תחרות שמחתרות

shimonsason

New member
תחרות שמחתרות

מוזרה התחרות הזו. בשבוע שעבר לקול של השופטים לא הייתה משמעות. בשבוע זה בדרך כלל לא הייתה חפיפה בין דעת השופט ודעת המצביעים, ולעיתים קרובות קבלו את האחוז הגבוה דווקא אלה שהשופט חשב שהיו הכי פחות טובים. "בעיה" זו "תוקנה", כנראה, השבוע: השבוע קולו של השפוט נחשב. השבוע הייתה גם חפיפה מדהימה בין דרוג, ואפילו האחוזים, שנתן השופט, והדרוג והאחוזים שנתנו ה"מאזינים". ולגבי ה"מאזינים" הללו: בשבוע שעבר ניתן היה להצביע במהלך התחרות, כך שכל אחד יוכל להתרשם מהמתחרה ולהצביע. השבוע הושם הדגש על רווחיה הכספיים של סלקום, דווקא, ולא על היגיון בהצבעה, וניתן היה להצביע במהלך 22 השעות שלפני התחרות. התחושה היא ש103 וסלקום מצאו לעצמם 16 משפחות של פראיירים. כי החוק החדש הזה מציב את הדברים באופן ברור ביותר: נבחר מי שיש לו הכי הרבה כסף או חברים ומשפחה עם כסף או נכונות להשקיע את הכסף כפי שמשפחת סטודנט משקיעה אותו - במקצוע-לעתיד לילד. האם היתה להצבעת ה"מאזינים" השפעה כלשהי? אין דרך לדעת. בדרך-כלל בהצבעות באינטרנט ניתן לראות את ההשפעה של כל הצבעה. כאן אין לנו שום דרך לדעת כיצד ואם בכלל השפיעה ההצבעה שלנו על התוצאות. בעיה נוספת עם התחרות: מתמודדים שמסדרים מסיבות, שתייה חריפה וזיונים למפיקים, בביתם, וזוכים לאחוזי צבעה גבוהים במיוחד. מפריע לי גם ניגוד האינטרסים הברור: שמוליק טיאר המנחה, והשופטים בתחרות, הם שדרנים שעמלו שנים רבות להגיע למעמדם, לקבלת תוכנית רדיו ולהכרה. כמו כן קיימת תחרות רבה במקצוע זה, כמו במקצועות אחרים. אנשים אלה לא אוהבים את התוכניות מסוג כוכב נולד, בהם מגיע איזה "אפס" צעיר ונהיה כוכב בין לילה באפס השקעה, ומאיים על מקומם. הם השקיעו הרבה שנים והתחילו מלמטה, וכמוהם אנשי הפקה בתוכנית, העומלים קשה ורואים "צעירים פעורים" זוכים לחשיפה וסיכוי לתוכנית ללא מאמץ. האיום הגדול ביותר על שמוליק והאחרים הוא שיבוא מישהו שבאמת עושה טוב יותר מהם את מה שהם עושים. מישהו בן 16, או חייל, או סתם איזה רואה חשבון, שיכול לעשות בקלות את מה שהם וחבריהם עושים. לכל אלה יש אינטרס שיבחר השדרן ויבחרו מועמדים, שהם בבירור פחות טובים מהם. עובדה זו יכולה להסביר את רמתם הנמוכה של המתמודדים שנבחרו (שעדיין רבים מהם ברמה גבוהה יותר משל שדרנים מוכרים רבים): רובם לא מחדשים, לא מעניינים, חקייני שמוליק טיאר או ורדה רזיאל, שעושים בדיוק את מה שמצפים מהם. לכן התחרות הזו היא תת רמה. הפחד של השדרנים ה"אמיתיים" יכול אולי גם להסביר, חלקית, את העובדה שהתחרות "הצליחה" כמעט לחלוטין "להמנע" מיחצון. בהשוואה לכל תחרות ריאליטי אחרת, ובעצם בהשוואה לכל אירוע אחר, החל מאיש שמחזיק שלט ברחוב ולמעלה מכך, התחרות היא כשלון יחצוני מדהים, אם לא מכוון: מאז תחילת התחרות לא נשמע דבר בשום כלי תקשורת על התחרות, אפילו לא בכלי תקשורת הקשורים מסחרים ל103, להוציא את פנאי פלוס שחתם על עסקה ליחצון הדדי בין פנאי פלוס - 103 - סלקום. (שום יחצון, כמובן אם לא נחשיב את הכתבות על הטיפוס הזה ששינה את שמו, הנמא בתחרות, או על הבחורה הזו שהזדיינה עם המפיק של התחרות.) אולי תפרסמו כבר עכשיו מי השדרן שיהיה "סנג'ר" לשמוליק טיאר לשלושה חודשים עד שיקבל איזו פינה נידחת, ותחסכו לכמה משפחות הרבה כסף?

