תחרות תחפושות

תחרות תחפושות

ברצוני לציין מקרה די מעציב אשר קרה לי ולבן-זוגי. ביום ג' הלכנו לתחרות תחפושות ברעננה אצל מרקיד מסויים. (בדרך כלל אנו רוקדים בהרקדה אחרת)המרקיד, שראה שאנו לא מהחוג שלו החל בתחרות התחפושות וממש התעלם מאיתנו ומהתחפושת המקורית שלנו. הוא עוד אמר במקרופוןלפני כולם שאנחנו מסתובבים עם התחפושת שלנו מחוג לחוג ורוצים רק לזכות בפרס. לא אזכיר את הפרס המבייש שקיבלנו ממנו והוא חולצה שעליה כתוב שמו. האם ככה ראוי לקבל אורחים? על המרקיד ללמוד מירון כרמל שיודע לקבל אורחים בצורה מושלמת אפילו שהם באים מחופשים. ולך המרקיד (שלא אציין את שמך) אותנו כבר הפסדת!!!

אם כבר מתקנים...

אז כדי שההבדל בין המילים יהיה בולט, הייתי רושם את זאת כך: למען יראו וייראו.

מרגישה כמוך

גם אני הייתי באותה הרקדה בלב הפארק ברעננה ומאוד התאכזבתי מהתנהגותו של המרקיד לאורחים שהגיעו. עדיף לא לערוך תחרות תחפושות מאשר תחרות מבישה כזאת. אם אין לך סבלנות וזמן אל תעשה תחרות.

טוב ש"זז מצד לצד" שם לב

למניפולציה שלך. נכון שדברים כאלה "מקובלים" באינטרנט. אני אישית מאד סולד מדרך מניפולטיבית שכזאת. בכל מקרה מי שבא בטענות אל אחרים ובאותה הזדמנות חושף את חוסר היושר שלו, מן הראוי שלפחות יבקש סליחה מהאדם אליו הופנו טענותיו. וגם אנחנו, קוראי הפורום, היינו שמחים ל"התנצלותי קטנה". מה דעתך לימי (איזה מזל המילה דעתך מתאימה גם לזכר וגם לנקבה...
)

N Z

New member
תחרות תחפושות

ירון היקר! אתה טועה ומטעה במקרה זה.לא הייתה פה הטעיה של הקוראים,העובדות נכונות.חלה טעות טכנית בהקלדה. גם אני הייתי באותה הרקדה בלב הפארק,המרקיד היה אבי פרץ,בפלייר הוא ציין בפרוש תחרות תחפושות ,ובפועל זה בוצע כלאחר יד, ניתן להבין את המתלוננת שללא קשר לתחרות ציפתה ליחס קצת שונה,התגובה של אבי מעל הבמה לכל באי ההרקדה בענין הרוקדים המחופשים הייתה מיותרת .סוף מעשה במחשבה תחילה.

טענותיה יכולות להיות מוצדקות,

ככל שיהיו. הדרך בה כותב מחזק את המסר שלו על ידי "תגובה" שהו "מייצר" בעצמו תחת שם משתמש אחר - הינה דרך מניפולאטיבית המזלזלת בשאר הקוראים ובקהילה בה אנו נמצאים. כאשר התרמית נכספת כי אותו מניפולאטור "שכח" להחליף את שמו במערכת, מן הראוי להוקיע תרמית זו המלמדת שני דברים: 1. יש לנו, בקהילה זו של תפוז, חברים המזלזלים באינטליגנציה של כולנו ומנסים לנצל את הבמה החופשית בדרך מעוותת. 2. לשקר אין רגליים ומתישהו התרמית מתגלית. סליחה תמיד מתקבלת בברכה כי היא גם מחייבת את מבקש הסליחה להבין שטעה ושאפשר לנהוג גם אחרת.

N Z

New member
תשובה לירון מישר

תגובתך מעלה מחשבות שליליות לגבי ניהול הפורם,אתה חושד בכשרים,מבחינתי הענין סגור,תהיה בריא.

חושד ???

שתי הודעות שונות נכתבו תחת שם המשתמש "לימי היחיד", כאילו אלו שני אנשים שונים. איפה החשד ? אני רואה רק הוכחה.

N Z

New member
חושד.????

