תחרות ETNIES EUROPEAN OPEN 2006

תחרות ETNIES EUROPEAN OPEN 2006

במינכן שבגרמניה, בתור פורום סקייטבורד הופתעתי שלא הוזכר כלל התחרות שבה התחרו 5 ישראלים... אז קצת עדכונים למי שלא שמע... ביום הראשון, הגיעו 100 סקייטרים למוקדמות כשמתוכם 20 יעלו לשלב הבא. נגלר, שזוהי התחרות מחוץ לישראל הראשונה שלו, הגיע מקום 55, ויוני אטינגר (אח שלי), שכבר קיבל קצת נסיון במהלך השנים במעמד הזה, עלה לשלב הבא במקום ה 6 (!!!!) למחרת התחילה התחרות עצמה כשאליה הגיעו 20 העולים מהמוקדמות פלוס 80 השמות הגדולים באירופה (שלא צריכים לעבור את המוקדמות),את היום פתח יוני אטינגר עם הראן הראשון של התחרות,מעמד קצת מלחיץ הייתי אומר, למרות זאת הוא נפל רק פעם אחת בראן אבל חזר לעשות את הטריק שננחת . אבל מה לעשות שהיו שם המון תותחים והעבירו לשלב הבא 36 סקייטרים ויוני הגיע מקום 38.....שזה כבוד לא קטן....

AVIEL44

New member
"הייתי אומר"???אחות של אטינגר?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AVIEL44

New member
אה טוב היתי בטוח עליתי פה על משהו

כבוד לאטינגר

מבינה שאתה מחפש לעלות על טעויות של

אחרים.... בכל מקרה, באמת מגיע לו את כל הכבוד, הוא סיפר לי שהוא נכנס לראן שכולו רטוב (הלך לתחרות בגשם), קפא מקור ועדיין אצליח לתת ביצועים מעולים.

DamKa7

New member
כבוד לאטינגר! אחד התותחים ואחלה

בנאדם באמת כבוד

ofirfern

New member
כבוד ליוני

אבל השנה נגלר בכלל לא נסע איתם רק בועז גי'מי צחי עינת וניראה לי גם אמיר שימעוני הכתבה שהיא שמה זה בכלל מהתחרות הקודמת

התחרות הזאת הייתה השנה במאי....

התחרות שהייתה החודש היא הייתה בשוויץ ונסעו איתו החברה שציינת... יוני הגיע למקום 42.

למעלה