רמי 103

New member
רק מפני שעל פניו נראה שיש לך קייס

אני מעלה שוב את השירשור הזה למעלה מתחתית הדף, בתקווה שהתגובה שלךי תקפיץ אותו שוב לראש הדף. המכתב שלך מר ששון לא הביא לאף אחד מאלו שקראו אותו, משתתפים והפקה שום ששון, ואםפילו רק בשביל כך אולי היית צריך לחשוב פעמיים לפני ששילחת אותו לאוויר הפורום. כאילו, מה הרווחת בזה שצעקת בקול גדול "המלך הוא עירום" אךם לא הייתי אני מתייחס איליך - הצעקה שלך היית נותרת בתור עוד שורה ותו לו, ובפורום כפי שאתה ודאי יודע, שורה ללא שירשור מתחתיה זה דבר חסר משמעות. אז קודם כל בשביל שתראה שאף אחד לא נבהל מדי מה"אמיתות העירומות" אני מגיב לך, קראתי, בעניין, אתה אכן מעודכן בכל מה שהתפרסם בנוגע לתחרות הזו, ויש לך בהחלט נקודה או שתיים בנושא האס אמ אסים וה, ובנושא היחצ"נות, אך להקיש מכך שלאנשי הרדיו שבתוכנית לא מתאים שיקום איזה כוכב חדש בין לילה כי בגדולתו הוא עלק יאפס אותם - זה שטויות דמגטוגיות ואתה אינטלגנטי מספיק בכדי לדעתץ שלפחות בקטע הזה יצאת סתם מניפולטור קטן, שכאילו מנסה לסכסך בין ההפקה למשתתפיךם. שיךם לב ידידי - זו תכנית הריאליטי הרדיופונית הראשונה שנערכה בישראל או אולי בכלל, כולם פה בףפעךם הראשונה, גם המתחריךם, גם המפיקים, ולא פעךם יש התחלקויות כי לא הכל כבר טכנוקרטי ומתוקתק, יש פה עוד המון אנמושיות שאולי תעלם בפעם הבאה (אם תהיה)אבל עדיין קיימת, וכששמוליק צריך לומר למישהו שהוא הולך הבייתה עדיין אתה לא יכול להיות בטוח מי מהם יפרוץ בבכי. זה עוד לא ריאליטי מנוכר, לרייטינג המולך, אלא עדיין, בגבולות הניתן, ריאליטי משפחתי, אינטימי, שכל המשתתפים בו חווים בפעם הראשונה בחייהם את החוויה הזו. אז אל תשפוט אותנו בכבדות כזו, למרות שביקורת היא רק ביקורת - אומרים הכלבים נובחים והשיירה עוברת, כך גם במקרה של השירשור שלך - התכנית חזקה הרבה יותר ממנה או מדברים שוליים אחרים כדוגמתה. אני מקווה שתמשיך להאזין לנו למרות הכל. אוהבים אותך כולם.

