תחרות EMS

amitp

New member
תחרות EMS

ב27/5 עד ה-30/5 תערך תחרות בינלאומית של שירותי החירום בZlate Hory שברפובליקה הצ'כית. התחרות, שנערכת זו הפעם השמינית תשלב תחרויות נהיגה וטיפול רפואי, וכן תכלול גם שיתוף פעולה עם שירותי החירום האחרים - משטרה, כיבוי וכו'. איגוד הפאראמדיקים הישראלי מתכוון לשלוח משלחת לתחרות - בואו נאחל להם בהצלחה! מי שרוצה לדעת קצת יותר על האירוע יוכל לעשות זאת באתר האינטרנט שלהם שמצורף בסוף ההודעה. באתר יש גם (בין היתר) גלריית תמונות מהשנים הקודמות שמאפשרת להציץ קצת על איך הדברים נעשים אצל שכנינו מארצות שונות, כמו למשל: אז איך אמרנו שמחזיקים אמבו?
אז בשביל זה יש זונדה באמבולנס...

amitp

New member
לאור מה שעושה הבחור השלישי שם

אני כבר באמת לא יודע...

nikonit

New member
הרשה לי לחלוק עליך../images/Emo8.gif

מעיון חוזר ונשנה בתמונה - זו שלישית (ולא שלישי
). מצד שני... גם ה'אנני' שלהם נראה לי קצת יותר "הוא".. שבת שלום!

Daffynes

New member
עזבי למה יש לה בגדים,

למה מתנדבי נוער לא מורידים אותם בהחיאה????

חחח... דפנה

את מעלה לי על עכשיו זכרונות על הרצאות של נועם אורלינסקי מתנדבי נוער באירופה הם לא בעלי הכשרה של מתנדבי הנוער בארץ ויש להם הרבה מגבלו והרבה דברים שאסור להם לעשות... כמו החייאה ובערך כל דבר... לא זוכרת בדיוק את תוכן ההרצאה שלו בנושא אבל זה מה שהוא הסביר לנו...

medic20

New member
??

מה לעזאזל קורה בתמונה השלישית? סוג של ספורט אתגרי חדש משולב בקפיצה במוט?

טלי מגורי!

טלי כל הכבוד על שנבחרת לתחרות! אני בטוח שלא תאכזבי את צה"ל ואת מד"א כפר סבא... בהצלחה!!!!

amitzahavi

New member
מישהו יודע אם טלי הזו הייתה בתאר"ן

של השנה כמדריכה? היה לנו מדריכה טלי, גם פאראמדיקית צבאית, אני פשוט לא זוכר את שם המשפחה....

EMT D

New member
ולמה לא נעשה את זה אצלינו?

תחרות שירותי רפואת חירום בישראל?? אני בעד

תחרות טיפול רפואי?

איך אפשר להתחרות בטיפול רפואי - מי מכניס טובוס יותר מהר...?

EMT D

New member
אפשר גם אפשר

המטרה היא לא בדיוק מי מכניס טובוס יותר מהר אלא תחרות מיומניות וידע ברמות השונות לדוגמה תחרויות המותאמות לפי דרגות וסמכויות מע"ר חובש רפואת חירום חובש רפןאת חירום בכיר פראמדיק וכו בנוסח התמודדות בטיפול במקרים שונים מיומנויות כגון מרוץ שליחים לוחות גב וכדומה... יש לכם רעיונות בנושא?

למעלה