תחרות תחפושות

אליק 31

New member
מתחיל להפריע לי שאנשים הולכים מחוג

לחוג, עם אותה תחפושת, כדי לזכות בפרסים. זו לא כוונת החג, זו לא מטרת התחרות. בשנה הבאה, אל תשקיע/י בתחפושת, ולא תצטרכ/י להתרעם על אף אחד.

אליק - אתה מתכוון ברצינות

שכל תחפושת פורים טובה לאירוע מסוים ותו לא. כלומר אם אני מופיע ברחוב בשעה 10 בבוקר, כולם ראו אותי. עלי לחזור הביתה ולהחליף את התחפושת לשעה 12 וכך הלאה, במשך היום. לדעתי, אם ילדינו או חברינו משקיעים מחשבה ומוציאים כספים , כדי להגשים רעיון מסוים. כל הפורים - נשארים בתחפושת הזו, ולא חייבים להחליפה. אם קומץ אנשים - רוקדים בכל החוגים והחגיגות - לא חייבים, בגללם, לשנות תחפושת. מה דעתך? יענקלה לוי

metuta1990

New member
האם אנחנו בוגרים ?

יפה כתבו פה כמה רוקדים, וגם לך מר ינקל'ה לוי מהקריות, זה לא יפה ולא מכובד להופיע עם אותה תחפושת מושקעת ומתוכננת היטב ולרוץ איתה מהרקדה להרקדה כדי לזכות בפרס, זה מראה משהו על האנשים שעומדים מאחורי התחפושת הזו, לא? לא סתם עלה שרשור זה לאוויר, כי באמת נפגעו אותם שניים אשר התחפשו וזכו לבוז ענק מצד הקהל, ואתם יודעים מה- הקהל צדק. ראו אותם לא בעדלאידע של חולון בבוקר ובערב פגשו אותם בהרקדה כי אז לא היתה שום בעיה ושום טרוניה. פה הסיטואציה היתה מעליבה בשביל הזוג שהתחפש שראו אותם רצים מהרקדה להרקדה עם איזה משווקת אשר דאגה בפלאפון לעדכן אותם איפה נערכת עכשיו תחרות תחפושות והם רצו ממקום למקום. הם מזכירים את גיל הגן שבו כל אחד רוצה לזכות הפרס. מגיע לזוג הזה בוז גדול כי אחרי התחפושת עומדים הם בפרצופיהם האמיתיים ואחרי פורים מגיע יום חדש והרקדה חדשה והם פשוט הראו לכולם את פרצופם האמיתי - והוא כנראה צבוע כל השנה, אני מחברים כאלו נזהרת שבעתיים. ועוד אוסיף ואומר שאני במקומם הייתי מעלה התנצלות כאן מעל הפורום הזה בפני המרקיד והרוקדים אשר סלדו מהם.

אליק ומטוטה - לא חושב כמוכם

עקרונית , מי שזוכה בפרס על תחפושת טובה, בהשואה לנוכחים במסיבה - מגיע לו. למה לקנא. אם למשל התחפושת היא העתק משנה שעברה , שהוצגה בהרקדה מסוימת על ידי מישהו אחר - היא כבר פסולה לעד. הרי מי שמצוי במסיבות יודע, שאין חדש תחת השמש. הכל חוזר שוב ושוב. השינוי - במציג. אם המתחפש מוסיף הצגה או מלל, ונראה מוזר , בהשואה לנוכחים האחרים - מגיע לו פרס. אל תשכחו יש מקום ראשון, שני, שלישי והלאה. תנו למסיבה לזרום. אל תכניסו שיקולים אישיים. החוגגים בכל ההרקדות לא יכולים להכתיב למדריך המקומי את הרפרטואר, הכיבוד או ההערכה לתחפושות. זכותו להחליט בעצמו. קראו מה כתב זאב ניסים על האירוע. תמי לא חשבה לבוא להרקדה. רק אחרי שיחת טלפון עם זאב - הגיעה. אני ראיתי את התחפושת שלה בקרית חיים, בהרקדה של אוהד עטיה. היא סרבה להשתתף בתחרות, קבעו אותה - כשופטת. בגמר התחרות הציגה את עצמה. צחקתי מאוד. היא הציגה "מכורה לריקודים", שמנסה להתאים עצמה לבני הזוג שיש לה בכל יום בשבוע. כשטיילה באולם, כזקנה עם מקל , ביום רביעי, כשרקדה בחוג נוסטלגיה, נצבט לבי - ובכל זאת צחקתי , הרי פורים, ומותר "להשתגע". תנו למסיבה לזרום ולכבד את החלטת השופטים. כבר כתבתי ואמרתי לתמי - אם לא היתה מתערבת, ונותנת לקהל להביע את דעתו, היה יותר טוב. לא הפרס עיקר - אלא, השמחה והצחוק. יענקלה לוי

virgo1978

New member
לא צריך להמאיס את התחפושת....

לא - אתה יכול להתחפש לאותו דבר כמה שבא לך- כל עוד אתה עושה את זה לשם רוח החג ולא בשביל לזכות בשלל..... תחשוב שיש אנשים שרוקדים רק פעם בשבוע אצל מרקיד אחד ומשקיעים בתחפושת - ואז בא מישהו שבכלל לא רוקד באותו מקום וכבר זכה כל השבוע בפרסים וגונב את ההצגה(ואת הפרסים) זה ממש לא פייר תנו צ'אנס גם לאחרים

יש לי שאלה: נניח שאני רוקדת שלוש

פעמים בשבוע ! ויש לי בכל הרקדה מסיבת פורים , האם אני צריכה לכל הרקדה להתחפש למשהו אחר, ואפילו אם התחפושת שלי זכתה במקום הראשון, לי נראה בהחלט שלא, מה אתם אומרים?

virgo1978

New member
לדעתי.....

אני חושבת שאת צריכה להסתפק בפרס אחד ואחרי זה לתת צאנס לאחרים אני לדוגמא התחפשתי פעמיים השבוע ולא השתתפתי בתחרות אף לא פעם אחת כי לא לשם כך התחפשתי - אלא בשביל רוח החג והצחוקים עם החברה תחשבי על זה

metuta1990

New member
גם אני חושב, תחפושת לספורט ולא לפרס

כן, יש משהו במה שכותבים פה חברים, ובכל זאת יש איזה טעם שאי אפשר לעבור אותו, אתה רוקד במקום מסויים תתמיד בו ותעשה בו שמח עם תחפושת ועם חברים - למה לא בכייף גדול. אבל להפוך את זה למסחרי כדי לזכות בפרס ראשון ולרוץ מהרקדה להרקדה הופך את העיניין למגעיל. והרוקדים כמו שהם לא עיוורים למצבים מסויימים הם בטח לא עיוורים למצב זה. לכן קיבלו זוג מתחפשים זה את היחס של הקהל ואולי גם של המרקיד למרות שאני חייב לציין שהמרקיד נתן במה לכל המתחפשים וגם הקפיד להכניס אותם עם ריקוד המתאים לתחפושת, זה היה ענייני, קצר ולא מוגזם כמו שצריך להיות. אני באופן אישי לא באתי מחופש והתחרות לא עניינה אותי אבל נהנתי מהמתחפשים ושמחתי שזה היה קצר כך יכולנו לחזור לרקוד בלי הרבה בזבוזי זמן. כן נכחתי בקטע שהרוקדים מחאו כפיים לזוג החמניות יחד עם בוז על כך שראו אותם בהרבה הרקדות. אז הפעם לא הלך לכם חברים אז מה? לא קרה כלום ממשיכים הלאה.

למעלה