shimonsason

New member
תגובה לרמי

1. המכתב שלי לא היה אמור להביא ששון לאף אחד, ולא הייתי אמור להרוויח ממנו. 2. גם אם המכתב לא ישפיע על מהלך העניינים, זה לא אומר שהדברים לא צריכים להאמר. כשהכלבים נובחים בזמן שהשיירה עוברת, אנשי השיירה עשויים לתהות ממה הכלבים מנסים להזהיר אותם, בזמן שהם עוברים. ואז, יום אחד, לאחר שמספיק שיירות ישמעו מספיק נביחות, אולי הם יעצרו במקום ויבינו שהשיירה לא מביאה לשום מקום (טוב, או שונה). ואם לכל מה שכתבתי אין חשיבות - אני בטוח שזה לא מאיר באור שלילי את רוב ההודעות בפורום המטופש הזה (אתה לבטח תסכים שלרוב ההודעות כאן אין חשיבות כה רבה, לא?) 3. לגבי הטיעון שלך: "ובנושא היחצ"נות, אך להקיש מכך שלאנשי הרדיו שבתוכנית לא מתאים שיקום איזה כוכב חדש בין לילה כי בגדולתו הוא עלק יאפס אותם - זה שטויות דמגטוגיות ואתה אינטלגנטי מספיק בכדי לדעת שלפחות בקטע הזה יצאת סתם מניפולטור קטן, שכאילו מנסה לסכסך בין ההפקה למשתתפיךם" - לא טענתי שהוא "יאפס" אותם אלא שהוא יהווה תחרות ויגרום להם לחוש פראיירים. אבל נכון, אתה צודק, יכול להיות שהתחרות לא מיוחצנת מסיבות אחרות (אולי בגלל רמתה הנמוכה? אני לא הייתי מיחצ"ן תחרות כזו... לא, זה לא יכול להיות זה. מפרסמים זבל כזה כל הזמן). אך לא טענתי שאנשי ההפקה פועלים בניגוד לאינטרסים (כביכול) של המתמודדים והמאזינים - טענתי רק שיש להם אינטרס לפעול כך. יתכן והם אינם מנצלים את האינטרס הזה. קיומו של ניגוד האינטרסים הוא רע כשלעצמו, גם אם הוא אינו בא לידי ביטוי - באופן מודע או בלתי מודע - עקב רמת המוסריות הגבוהה של כל הנוגעים בדבר, ולכן לכל הפחות ניתן להגדירו כפאשלה של העומדים בראש התחנה. 4. לגבי המשפט שלך: "וכששמוליק צריך לומר למישהו שהוא הולך הבייתה עדיין אתה לא יכול להיות בטוח מי מהם יפרוץ בבכי." - גם שמוליק בודאי לא פורץ בבכי בזמן שהוא שולח איזה אפס מתחיל (זה לא אישי, פשוט כך אני מניח שהוא רואה אתכם, אבל שוב, יתכן ואני טועה והוא מעריץ גדול שלכם) הביתה, או בזמן שהוא מבטיח לתרום כסף לעמותה למען נוער במצוקה: זה בסדר, כפי שזה נראה בתפוז, יש לו נער מעריץ שמלטף אותו מאחור בזמן שהוא אומר את הדברים הללו. 5. לא אתייחס לשורות אחרות שמהוות ליקוק למעשה להפקה, למארגני התחרות ולי.

just2click

New member
אני איתך אדון ששון

נראה שהפורום הזה הוא פורום מטעם והוא לא ממש מצליח להתעלות מעבר לרמה של "מועמד/ת" איקס את/ה כפרה וממי והכי טוב. כנראה שהקונספט של תכניות הריאלטי הוא שונה ממה שניתן היה להבין. כנראה שמי שהמציא את התכניות האלו עובד למעשה בחברה סלולרית וכל מה שהוא ראה לנגד עיניו זה את שלוחותיהם של התמחרים האומללים שצריכים להתקשר לכל מכריהם מדרגה ראשונה עד שמינית ולשכנע אותם להשקיע בהם עוד כמה גרושים בשביל ה"הצבעה" עלאק... כבר כתבתי פה בהודעה קודמת שההצבעות שלי הן רק דרך המחשב (אין לי כסף לSMS) ואין לי הכרות ישירה או עקיפה עם מי מהמתחרים. כל מה שמעניין אותי (אם בכלל) זה שכשאני נופל על 103FM מתישהו בעתיד (כפי שאכן קורה לי אחרת לא הייתי יודע על התחרות - ע"ע פרסום) אני לא אתקע עם איזה נאד צעיר שהשידור שלו יהיה "נורא צעיר", "מגניב" ו"cool" שאני אצטרך לסבול מקבילות רדיופוניות של מה שעשה עפר שכטר עם האקזיט האחורית שלו השבוע בפני בני נוער. בקיצור, אני מקווה שהפלופ הזה יניב מישהו או מישהי שאפשר להקשיב לו/לה ללא חשש של עוד wanna be שיורד/ת למכנה המשותף הנמוך ביותר כי זה הכי טוב שהוא/היא יכול/ה.

