טנקס אבל לא יפה לשקר..
D Dorin555 New member 1/7/05 #161 טם טם טם http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=2TDDY3SB2QTU02GGUEH0M2UBKM בעע ותוכים מרגיזים
D Dorin555 New member 1/7/05 #163 חחחחח עלק P: וזאת עוד ההקלטה הטובה! בשאר ההקלטות לא שמעו כלום בגללהם! גררר פשוט באלי לבוא אלייהם ו...............
חחחחח עלק P: וזאת עוד ההקלטה הטובה! בשאר ההקלטות לא שמעו כלום בגללהם! גררר פשוט באלי לבוא אלייהם ו...............
א אוגוסט2002 New member 1/7/05 #139 גם אני עשיתי../images/Emo122.gif זה יצא נוראי, שומעים את פייר יותר חזק ממני אני חושב.. טוב, לא לצחוק, אפשר להוריד מפה ומפה ומפה ופה ופה ופה ופה
גם אני עשיתי../images/Emo122.gif זה יצא נוראי, שומעים את פייר יותר חזק ממני אני חושב.. טוב, לא לצחוק, אפשר להוריד מפה ומפה ומפה ופה ופה ופה ופה
א אוגוסט2002 New member 1/7/05 #145 ../images/Emo4.gifהתכוונת אליי? כי אם כן, אז לא.. חח אבל תודה בכל אופן
E Edgar Davids New member 1/7/05 #149 אתה שר יפהההה יש לך קול שמתאים לרוק.. הרבה הרבה יותר יפה משלי !
א אוגוסט2002 New member 1/7/05 #150 חח מתאים לרוק.. אבל תודה..!! ניש"ר-->בואו נעשה גם תחרות מפגרת כמו שירים של רוני ומלי לוי.. זה יהיה מצחיק
חח מתאים לרוק.. אבל תודה..!! ניש"ר-->בואו נעשה גם תחרות מפגרת כמו שירים של רוני ומלי לוי.. זה יהיה מצחיק
ל לינקנית New member 1/7/05 #153 יאאאאאא אתה שר מהמם אפשר חתימה? כפרע עליךךךךךך כבר הזכרתי שאתה מאמי??.... ואל תדאג אתה תמצא חבר...אתה חתיך ויפה תואר וזמר טוב מי לא ירצה בחור כמוךךךךךך אני אפילו מקנא במין הגברי חחח
יאאאאאא אתה שר מהמם אפשר חתימה? כפרע עליךךךךךך כבר הזכרתי שאתה מאמי??.... ואל תדאג אתה תמצא חבר...אתה חתיך ויפה תואר וזמר טוב מי לא ירצה בחור כמוךךךךךך אני אפילו מקנא במין הגברי חחח