האמת יותר פשוטה ממה שאת מתארת לך,העובדות נכונות.חבל להכפיש את הרוקדת, מרקיד צריך להיות יותר מנהיג ולא להיות מוסט ע ,י הגרופיס שלו.

../images/Emo41.gif נפלאות הטכנולוגיה,

לימי היחיד ("היחיד" זכר? נקבה ?) היתה בתחרות תחפושות, והתאכזבה. גם לימי היחיד היה באותה הרקדה והתאכזב מהתיחסות המרקיד. לימי חמוד(ה) כשמשתמשים בשני כינויים, רצוי לשים לב לא לכתוב את התגובה, באותו כינוי. תלחצ(י) על "החלפת שם"

תלתלים8

New member
אני לא יודעת אם את ובן זוגך

התחפשתם לעציץ עם פרחים. אם כן, אתם הגעתם בסוף התחרות ואכן שמעתי מרוקדים אחרים שאתם עוברים מהרקדה להרקדה על מנת לזכות בפרסים. לגבי המרקיד - מדובר באחד המרקידים והיוצרים הטובים שיש. ההרקדות שלו נפלאות מכל הבחינות: הרפרטואר, עוצמת המוסיקה, השימחה והאנרגיות. לדעתי טוב עשה המרקיד שהקדיש זמן קצר לתחרות, ולא "ביזבז" על זה חצי ערב. אנחנו באים לרקוד!!! ולא לראות הופעות ולהשתתף בתחרויות. נכון שזה נחמד לגוון לפעמים, אבל גם אז צריך לשמור על פרופורציות. אני חושבת שלא המרקיד הפסיד אתכם, אלא אתם הפסדתם אותו, ובגדול!!

רותעבור

New member
אני נכחתי ב"הצגה"

בהרקדה שנכחתי נערכה הצגת תחפושות ,ניתנה אפשרות למחופשים להציג את התחפושת ,כל המחופשים קבלו מחיאות כפיים בכייף בצירוף שי קטן. היה אחלה ערב.

metuta1990

New member
אתם חצופים קיבלתם אחלה כבוד בערב זה

ביום שלישי ברעננה - כמה אפשרותיות יש ??? איפה הייתם כשחילקו את החוכמה? אתם עיכבתם את ההרקדה עם התחפושות המוזרה והמטופשת שלכם.. אגב לכל המעוניינם לדעת , אבי המרקיד עשה משהו מאוד מיודח הוא שם שיר שעל מילותיו או שמו התחפשו האנשים וכך הכניס את הקהל הרב שהיה לרקוד עם המחופש... אז איפה פה יש פזיזות או חוסר סובלנות? ההפך יש כבוד ומקוריות. היה בחור שהתחפש לאסיר וגם שר במיקרופון - הוא התחפש לאת שופטת אותי ואבי שם את הריקוד הזה, היה אחד שהתחפש לשייח ערבי אבי שם ריקוד עם מקצב מרוקאי ולמתלוננים שאיתם אבי פתח את התחרות הוא שם את הריקוד החולמים אחר השמש - הם פשוט לא היו מוכנים בזמן כי היה עליהם ללבוש קונסטרוקציה, אז אבי המשיך עם המתחרים האחרים. על הבמה עמדו שופטים מתוך קהל הרוקדים אשר הם הם שבחרו את הזוכים. עד שהקונסטרוקציה היתה מוכנה התחרות כמעט נגמרה, אבל אתם חצופים זכיתים לבוז מצד הקהל כי הם ראו אתכם בעוד הרקדות שבהם השתתפתם ורציתם לזכות בפרס. רק על תגובתכם על המתנה ניכר היה כי ציפיתם לדי וי די או אולי רציתם מסך דיגיטלי או אולי אמ פי 3- אין גבול לחוצפה שלכם. כאורחים אתם יכולים לרקוד היכן שבא לכם ואני תוהה מדוע ביום שלישי האחרון לא רקדתם בהרקדה הקבועה שלכם, אולי כי שם חילקו מתנות מנייר או בכלל לא רצו לחגוג את פורים- למה לא רקדתם במקום הקבוע שלכם? אבי לא צריך המלצות שלכם, כנראה שאינכם מכירים את אבי ואם יש פה מפסידים זה אתם ולא הוא, כי את ריקודיו אתם בטח רוקדים אז תמיד תזכרו בו, אם לא ברעננה אז בכ"ס או בכל מקום אחר... האם את הריקוד החדש למדתם?

למעלה