just2click

New member
עוד הערה

אולי מישהו יוכל להסביר מדוע אין אפשרות בשום מקום ברשת לראות את התוצאות של הערב הקודם? הנוכחי? זה סוד? אם לא מאזינים לתכנית/ארכיון או מסתכלים בפורום לפעמים בלתי אפשרי להבין מי נגד מי. דף הבית של השדרן של המדינה חסר את דבר הכי מעניין (כמה שזה כבר יכול להיות מעניין כן) בכל התחרות הזו.

רמי 103

New member
ששון, מיצית את 15 דקות השידור שלך

אתה יודע, בקריאה ראשונה של ההערה העליונה שלך גרמת לי לרצות להכיר אותך יותר, ועשכשיו, אחרי קריאה של השניה, אני הרבה יותר רגוע. אם היה לי לפני כן איזו מחשבה שאולי באמת אין דברים בגו ואתה באמת זועק על דברים שאיכפת לך מהם, הרי שלמקרא של קטע כזה למשל: גם שמוליק בודאי לא פורץ בבכי בזמן שהוא שולח איזה אפס מתחיל (זה לא אישי, פשוט כך אני מניח שהוא רואה אתכם, אבל שוב, יתכן ואני טועה והוא מעריץ גדול שלכם) הביתה, או בזמן שהוא מבטיח לתרום כסף לעמותה למען נוער במצוקה: זה בסדר, כפי שזה נראה בתפוז, יש לו נער מעריץ שמלטף אותו מאחור בזמן שהוא אומר את הדברים הללו" אתה מניח.. מלטף אותו מאחור... אפס מתחיל.. כל הפראזות הללו הן מלוכלכות ששון, הרטוריקה האינטרנטית שלך שקופה כמו חלון שבדיוק הבריקו בסנו חלונות. מי אתה שתניח ששמוליק רואה את המתמודדים כאפסים? מדוע אתה מפזר כל כך הרבה רעל בשורה אחת? זה לא יכול להיות שזה משום שאתה מקווה שזה ישפר את התכנית, זה רק בגלל שאתה כועס, נורא כועס, אבל לא ברור כל כך למה. אני מניח שיש לך את הסיבות שלך, אבל זה עוד לא מתיר לך לנהוג בגסות וחוצפה כזו לכל אנשי הפורום, ולהגדיר את כולם כמטומטמים ואפסים. מכל שורה שלך מבצבצת מניפולציה של איש פגוע, קטן, פארטי-פופר אמיתי, שבכל דבר ימצא את הסיבות להשבתת שמחה. אז שיהיה לך המון בשמחה ובששון ששון חמש עשרה הדקות שלך הסתיימו זה עתה. וכמו שאומרים ב 103 - ונעבור למאזין הבא

