אההה! איכס! מאיפה זה צץ? בטח של אחותי... בההההההה! (מביך, אל תצחקו עלי) טוב, הנה האחרון....
T TimBuck2 New member 18/7/02 #41 אההה! איכס! מאיפה זה צץ? בטח של אחותי... בההההההה! (מביך, אל תצחקו עלי) טוב, הנה האחרון....
T tomgavish New member 18/7/02 #42 סוף סוף מישהו השקיע בתחרות ציורים יפים, והרעיונות קצת חולניים אבל נחמד
ח חיפושית של הירח New member 18/7/02 #43 ממ טופ עשיתי משו.. אבל זה סתמ כזה ..אני לא רוצה להשתתפ בתחרות כי אני דיי שונאת תחרויות.. .זה אפשרי
ח חיפושית של הירח New member 18/7/02 #45 ממ אמ אתה רוצה אינ לי בעיה.. אני לא מרגישה שומ קשר לציור שלי
ח חיפושית של הירח New member 18/7/02 #46 טופ והנה היא.. תמונתי.. מממ בגלל שתפוז לא נותנימ לי לשימ קבצימ אז רוני התנינה תשימ את זה בהודעה שלה פה למטה וכל הזכויות שמורות לי..© הנה :
טופ והנה היא.. תמונתי.. מממ בגלל שתפוז לא נותנימ לי לשימ קבצימ אז רוני התנינה תשימ את זה בהודעה שלה פה למטה וכל הזכויות שמורות לי..© הנה :
S satlanit on high New member 18/7/02 #47 קואק קואק אמרה התנינה...../images/Emo13.gif קבלו אותה בתופימ במחולות.. את הציור של קוטג´ החיפושית הלימפית...† אני עושה לה יחסית ציבוריימ...
קואק קואק אמרה התנינה...../images/Emo13.gif קבלו אותה בתופימ במחולות.. את הציור של קוטג´ החיפושית הלימפית...† אני עושה לה יחסית ציבוריימ...
M Mekhasheife1. New member 18/7/02 #51 מ - ד - ה - י - ם - !!!!!!!! ../images/Emo8.gif וואי! זה ממש ממש יפה!!! אהבתי