תחרות!!!!!!!!

tomgavish

New member
תחרות!!!!!!!!../images/Emo166.gif

חשבתי על רעיון לתחרות, כל אחד מחברי הפורום יקח את הסמיילי של נירוונה, ישחק איתו ויצור איזה שהו מצב איתו, כלומר תציירו אותו מעשן חשיש, קאובוי לא משנה מה (אני לא יתן יותר רעיונות), לא צריך לזה כישרון ציור כי אתם לא תישפטו פה על היופי של הציור או האיכות, אלא על הרעיון. אני מציע תצמי כשופט אבל אם אתם רוצים מישהו אחר אז בבקשה, לי לא איכפת

tomgavish

New member
אין בעייה שי זאת הכוונה כדי שיהיה מ

עניין בפורום וכל הזמן תחדשו את הציורים, הנה החוקים החשבתי אליהם: 1.לכל חבר בפורום מגיע 3 ציורים (ניסיונות) של פירסום בפורום אחרי זה הציור לא יחשב. 2. אין להעתיק או להשתמש ברעיונות שכבר הופיעו, אם הרעיון הופיע הציור יפסל. (מאחר והציור מוערך לפי הרעיון) 3.התחרות תיהיה עד לראשון לאוגוסט, אלא אם כן מנהלי התחרות (משי או אני) יחליטו אחרת מכך.(הודעה תתפרסם בפורום). 4. אני השופט היחיד ואני חייב לנמק את בחירתי בציור שאני יבחר (אתם רואים אני גם מציב חוקים לי), והשופט לא יכול להשתתף בתחרות. וזהו תהנו, תום גביש

De-Panther

New member
רואים את הציור שיש לי בכרטיסישי??..

אני הולך להפוך תראש שם לסמיילי איך הרעיון?? לא לגנוב!!

וואי חח זה נורא חמוד :)

לא יודעת זה מצחיק אותי חיחיחי
כל מקרה כל הכבדו ובהצלחה לכולמ
מממ פנתר..יש לי קצת בעיה עמ החתימה שלכ.. למה זה

הנה..

"אני דידי הפנתר ואתמ לא-למזלכמ..."
מחכה להסבר.. אבל יופי שהחלפת את זה לאני שמייח ומי שלא טופ לא שיוכל בננה.. חחח

De-Panther

New member
אההה זאת הסיסמא שלי משנה שעברה בזמן

הזה הייתה את הפירסומת של אני קינג קינג קינג אני קינג קינג קינג אז שיניתי את זה קצת

לא לא לא

אתה לא מבינ.. מה זה ה למזלכמ
מה זאת אומרת למזלנו אנחנו לא אתה.. כאילו..מה אתה רוצה להגיד בזה? פ

את זה הבנתי..!1

אבל למה
זה לא פסדר שאתה ככה אומר על עצמכ.. לא משנה איזה סיבה זה תהיה.. אתה צריכ לאהוב את עצמכ.. כאילו..אפ אחד לא מושלמ אבל אי אפשר שאתה ככה אומר על עצמכ :/ זה לא טופ..

ואני לא יסתומ עד שאתה משנה את זה..

מצידי שיקח לי חודשיימ.. עכשיו אתה צריכ להסביר לי מה הפרנציפ בחתימה הזאתי..

זה לא מבדיחה מאיזשהוא צ´אט!11

ולא אכפת לי אמ כנ.. תשנה את זההה גרר זה נשמע לא טופ !!1 ואופ זה לא פסדר שאנחנו הורסימ את השרשור של התחרות :/ מה נעשה

למעלה