orengolan

New member
שמעון ששון הוא אלוהים דוידוביץ

אני בטוח ב 100% שזה אלוהים, שמתחבא באחורי שם נוסף, ו אני שוקל לעשות הסבה מקצועית לחוקר פרטי. הנה הנימוקים שלי: 1.משיחה אחד על אחד איתך בפאב של יונתן בערב שבו התכנסנו כולם, אמרת לי בדיוק את אותן תהיות וטענות לגבי ניגוד האינטרסים של 103 בנוגע לתחרות הזו, וגם הסברת לי שאתה חושב שהם העיפו דוקא את הטובים כדי שהמנצח לא יהיה מוכשר יותר משמוליק (אז אמא שלי צדקה, עפתי ראשון לא כי אני החולייה החלשה אלא בדיוק להיפך. גדול!). בשיחה איתי השתמשת ממש באותן מילים שכתבת כאן. עדי, אתה גם דיברת איתו, אולי אתה יכול לחזק את הטיעון? 2.רשמת משהו לגבי נער שמסתובב באולפן. אני חושב שאף אחד מהמאזינים לא יודע על מה אתה מדבר, כי רק מי שהיה באולפן עצמו יכול לחשוב על זה. ואתה היית, ויותר מפעם אחת. 3.אתה מעורה מאוד בכול פרטי התחרות ובהשתלשלות העניינים, גם בדברים שקרו לפני התחלת התחרות. (זה טיען חלש, אני מודה. אולי יש עוד אנשים שממש ממש עוקבים. בעצם אין מצב. אתה דוידוביץ, יא שקרן) 4.הכרטיס של ששון ריק. הוא לא טרח לכתוב כלום עד היום למרות שלטענתו יש הרבה דברים שהציקו לו. 5. הכתיבה שלך, דומה באופן מפחיד לאלוהים דוידוביץ. הנה לינק להודעה היחידה שכתבת בפורום, בשמך האמיתי, לפני שבועיים. שימו לב לדמיון: 5.1. כמות שורות כמעט זהה (20-25). 5.2 חלוקה דומה לפסקאות– 2 תבניות עיקריות. 5.3 הבאת ציטוטים כדי לעזור לקורא להבין על מה אתה מדבר. 5.4 שימוש בסוגריים מאוד דומה – המשפט בסוגריים נוטה להתחיל במילה או שתיים, פסיק, ואז המשך הטיעון. לעיתים קרובות אתה מסיים את המשפט בנקודה, שנמצאת בתוך הסוגריים.(מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין מבחינה תחבירית?) 5.5 טון דומה – ביקורתיות, ציניות ונסיון לשכנע. מה גרם לאלוהים לעשות את זה? כנראה שהוא לא ממש אדיש לתחרות כפי שחשבתי. יש מצב שזה נעשה בתום לב, ואם כן - לאלוהים יש בנוסף לתסמונת טורט וגם סכיזופרניה.
מאחל שחייה נעימה לטובעים - אלוהים, שחר, נעמה, דניאל ועדי

עדי 103

New member
מה? אני באמת מגיב? shit...:)

אורן יא בן זונה - אני מנסה לשלוט על עצמי כבר כמה ימים לא לכתוב בפורום ובפרט לא להגיב על ההודעה המפתה הזאת והנה אתה בא ומגרה אותי להיכנס לעוד ריבים וויכוחים.... אז בשביל מה עשיתי מדיטציות, עישנתי פאקט של כאמל וצפיתי בתכנית של אודטה, אה? לחינם אני מניח. אז לך אורן - תודה...:) אז ככה.... היו מספר דברים שלבחור היה point בדבריו...בינינו, מי מאיתנו לא חשב על הדברים האלה...(טוב, אולי ג'ני?!) אבל אחרי זה הוא כבר היתדרדר נמוך לדברים אישיים, לא רלוונטים ולא מוכחים כך שזה דיי הוריד מהאתגר! אין ספק שיש פה פלופ יח"צני והרבה טעויות נעשו (ואני לא מדבר בהכרח על גברת שוש עטרי-שחר...:) מה עומד מאחוריהם? זה ממש מוקדם לשפוט או להסיק מסקנות נחרצות. אני מניח ש- time will tell וכרגע גם לשוחים וגם לטובעים כדאי להישאר אולי "מפגרים" אבל אופטימיים! באותה מידה שאפשר להצדיק או להשתכנע ממנו - אפשר נכון לעכשיו גם לסתור אותו. כך שנהיה חכמים בהמשך. בכל מקרה, קובי אדרי הוא דוגמה מצויינת לכך שהתחנה באמת רצתה לשלב ולקדם מישהו מוכשר ומתאים. אז לא להתווכח עם תקדימים! אם זה מאזין אנונימי...אז כדאי לתת לו להינות מהספק. ואם כך הדבר, אז התגובה של המתמודד(ים) ממש לא במקום. והוא אכן הכניס לו בחזרה, בינינו....ובין כל קוראי הפורום.... יש פה כמה אנשים ששכחו מה זה פלורליזם מחשבתי, או שמחפשים להתלקלק על ההפקה בכל הזדמנות. והפורום הזה לעיתים מזכיר תקופות חשוכות בהיסטורייה שפגשו את נפלאות הטכנולוגייה. לעומת זה, גם השתיקה שהייתה פה בנוגע להודעה, הייתה דיי רועמת ומביכה. אוממממ....שאנטי....אוממממ.... ולשאלת השאלות, האם זהו אלוהים?..האם יש אלוהים אחד?...האם הוא אל נוטר ונוקם.... האם הוא אנרכיסט שישן בים? או צפונבון רודף פרסום מקריית אונו? ולענייננו, האם שם החיבה של אלוהים שם למעלה, הוא: ששון? אז בתור אחד שחושב שאלוהים זאת גלית גוטמן...אני קצת מתקשה לענות על השאלה....
בכל מקרה, גשש בלש - איפה היית שטענו שאני gogome, artgirl, ykny, יואב 27 וכל אלו שכתבו לטובתי ומעולם לא פגשתי אותם??? אז אתה נגד אלוהים או בעד השטן? אני אגיד לך את האמת אורן...כבר חששתי שיגידו שיהיו כאלה שיירדו יותר נמוך ויכתבו ש"גם" את ההודעה ה"מתוקשרת" בעליל, אני כתבתי... יש מי שעומד מאחורי המילים שלו. ויש מי שמנצל את המילים שלו. "מילים, מילים, מילים" / שייקספיר "מילים, מילים ואת משמעותן / יבוא גל ישטוף אותם" / אריאל זילבר "מילי(ם)...אביטל" / הולייוד לך תדע, בטרמינולוגייה הזאת - אולי עפר שכטר כתב את ההודעה?! שבוע מוצלח ל- reality שלנו...עדיין מחכה למצלמות על מנת להוכיח למדינה שפקוייקט Y קטן עלינו! ובעצם Y not? XXX עדי פרבר, אחד שמחכה לגלגל רזרווה... (או אופניים מתנת סלקום...? לפחות כרטיס זוגי לסרט מדיונון...?...בורקסים?... משהו???)

