תחרות שירים!!!!

תחרות שירים!!!!

כל אחד ייקח שיר ויחבר לו מילים על השמינייה...@!! וירשום איזה שיר זה... יאללה שיהיה בכייף:]

Seas Girl

New member
רעיון יפה ../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

עשו את זה בפורומיכאלה וזה יצא מדהים... *מתחילה לכתוב...*...

שיר

זה לא הולך להיות פשוט אמרתי אל תגידו שלא הזהרתי יש דברים שאתם אל יודעים זה לא הולך להיות משחק ילדים לרגע אחד החופש מגיע ואין זמן לעצור אין זמן להרגיע לפעמים החיים מפחידים כמה קל לשכוח שאתם ילדים הבוקרר קמנו לעולם אחר מה שהיה כבר לא יהיה יותר וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם אין מצב שנוותר....

על המנגינה של אשמור את ליבי

ניני...רואה את איה בחלום איה אוכלת ג'וקים כל היום אבל כמעט יוצאת מדעתה כשרואה ת'איש במסכה... אדם-בוכה על איה ניני יודע שהיא חיה זה ההתחלה רק אני אמשיך אחר כך

השיר המלא

אשמור את ליבי: בית 1: ניני רואה את איה בחלום איה אוכלת ג'וקים כל היום אבל כמעט יוצאת מדעתה כשרואה את האיש במסכה תברחי בלי לשאול איך תברחי על נפשך בית 2: מגיעה למקדש של סקורפיו מתעלפת ואומרת אוי לא הזקן שואב ממנה אנרגייה ורוצה את הענן למדא אל תתני להם לשאוב ממך זה מסכן ת'ההמשך פזמון: אדם בוכה על איה ניני יודע שהיא חיה שתיהם גונבים יהלום מפה של מומיה ומסתבכים בצרה בית 3: וותר זה מה שאומרים לניני אבל הוא יודע שהכל בגלל לילי הוא כועס ומתמרד לכולם שחושבים שאיה עברה עולם תעזבו אותי בשקט זה לא אני שמת פזמון: אדם בוכה על איה ניני יודע שהיא חיה שתיהם גונבים יהלום מפה של מומיה ומסתבכים בצרה פזמון: אדם בוכה על איה ניני יודע שהיא חיה שתיהם גונבים יהלום מפה של מומיה ומסתבכים בצרה אוווווווווווווווווווווווווווווו..... מסתבכים בצרה אל תתני להם לשאוב ממך זה מסכן את ההמשך זה מסכן תהמשך.... ו.... פזמון: אדם בוכה על איה ניני יודע שהיא חיה שתיהם גונבים יהלום מפה של מומיה ומסתבכים בצרה מסתבכים בצרה... בוכה בגלל איה ניני יודע שהיא חיה שתיהם גונבים יהלום מפה של מומיה ומסתבכים בצרה מסתבכים בצרה מסתבכים בצרה

Rioter

New member
במנגינה של 'יונתן הקטן' -

יונתן הקטן נכנס-אל-הטורבו-טיים את מאאאאיה הוא חיפש מצא את איה - והתבאס לקזינו הוא פרץ כי בחצי-מיליון-דולר הוא חפץ אחותו נחטפה כי פיקאצ'ו-סגול רצה אותה זקן אחד משוגע החליט לשאוב למדא נהנהנה... פאק, ייצא ממש מעפן.
וכאן ראיתם עד כמה הכישרון הכתיבה שלי גרוע...

Rioter

New member
*כישרון הכתיבה, לא הכישרון הכתיבה.

הממ, ואני לא בטוחה אם זה היה חצי מיליון דולר או סכום אחר. O:

נושה22

New member
חחחחחחחחח.......... ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח........ יונתן הקטן נכנס-אל-הטורבו-טיים את מאאאאיה הוא חיפש מצא את איה - והתבאס קרעת אותי

למעלה