האישה שנפגשנו לפני אני חושבת שבמצב הזה עדיף שכול ילך לדרכו ונזכר רק בטוב שהיה לנו לאורך כול השנים ובזכרונות המיוחדים"

עדי C

New member
הבית שלי../images/Emo82.gif

מבלי לדעת לאן, שוב יוצאת אל הרחוב לחפש נחמה וכל האוהבים שם מזכירים לי, שגם היה לנו טוב בין לילות הקנאה האש שלוחשת בינינו הפסיקה לצרוב ופרי אהבה מטלטלת יבשיל בקרוב מאמי...

שלי

מביטה בראי, אני לא אותו דבר, מאז שהלכת, אני שונה מבעבר. הדמעות יורדות ואני לא שמה לב, האור נדלק פתאום ותוהה אם אתה עוד אוהב.

ממי כפרעלייך חיים!../images/Emo6.gifסתם סתם../images/Emo215.gif

"מביטה בחלון,רואה שלג יורד האם גם אתה רואה ומתבודד? נזכרת בך,במבטך,בעינייך כמה זמן ייקח עד שאשוב לידיך מגדת עתידות פעם נעמה לי את המלודיה ושוב,זה נעשה פארודיה מאמי,מה נהיה ממני?!"

עיצוב ראשון ../images/Emo70.gif

מעלה אותו כבר עכשיו שלא יגידו אחר כך שאני מחקה רעיונות של אחרים עבדתי עליו לבד
יבואו עוד שניים בהמשך

למעלה