orengolan

New member
חבל באמת שאתה לא כותב יותר

אתה ממש משעשע. נקווה שתישאר בתחרות עוד טיפה ותמשיך להשתכר ואח"כ לכתוב פה. תגיד, מותר לרשום נקודה בסוף משפט שנמצא בסוגריים? אני לא ישן טוב בלילה בגלל הקטע הזה

נעמה 103

New member
אורן ועדי...וכל מי שמוכן לניסוי קטן

באמת התגעגעתי, נשפכתי מצחוק משניכם... אורן, יש לך קייס, כמו שכתבתי לך. יש לי שאלה אליכם, אני באמצע כתיבת עבודה ונתקלתי בתיאוריה- אנא נסו ניסוי קטן, אני מצפה שכל קורא יבצע את הניסוי וישרשר את ממצאיו להודעה הזו... (בדיוק 5 שניות) שלבו את שתי הידיים אחת בשניה, כך שהבהונות של שתי הידיים יהיו למעלה, והזרתות (מותר לומר זרתות?? נו, שתי זרת) בכיוון הרצפה. איזה מהבהונות נמצאת למעלה, ימין או שמאל??
(אצלי באופן אישי נמצאת בוהן שמאל) תודה על שיתוף הפעולה ועל תרומתכם למדע בכלל ולמחקר הפרטי שלי בפרט... נעמה

רמי 103

New member
עדי ונעמה, ואורן כי אי אפשר בלעדיו

טוב לראות אתכם כאן הייתם בהחלט חסרים

שחר 103

New member
הולך להיות גלגל של Monster Track !

יא ראבק פרבי דבידוביץ' נעמה דניאל אני........ מי אתם מהמרים שיפול? יא ראבבק איזה גלגל הצלה הולך להיות ! רמי הבע דעתך בנושא... אני כולי בציפיות לגלגל הזה, הוא מחזיק אותי בביצים, אני לא יכול לעשות כלום עד אז, תם יודעים, אם עוברים נשארים ואם לא, יש המון מה לעשות לפניייייייי

נעמה 103

New member
העיקר שכולנו מחוברים לפורום...

ונשארים עם יד על הדופק. (אחדים בשמות בדויים ואחרים בשמם המפורש...)

ליאור 103

New member
מר ששון היקר..כאן סרג'יו... כנס כנס

אחחחחח... כואב כל פעם מחדש לראות אנשים ממורמרים עושים כאילו לא אכפת להם כשבעצם הם מתבשלים במיץ של עצמם.. אז ספר לי מר ששון היקר, מי אתה ? למה אתה כל כך כועס וכל כך נחוש בדעתך לשפוך את הקרביים שלך (וכל האיכככסה שיש לך שם כאן אצלנו בפורום ?) אז כן, זו מדינה חופשית אבל, למה ללכלך כל כך הרבה ? בן אדם, תפגין קצת כבוד.. אני יודע שדווקא כאן, בניגוד לכל תחרות אחרת, האווירה בין המתמודדים היא טובה, טובה מאוד אפילו, אנשים שעד לפני חודש לא הכירו הפכו פתאום לחברים הכי טובים, ההפקה רק תרמה לתחושות הטובות בכך שאפשרה לנו להרגיש כמו בבית (וכשאני אומר לנו, אני מתכוון גם לאלה שנשרו בשלבים מוקדמים יותר - כמוני למשל), אז בן אדם, קח הכל בקלות, תפסיק להיות דביל, תן לזה לזרום ותראה שבסוף יכול להיות שאפילו תהנה.. ודרך אגב, אין לך מה לדאוג, כל החבר'ה הם אנשים אחד אחד אני מאמין שלא תיפול על איזה 'צעיר פעור' ולשבת עם שמוליק 3 חודשים ? אתה לא באמת חשבת שייתנו לבן אדם לטבוע וייזרקו אותו ישר למים לשדר על הפעם הראשונה נכון ? לפחות לא בלי הכשרה מסויימת.. אז פרק הזמן הזה פשוט נועד לאפשר הכשרה מקצועית טובה יותר.. וכן, התחרות היא קיצור דרך, אחלה קיצור דרך שבעולם אמנם, אבל עדיין קיצור דרך ואני מבטיח לך שעל כל אחד מה-21 חברים שהגיעו לשלבים האחרונים אתה תשמע כבר בעתיד בדרך כזו או אחרת (אף אחד מאיתנו לא באמת צריך את קיצור הדרך הזה - נגיע רחוק איתו או בלעדיו), בקשר לזה שאין לתחרות רייטינג ? מפתיע אבל אם לא היה לתחרות רייטינג איך אתה מסביר את הכניסה שלך לפורום הזה ואת ההודעה שהשארת ? איך אתה בקיא כל כך בנבכי העלילה ? לי אישית נראה שאתה עוקב בדריכות אחרי מה שקורה כאן ואם זו לא תוצאה של רייטינג אז אני אשמח לדעת מה כן.. אז עד הפעם הבאה, שמור תמיד על חיוך, תבלע את הכעס ותראה שהכל יהיה טוב.. נ.ב אורן (רציתי רק לומר לך שלא, לא תקני תחבירית להשתמש בנקודה בסוף משפט.) המשפט הזה פשוט פסול מתחילתו ועד סופו.. תודה ויום טוב.. :)

טעות במספר

את מה שיש לי להגיד אני אומר בשמי. אז לכל המעוניין, אני לא שמעון ששון. יש פה כמה אנשים שממש משתדלים ללכלך עליי. מר אורן גולן, כפי שודאי ברור לך, יש הבדל בין השאלות שהעליתי לגבי מה שאולי עומד מאחורי התחרות הזו וההשתתפות שלנו בה, שהן שאלות לגיטימיות, ורצוי שכל אחד ישאל את עצמו שאלות לגבי המקום שהוא נמצא בו ולא ילך באופן עיוור, לבין מה שכתב שמעון ששון. מעניינת במיוחד הצביעות של כמה אנשים כאן, כמו מר רמי ירושלמי, שמתקשר אליי לפני התחרות לאחל לי הצלחה ולהגיד לי שאני הפייבוריט שלו, ושעה מאוחר יותר מלכלך עליי בצ'טים. אז יש לי כמה השערות לגבי זהותו של מר ששון. מי ייתן ויוולדו לו ילדים גמדים.

למעלה